Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jsem úplný technický analfabet: na whatsapp mi už několikrát přišla zpráva, ať aktualizuji jejich podmínky, a to do 31.5. Nikdy jsem neklikla ani na „ano“ ani na „ne“. Chtěla jsem si nejdříve na internetu přečíst, s čímž bych eventuálně souhlasila. Jenže jsem vždy zapomněla. Nabídka k aktualizaci mi přišla naposledy včera. Dnes už nic. Ráda bych aktualizace potvrdila, ale mám strach, že dnes ani zítra mi nabídka nepřijde a whatsapp mi přestane fungovat nebo bude fungovat omezeně. Mohli/mohly byste mi poradit, co dělat? Mám ještě vyčkat? Nebo koho případnému zkontaktovat, abych aktualizace mohla potvrdit. Děkuji, přeji hezký večer ![]()
Ahoj, máš android nebo iphone? Každopádně, pokud máš android, tak najed do obchodplay vyhledej si whatsapp a ťuknu na to, ukáže se tam aktualizovat a to samé v appstore.
@Aneta113 děkuju, mam android, jenže už před časem se mi nějak obchodplay odinstaloval a nainstalovat nejde, píše mi to, že můj mobil toto nepodporuje, že mám kontaktovat výrobce, Huawei ![]()
Ano, Huawei už nyní nepodporuje Google Play, zde je jednoduché řešení
@Aneta113 je to P9, koupený 2018, ale na trhu. už chvíli byl, co vím…
Děkuju moc, jsi hodná
!!!
@LadyDelRey moc děkuju!! Až okoupu dítko, hned na to mrknu, děkuju!! Snad tu instalaci pochopim a zvládnu, jsem na to úplně blbá ![]()
@mimart Ráda bych nějak poradila kdyžtak, ale mám Samsung, tak snad to pochopíš aspoň takto.
Ale vím, že hodně Huawejáků v okolí toto muselo řešit. Tak hodně štěstí. ![]()
@LadyDelRey jsi moc hodná
děkuju!! Zkoušela jsem to 2× podle návodu, ale telefon mi „z důvodu bezpečnosti instalaci zablokuje“. Takže nic, achjo. Tak uvidím, co bude
Jsem celkově na techniku úplně blbá a okolo nemám nikoho, kdo by poradil, pomohl. Respektive mám, ale ochota je nulová, je to smutné.
Ještě jednou ti moc děkuju za snahu pomoct, cením si toho
a přeju hezký den
![]()
@mimart píše:
@Aneta113 děkuju, mam android, jenže už před časem se mi nějak obchodplay odinstaloval a nainstalovat nejde, píše mi to, že můj mobil toto nepodporuje, že mám kontaktovat výrobce, Huawei
v tom případě NIC NEAKTUALIZUJ, nová verze ti možná na starém mobilu taky nepůjde.