Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Naprosto nechápu, jak vám může připadat vtipné, když si nějaké zakomplexované káči léčí ego urážením jiných lidí
. Mmch grafika stránek je děsná. ![]()
Nejvíc mne štve, Madgirl, že díky tvýmu porušení zdejších pravidel (myslím, že reklama je tu zakázaná) a díky svý blbosti a zvědavosti jsem tam klikla a zvýšila tak návštěvnost týhle debility
![]()
No, Gino, co me hazes do jednoho pytle s reklamou na nejaky sunty, ktera je porusenim pravidel, prosimte? vzdyt pani nic neprodava a ja taky ne???!!!
Tak soráááč!! ![]()
A ještě k tomu webu…nemyslím si, že by byla dotyčná zakomplexovaná, či si tak zvyšovala své ego. Pouze kritizuje, to je běžně k vidění, bohužel. Kdybych to uměla napsat tak jako ona, jdu do toho taky. Protože i mně je na blití z igelitek místo kabelky, vyčuhujících spodárů a podobných hnusů. Chápu, že někoho nezajímá ani co by se za nehet vešlo, co si obleče.. A nezákonné to není.
Píšu tedy Lesině, ať téma smaže, když to je reklama.
Tak sory, už jsem vychladla
Prostě mě obsah silně nadzvihl. Jestli je to reklama nebo ne, nechť si rozhodnou admini, mně už je to fuk, už tam podruhé nepolezu ![]()
Omlouvám se všem, kteří z tohoto tématu mají nějakou psychickou újmu a už jsem poslala administrátorům, ať téma smažou.
me to teda moc vtipne neprijde (asi ze se bojim, na ktere strane budu ja sama)
jedno se teda musi nechat, umi docela hezky a vtipne psat
ale nelibi se mi, jak si utahuje ze spoluobcanu, kteri se neoblekaji, tak jak se ji libi. A primo tim trpi!
Ona pise, ze ji vadi, ze na to nekteri lide uplne kaslou a demonstruji, jak jsou nad veci.
cituji: „A právě to, co oděv vypovídá o těch lidech na fotkách, mě děsí. Vidím lhostejnost, apatii, nulovou kreativitu a hravost. Žádný život, jen přežívání. “
No ji by se asi nelibilo, jak se oblekam, me se zase hrube nelibi, jak ona premysli.
Zajem o modni trendy ma u me asi takovou kvalitativni hodnotu jako maji konicky. Celkem by me zajimalo, co slecna vi o konich, horolezectvi, rybareni, na jaky hraje hudebni nastroj, nebo jakou knihu naposledy cetla. I to o cloveku vypovida.
Foti si lidi a zverejnuje to na svych soukromych strankach - no coz, nastesti to neni novinarka. Ty jeji stranky zase vypovidaji o ni (ja bych se za takove stydela).
Na zaver: Vycitat mamince s malinkatym mimineckem (jeste v zavinovacce) v kocarku, ze ji couha kojici podprsenka ...... no coment.
MadGirlNancy píše: … Protože i mně je na blití z igelitek místo kabelky, vyčuhujících spodárů a podobných hnusů.
To jako fakt? je ti nablití, když někdo nosí igelitku?
Nechceš tento názor ještě přehodnotit? Jistě jsi to nemyslela vážně.
souhlasim s rebramorou.
a me by ani nevadilo najit se na nejake te fotce, aspon bych mohla se slecnou probrat jestli se me ptala zda me muze vyfotit a zverejnit a jestli si opravdu mysli ze moje obleceni je horsi nez jeji stranky.
no pomalu to bude jak v juesej kde se lidi smeji na vsem a na kazdem a kdo se nesmeje s nama smeje se proti nam ![]()
at ziji nazouvaky a igelitky ![]()
Tak teď jsem ještě víc smutná, než když jsem do této diskuze psala svůj první příspěvek.
Myslela jsem, že se mám zasmát tomu, jak je autorka těch stránek ubohá a né, že se mám smát lidem na fotografiích ![]()
A jéjé…to jsem zase dala na něco odkaz…
To s těma igelitkama nepřehonotím, nechutné to je. Samozřejmě pokud platí to, co jsem psala - že je někdo používá jako kabelku, např. moje tchýně, hodí do ní kliče a peněženku a jede na výlet…to je prostě hnus
pokud se v ní přenáší nákup, tak to ničemu nevadí, i když taková pěkná látková taška je úplně něco jinýho. Lepšího, samozřejmě, kdyby to někdo nepochopil.
A už to teda skončíme tuhle debatu. Ano, jsem blbá, že mi to přijde vtipné jak ta slečna či paní píše
![]()
A mně to připadá dost dobré. Prádlo čouhající všemi směry, umělohmotné „trekovky“ a melíry home made si posměch zkrátka zaslouží. Taky rubrika Batika a tvořeníčko je výborná.
A rady ohledně např. bot jsou naprosto profesionální.
Tak každej občas ulítne a předvede módní fópa a ne každej má čas sledovat módní trendy, prolítat obchody a hlavně ne každej má prachy na super moderní hadry a drahé kadeřníky.
Je to k zasmání a občas se směju i sama sobě ![]()
To se dalo čekat, že se to tady zase zvrhne…
Mě se ty stránký líbí..takovým modelům se zasměju i venku, tak co že je to na netu…
móda mě baví a nemyslím, že hned musím být někde na žebříčku níž, když mě nebaví horolezectví, rybaření či jiná zábava ![]()
Njn, jenže zakládají snad horolezci stránky o tom, jaký jsou lidi na ulici paka, že neumí ani vylézt na stěnu a nudně chodí po chodníku???
![]()
Gina108 píše:
Njn, jenže zakládají snad horolezci stránky o tom, jaký jsou lidi na ulici paka, že neumí ani vylézt na stěnu a nudně chodí po chodníku???![]()
to nevím ![]()
já jen reaguji na příspěvek Rebrambory, kde se cítím být uražena, protože nelezu, nerybařím a nehraju na nástroj…
![]()
Příspěvek upraven 29.07.10 v 19:18
ty jo nekojím, ale jak kdybych měla vykojenej mozek..
fakt nevím jestli se normálně dá říct: cítím být uražená
![]()