Znáte stránky www.modnipeklo.cz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
29.7.10 14:40

Naprosto nechápu, jak vám může připadat vtipné, když si nějaké zakomplexované káči léčí ego urážením jiných lidí 8-o 8-o 8-o . Mmch grafika stránek je děsná. :poblion:
Nejvíc mne štve, Madgirl, že díky tvýmu porušení zdejších pravidel (myslím, že reklama je tu zakázaná) a díky svý blbosti a zvědavosti jsem tam klikla a zvýšila tak návštěvnost týhle debility :cert: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
29.7.10 14:48

No, Gino, co me hazes do jednoho pytle s reklamou na nejaky sunty, ktera je porusenim pravidel, prosimte? vzdyt pani nic neprodava a ja taky ne???!!!
Tak soráááč!! :nevim:

A ještě k tomu webu…nemyslím si, že by byla dotyčná zakomplexovaná, či si tak zvyšovala své ego. Pouze kritizuje, to je běžně k vidění, bohužel. Kdybych to uměla napsat tak jako ona, jdu do toho taky. Protože i mně je na blití z igelitek místo kabelky, vyčuhujících spodárů a podobných hnusů. Chápu, že někoho nezajímá ani co by se za nehet vešlo, co si obleče.. A nezákonné to není.
Píšu tedy Lesině, ať téma smaže, když to je reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 14:59

Tak sory, už jsem vychladla :mrgreen: :kytka: Prostě mě obsah silně nadzvihl. Jestli je to reklama nebo ne, nechť si rozhodnou admini, mně už je to fuk, už tam podruhé nepolezu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
29.7.10 15:01

Omlouvám se všem, kteří z tohoto tématu mají nějakou psychickou újmu a už jsem poslala administrátorům, ať téma smažou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.7.10 15:47

me to teda moc vtipne neprijde (asi ze se bojim, na ktere strane budu ja sama)
jedno se teda musi nechat, umi docela hezky a vtipne psat
ale nelibi se mi, jak si utahuje ze spoluobcanu, kteri se neoblekaji, tak jak se ji libi. A primo tim trpi!
Ona pise, ze ji vadi, ze na to nekteri lide uplne kaslou a demonstruji, jak jsou nad veci.
cituji: „A právě to, co oděv vypovídá o těch lidech na fotkách, mě děsí. Vidím lhostejnost, apatii, nulovou kreativitu a hravost. Žádný život, jen přežívání. “

No ji by se asi nelibilo, jak se oblekam, me se zase hrube nelibi, jak ona premysli.

Zajem o modni trendy ma u me asi takovou kvalitativni hodnotu jako maji konicky. Celkem by me zajimalo, co slecna vi o konich, horolezectvi, rybareni, na jaky hraje hudebni nastroj, nebo jakou knihu naposledy cetla. I to o cloveku vypovida.

Foti si lidi a zverejnuje to na svych soukromych strankach - no coz, nastesti to neni novinarka. Ty jeji stranky zase vypovidaji o ni (ja bych se za takove stydela).

Na zaver: Vycitat mamince s malinkatym mimineckem (jeste v zavinovacce) v kocarku, ze ji couha kojici podprsenka ...... no coment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.7.10 15:49
MadGirlNancy píše: … Protože i mně je na blití z igelitek místo kabelky, vyčuhujících spodárů a podobných hnusů.

To jako fakt? je ti nablití, když někdo nosí igelitku?
Nechceš tento názor ještě přehodnotit? Jistě jsi to nemyslela vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.7.10 16:13

souhlasim s rebramorou.
a me by ani nevadilo najit se na nejake te fotce, aspon bych mohla se slecnou probrat jestli se me ptala zda me muze vyfotit a zverejnit a jestli si opravdu mysli ze moje obleceni je horsi nez jeji stranky.
no pomalu to bude jak v juesej kde se lidi smeji na vsem a na kazdem a kdo se nesmeje s nama smeje se proti nam :roll:
at ziji nazouvaky a igelitky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.7.10 16:16

Tak teď jsem ještě víc smutná, než když jsem do této diskuze psala svůj první příspěvek.
Myslela jsem, že se mám zasmát tomu, jak je autorka těch stránek ubohá a né, že se mám smát lidem na fotografiích :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
29.7.10 17:19

A jéjé…to jsem zase dala na něco odkaz…
To s těma igelitkama nepřehonotím, nechutné to je. Samozřejmě pokud platí to, co jsem psala - že je někdo používá jako kabelku, např. moje tchýně, hodí do ní kliče a peněženku a jede na výlet…to je prostě hnus :nevim: pokud se v ní přenáší nákup, tak to ničemu nevadí, i když taková pěkná látková taška je úplně něco jinýho. Lepšího, samozřejmě, kdyby to někdo nepochopil.
A už to teda skončíme tuhle debatu. Ano, jsem blbá, že mi to přijde vtipné jak ta slečna či paní píše :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.7.10 18:13

A mně to připadá dost dobré. Prádlo čouhající všemi směry, umělohmotné „trekovky“ a melíry home made si posměch zkrátka zaslouží. Taky rubrika Batika a tvořeníčko je výborná.
A rady ohledně např. bot jsou naprosto profesionální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.7.10 18:34

Tak každej občas ulítne a předvede módní fópa a ne každej má čas sledovat módní trendy, prolítat obchody a hlavně ne každej má prachy na super moderní hadry a drahé kadeřníky.
Je to k zasmání a občas se směju i sama sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.7.10 19:03

To se dalo čekat, že se to tady zase zvrhne…

Mě se ty stránký líbí..takovým modelům se zasměju i venku, tak co že je to na netu…

móda mě baví a nemyslím, že hned musím být někde na žebříčku níž, když mě nebaví horolezectví, rybaření či jiná zábava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 19:11

Njn, jenže zakládají snad horolezci stránky o tom, jaký jsou lidi na ulici paka, že neumí ani vylézt na stěnu a nudně chodí po chodníku??? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.7.10 19:15
Gina108 píše:
Njn, jenže zakládají snad horolezci stránky o tom, jaký jsou lidi na ulici paka, že neumí ani vylézt na stěnu a nudně chodí po chodníku??? :think: :mrgreen:

to nevím :-)
já jen reaguji na příspěvek Rebrambory, kde se cítím být uražena, protože nelezu, nerybařím a nehraju na nástroj… :wink: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 29.07.10 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.7.10 19:16

ty jo nekojím, ale jak kdybych měla vykojenej mozek..

fakt nevím jestli se normálně dá říct: cítím být uražená :lol: :lol: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková