Znáte stránky www.modnipeklo.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
30.7.10 19:11

Já jsem to pročetla celé :lol: Ale nějak se nemůžu ubránit dojmu, že kdo nemá podpatky a není oháklý jak z Cosmopolitanu, tak je socka. Nebo je to jinak? :nevim: Přece jsou různé styly oblékání nebo ne?

Jinak spousta rad je dobrých, zajímavých, zjistila jsem, že vkus asi mám, většina věcí se mi nelíbí, ale u většiny taky nedokážu říct proč - paní jo :mrgreen: Nebo bych si netroufla to suverénně označit za příšernost, když v tom vídám běžně lidi, ale přijde mi to divné :think:

Ale mému oblékání to zjevně nijak nepomůže 8-o :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
30.7.10 19:36

Anquo - máš pravdu, jsou různé styly oblékání, ale taky jsou různí lidé. Někomu stačí málo, někdy si potrpí na super hadry. Někdo i obyčejné hadry zkombinuje hezky a vypadá v nich dobře. A pak jsou holt ty lidi, který nemaj absolutně žádný estetický cítění a dopadá to takhle.
A hlavně holky, staré přísloví zní: „Nezáleží, co máš na sobě, ale co máš v hlavě“, ikdyž… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.7.10 20:27

Dano, no to právě, jenže mám z ní trochu pocit, že kdo není značkový v jejím stylu, tak je špatný a je označený za maloměšťáka nebo nevím co.

Přesto teda většina těch připomínek je opodstatněných, říkala jsem si, když jste to psaly, co má proti batice, ale ty hrůzy, co tam byly vystavené, to si snad nikdo nekoupí :roll: A to mám batiku ráda…

Ale trekové sandály se mi líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.7.10 20:54

Já si nemůžu pomoct, ale u některých fotek fakt pomalu brečím smíchy. A to si nemyslím, že bych byla povrchní.
Ale sami uznejte, např. rubrika Batikování…vždyť ta slečna má pravdu. Díky za odkaz, jdu číst dál. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
31.7.10 12:56

Anquo, já si spíš myslim, že to bude nějaká tak trošku zakomplexovaná krá.., která neví co roupama a hraje si na módní expertku. Docela bych jí chtěla vidět, jak se dokáže vymódit ona sama, to bychom se třeba taky divily. Jo a batikovaný trička jsem si doma vyráběla taky, teď už neni čas a trekový sandále mám taky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.7.10 13:02

No, i to je možné :lol: Jako v hodně věcech má pravdu, ale tak obecně… Jsem ráda, že mám chlapa, který neřeší, jaké mám sandály a jestli mě náhodou nevidí třeba nedejbože v riflích a neznačkovém triku s křivým švem :lol: :lol: :lol: Jeden jim to tak i do diskuze psal a nevěřily mu :mrgreen:

Jako ráda se obleču hezky a kdybych to tak dobře uměla, byla bych ještě radši, ale nic se nemá přehánět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
31.7.10 14:58

Tak upozorňování na chyby si představuju jinak a sama autorka píše, že uráží „Tento článek nechce urážet studentky Filosofické fakulty. Tento článek chce urážet konkrétně trojici na fotce.“! Ale jinak souhlas, že se to holt někomu líbí a někomu ne! Mě až na ty fotky chudáků lidí se to i docela líbí v tom, že poukazuje na chyby kterých se vyvarovat! Ale boty na podpadku si nevezmu i kdyby je stokrát vychválila :-)

Příspěvek upraven 31.07.10 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.7.10 15:48

No já bych si klidně i třeba ty lodičky koupila, když mi najde nějaké skvělé na širokou hnátu (moji) :-P Ale až do práce, na písek mi to přijde takové… Nevhodné? :lol: By mě zajímalo, v čem bude jednou na hřiště s dítkem razit slečna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.7.10 16:31

Mně se zdá, že urážela, když napíše o holce v trekovkách, že je to mařka, určitě to moc lichotivé není. Jo, kritizuje tam třeba výtvory z batiky, i mně se to nelíbí, když to někdo prodává za takový prachy, holt s kritikou počítá, ale když jdu po ulici třeba do toho kravína a nemám na sobě zrovna modesrobes, fakt nejsem zvědavá na to, aby mě někdo fotil a na netu pomlouval, to se prostě nedělá.
Mmch Angu, až přijdeš na písek na šteklích, vyfotím si tě já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.7.10 18:30

Gino, že bych se hecla? :mrgreen: Ale nevím, jestli obleču kostým :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.7.10 19:36

No jestli je to urážlivé nebo plné dobrých rad - to je asi hodně o vlastních pocitech, o tom se přít nebudu..
Ale referát o Bonprixu je přesný.
Po porodu ( s trochou nadváhy) jsem si obednala vlivem katalogu několi věcí ( neměla jsem čas ani energii shánět cosi, co u nás ve městě stejně není)..
Přišla mi obratem krabice hrůzy..Materiály odpovídající utěrkám, šílené vzory a jejich povrch, velikost neodpovídala přiléhavosti na modelkách a ve dvou případech přišlo něco co jsem si neobjednala.
Vše jsem vrátila..
Ale chápu, že to byla moje blbost a šikovnost nafocení..

Ale ocenuji docela praktické rady ohledně materiálů, bot a celkově krejčoviny ( nejsem odborník) - alespon tomu rozumí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
31.8.10 21:13

Diky, diky, za odkaz, moc prima stranky. Obdivuju autorku, jak umi vyjadrit a podat svuj nazor… ac i ja bych byla urcite vdecnou „modelkou“ na kritiku, jeji komentare me neurazeji a jsou trefne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.10.13 22:12

@CokeLady na vině bude nejspíš tvůj prohlížeč :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
17.10.13 22:42
@Angua píše:
Ale co nechápu - to je jako všecko sportovní špatně?A co mám teda jako nosit? V žabkách si nohy neodpočinou, tenisky jsou out, rifle ne, sportovní kalhoty ani sandály ne…
Mám teda chodit na písek v kostýmku a lodičkách? Nebo jak je to teda myšleno? Podpatky občas snesu, ale ty jsou tak do města do MHD, ne pro nás, kteří to mají do města 2,5 km (tedy dohromady 5) :-?

Nějakou dobu nad tímto přemýšlím, protože jsem díky dvěma mímům a nedávnému požáru v období, kdy mám pár nepadnoucích svršků od různých příbuzných (včetně babiček), neostříhané prošedivělé vlasy - a říkám si, že je to ideální čas stvořit kousek po kousku funkční šatník dospělé ženy, který bude mít trochu šmrnc..
Takže.. Sportovní móda podle mě patří do sportu - tepláky jsou fajn, když jdu do posilovny, ale obalit se do města mikinou, džínsy a keckami mi fakt přijde nevkusné. Když už, tak proč si nevzít tričko, šálu/šátek, sako, džíny a něco ve stylu Conversek? :think: Pohodlné to bude, do města se to hodí a přijde mi to mnohem zajímavější.. A náhodou mi to přijde vhodné i na ten písek :)
Obecně si ale myslím, že problém není v džínách, teniskách, tričku, sandálech,… - problém je v kvalitě materiálu.. Něco jiného je potkat v Kenvelo pubartální dívku a něco jiného je vidět v takovém oblečení dospělou ženu.. Prostě chtě nechtě, když budu chtít tenisky, tak už si ve svém věku (a s ohledem na pohodlí) fakt nekoupím křusky u Vietnamců, ale radši si našetřím na nějaké kvalitní kožené „napodobeniny“ sportovních bot, nebo dejme tomu na ty Converse, mám-li k tomu šatník, nebo tak.. To samé svetry - když vidím, co ty hadry, z obchodních řetězců za tři stovky kus ve sto barvách, kterých jsem měla plnou skříň, udělaly po pár vypráních, tak se fakt začínám poohlížet radši po dvou kvalitních svetrech s kašmírem.. - prostě budu postupně uvážlivě kupovat jeden kousek po druhém - ale chci něco opravdu kvalitního, co mi vydrží.. Než abych vlítla ke kámošce do sekáče a půlku regálů jí tam vyplenila.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
17.10.13 22:45
@CokeLady píše:
jak moc je propojené emimino s modnim peklem?

Stejný vlastník a stejná databáze uživatelů. A funguje to zhruba tak, že účet, který si vytvoříš na jednom z těchto sesterských serverů, se zároveň v latentní podobě překopíruje i na ty další. Nemusíš se na ně tedy znovu registrovat, stačí se přihlásit a účet se tím aktivuje. Je to propojený až do tý míry, že třeba v soukromých zprávách vidíš všechno - všechny zprávy ze všech webů, kde si ten účet tímhle způsobem aktivuješ.

Je to teda trochu pofidérní, no. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková