Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny.
Na těchto stránkách jsem si objednala dětský přívěsný vozík za kolo pro 2 děti (Croozer Kid For 2), 2 reflexní vesty, náhradní weber pásy k weber seat sedačce, plachtu proti dešti na Croozer Kid For 2 (pláštěnku). Když jsem tam telefonovala, tak mi bylo řečeno, že vše mají na skladě a že mi vše v úterý pošlou. Jenže ouha. Tak nějak se nestalo. Při několikanásobné telefonické konverzaci vždy někdo řekl něco úplně jiného (jednou, že vozíky nejsou, pak že jich je dost, pak zase že nejsou weber pásy, pak zase že nejsou reflexní vesty.....) no prostě pořád nějaké výmluvy.
Peníze jsem jim odeslala předem, což byla asi chyba, protože jeden prodavač nám po telefonu sdělil, ať příště peníze předem neposíláme, že si to máme nechat poslat na dobírku.
Tak mi jsme to tedy předem zaplatili, aby nám to co nejdříve poslali a měli jsme to zarezervovaný, a ono nic. Takže nyní nemáme ani peníze v řádu několika tisíc, a ani zboží.
![]()
Tak teď budeme čekat, jestli si to budeme moci vyzvednout osobně (manžel bude muset jet skoro 200km) do kamenného obchodu, odkud nám to měli poslat, nebo co se bude dít.
Hlavně že mají na stránkách možnost, že se člověk může ujistit, kolik toho mají na jaké prodejně a ono jim to stejně asi nějak divně funguje, když jednou řeknou, že nemají, pak že mají, ale že ho nehodlají poslat a ani prodat............to je teda obchod.
Takže pokud někdo hodláte nakoupit u nich, tak asi jedině přímo na prodejně, ale přes internet raději nedoporučuju.
Jak to dopadne vám samozřejmě také napíšu.
Kdo s nimi měl prosím také v tomto směru co dočinění, prosím, aby mi napsal co a jak a jak se domohl svých zaplacených věcí.
Děkuji Martina a spol
Ahoj, já jsme u nich kupoval kolo přes internet a musím říci že mám s nimi skvělé zkušenosti. Napsal jsem si o lepší cenu přes formulář, dostal jsem slevu 2500 Kč! Což je dost a v té době se nedalo nikde sehnat levněji a kolo jsem měl k odběru cca do 5 dní, takže maximální spokojenost ![]()