Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
před 3 týdny jsem si na www.detskydum.cz objednala kočárek peg perego pliko a slunečník a jejich postup byl skvělý. Kočárek mi na přání dodali dřív, než měli deštník, ten poslali dodatečně asi po týdnu. Odpovídají na maily, zvedají telefony - velmi milé a příjemné jednání. Píšu to proto, že téměř všichni napíší negativní zkušenosti a málo z nás píše pozitivní. Je pravda, že pozitivních asi je míň , ale měla jsem to štěstí a tu pozitivní zkušenost měla.
Ivulka
taky mám s nimi jen samé dobré zkušenosti!!! Objednávala jsem již několikrát a vždy ochotně poradí,pomohou, rychle zašlou…
i za mě doporučení, mám od nich dvě autosedačky a nějaké drobnosti. Fakt se takové jednání moc často nevidí!!!
no nemam rada reklamy, ale kdyz uz to tu je, tak musim potvrdit - mame je kousek od nas, takze i osobni navsteva je prima, na prvni holcicku jsme toho od nich kupovali spoustu a spokojenost ![]()
Já se mohu jen přidat. Objednávala jsem u nich nanny a pak kupovala i dva kočárky a byla jsem vždy maximálně spokojená.
I já u nich kupovala a spokojenost. Proti Handy Praha - prostě nedalo se to srovnat…
L.
Presne, jak pise Lesina… Kdyz uz pisu jinde, jdu sem chvalit
Taky uz jsem v jejich kamennym obchode nechala penez! ![]()
já chválím ráda ![]()
skvělé a rychlé jednání! slušnost a úcta k zákazníkovi.
objednala jsem u nich autosedačku, bohužel, evidentně ne jejich vinou, bylo veliké zpoždění dodávky z německa a stornování /bohužel, už jsme ji fakt potřebovali
/přijali v pohodě, celou dobu mě informovali, komunikovali. i přes tohle jsem s nimi spokojená!!!! a kupuju dál.
Mohu jen potvrdit. Taky jsem u nich nakupovala a byla jsem maximálně spokojená.
Ještě mohu vřele doporučit Dětský ráj (www.detskyraj.cz). Jsou levnější než Dětský dům a přístup taky suprovej. Stalo se nám, že jsme objednali přes e-shop kočárek, který došel na jejich prodejnu (to jsme si vybrali) za 3 týdny. Při vyzvednutí se nám ale nelíbila barva (na inetu byla hezčí). A mezi vystavenými kočárky se nám zalíbila jiná. Bez problémů nám kočárek vyměnili (měli barvu naštěstí na skladě) vč. přebalovací tašky.
Ahojky. Zajímalo by mě, jestli na netu (www. detskydum. cz) mají stejné ceny jako v kaménné prodejně nebo je to na prodejně v Praze dražší? Děkuji ![]()
@Saintpaulia mají stejné ceny, nebo aspon co jsme kupovali my (kočárek, autosedačka, hračky…)
Ahoj holky, hlásím naši včerejší zkušenost s Dětským domem v Kunraticích.
Min. týden jsem si tam online sjednala zdarma asistentku jen pro nás, v týdnu mi sice volali, zda bychom nechtěli přijít raději v týdnu, že tam mají o víkendu hrozný šrumec, ale to jsme nemohli, tak paní říkala nevadí, jenom se připravte že se na Vaši asistentku budou obracet ostatní zákazníci.
To se stalo za celé 2h, co jsme tam strávili, jenom 1×, takže úplná pohoda.
Primárně jsme tam jeli vybrat kočárek - nakonec jsme zkoušeli asi 6 typů a zvítězil opravdu předvybraný britax go big - celý komplet - kočár sporťák, korba i autosedačka, ale bylo fakt zajímavé držet v ruce různé typy od moon scala, po inglesinu a zbytek si už značky ani nepamatuju - všecky s námi rozložila, složila, upozornila na nedostatky atd.
Jak jsem psala, paní se nám věnovala úplně fantasticky, zvládala i základní aj, doporučovala, ale zároveň nenutila blbosti, říkala svoje zkušenosti, fakt poradila - např. to teď nekupujte, mrkněte se na netu a srovnejte si..
Takže jsme tam nakoupili nějaké základní věci co jsme hned odvezli a zbytek ještě naklikám online.
Fakt můžu doporučit - mají tam obr výběr k tomu - ve srovnání s Krtečkem na P7 to bylo jak jít do pětihvězdičkové restaurace oproti 2hvezdě..
Kočárek jsme tam objednali a máme ho čekat za měsíc - navíc ho tam zdarma až do porodu uskladní, stejně jako další věci z objednávky.
Snad se tedy něco nezkazí a budeme spokojení i dál.
Ahoj všem,
Ráda by jsem zdělila svoje pohoršení a nespokojenost se službami obchodu Dětský dum. Objednala jsem si zboží 26.3.2020 a poslední věc mi dorazila domu 27.4.2020.
Moje objednávka pozostávala z hodně věcí a byla ve výši přes 3000-, czk. I když bylo psáno, že mají všechny produkty skladem, nebyla to pravda. 30.3. mi napsala paní, že některé zboží nemají skladem a že mi bude DORUČENO do 7-10 dnu. To se také nestalo. Znova jsem psala a dotazovala se kdy mi bude zboží doručeno. Odpověď jsem dostala 6.4. od jiné pani, že mi mužou zaslat část zboží které skladem mají a s tím jsem souhlasila + že 2 věci na které čekají od dodavatele po naskladnění ihned pošlou.
8.4. mi znova napsala paní, že jednu z věcí mají již na skladě a čekáme už pouze na zavinovačku která má přijít v následujícim týdnu takže někdy kolem 14.-17. duben. To se samozřejmě taky nestalo
! Dne 20.4. další správa že zavinovačka přijde každým dnem. 23.4. jsem psala paní zda si Dětský Dum dělá ze svých zákazníku legraci protože jsem byla už skutečně naštvaná. Paní mi v ten den napsala že zavinovačka nebude protože ji dodavatel již NEVYRÁBÍ!
Takže z měsíce čekání na to nejduležitejší jsem musela objednat zavinovačku u konkurence. Zboží které neměli skladem ale doskladnili (deka) tak na ni mi dali 30% slevu - co beru už jako minimálni omluvu. Sklamalo mě ale taky, že se pani proaktivně ptala zda čekáme holčičku nebo kluka, že nám jako omluvu pošle Dětský Dum pro něj nějaký dáreček. Tak deka došla jak jsem již v úvodě psala 27.4. 2020 A SAMOZŘEJMĚ BEZ DÁREČKU
Ďěkuji Dětský Dum za skušenost s Vámi ale UŽ NIKDY VIC! Customer Care level 0!!!
![]()