WiFi v německých fabrikách

Anonymní
19.9.16 15:11

WiFi v německých fabrikách

Ahoj, je tu někdo, kdo pracuje v německém podniku nebo jeho známý? Přítel mi tvrdí, že u nich ve firmě je zakázaná Wifi a tudíž mi bude moct psát až po směně (v 7 večer). Kdyby řekl rovnou, že v práci nemá čas psát, tak to vezmu. Tohle mi ale přijde divné, že by žádný zaměstnanec ve fabrice v Německu neměl připojení? Setkal jste se s tím někdo? Nechci ho zpovídat a dávat najevo, že mu nedůvěřuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101764
19.9.16 15:19

A co ti na tom prijde divneho, zamestnanci snad maji pracovat a ne smejdit na netu. Je dost firem, kde odkladas i telefon v satne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
19.9.16 15:28

I v Čechách máš firmy kde nesmíš mít tel u sebe v pracovní době :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
19.9.16 15:29

Tak WiFi nebo internet v mobilu? WiFi asi v továrně nebude, to opravdu ne. Můžou mít zakázaný mobil jako takový, pokud ho nepotřebuje k práci. A existuje taková věc, říká se tomu sms, tu může poslat i bez internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.9.16 15:32

Sice nepracuji v nějaké fabrice, ale v kuchyni v Německu. Wifi tu máme, ale NEEXISTUJE vzít v pracovní době telefon do ruky, z toho kouká výpověď, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
19.9.16 15:33

Je to záležitost vnitrofiremní politiky každé firmy. I v Čr, i v Německu.
Obecně ale je v Německu přístup na internet mnohem komplikovanější, než v Čr a je tam podstatně méně bezplatných hotspotů.
Obzvláště pokud se jedná o nějakou výrobní firmu apod., tak bych se zákazu připojování soukromým zařízením (telefonem, notebookem atd.) k firemní síti vůbec nedivil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
19.9.16 15:38

Žiju v Německu. Wifi není skoro nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.9.16 18:46

V ČR je spousta podniků, kam s telefonem nesmíš. Třeba kvůli směru dat, které mají zůstat interní. Někde můžeš vzít telefon během polední pauzy.

V pracovní době má pracovat a ne kvávat na netu.

A že by ve fabrikách byla volně přístupná wifi pro zaměstnance, kteří ji v práci nepotřebují? Že by zaměstnavatel podporoval poflakování zaměstnanců :lol:

Jinak já to nechápu - to potřebuješ být ve spojení furt? Pokud potřebuješ něco urgent, tak u nás fungovalo volní na vrátnici, kde se řeklo koho chceš a prostě tě zavolali k telefonu :nevim: Zbytek počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat