MS Teams - prosím radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
21.5.21 18:45

MS Teams - prosím radu

Ahoj, prosím o radu. Psala jsem chat učitelce a ta trvdí, že mi odepisovala a diví se že jsem nereagovala. Ale nic mi nedošlo. Zkoušela jsem se odhlasit a znovu připojit, také jsem teamsy znovu instalovala ale pořád nic. Nevíte, zda to můžu mít někde bloknuté? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22563
21.5.21 18:55
@admenL píše:
Ahoj, prosím o radu. Psala jsem chat učitelce a ta trvdí, že mi odepisovala a diví se že jsem nereagovala. Ale nic mi nedošlo. Zkoušela jsem se odhlasit a znovu připojit, také jsem teamsy znovu instalovala ale pořád nic. Nevíte, zda to můžu mít někde bloknuté? Děkuji za radu.

To nevím. Nikdy jsem s Teams nepracovala, až poslední rok a vše probíhá naprosto v pohodě, nic jsem nemusela nastavovat ani povolovat. Zprávy mi chodí jak od individuálů, tak ve skupinách. Vlastně jsem nepotvrzovala ani účast ve skupinách. Ale je dost možný, že nám tohle nastavoval náš IT manažer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
21.5.21 19:03

@Kockazvysocan
no mě to právě taky chodílo normálně, proto je mi divné, že teď nic. Tak nevím jestli tam syn něco nepomačkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.5.21 20:12

@admenL já mám třeba chat bloknuty, protože to používá syn a pořád mi chodily upozornění, takže se podívej do nastavení chatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák