Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
PROSÍM MŮŽETE MI NAPSAT VAŠE ZKUŠNOSTI S TÍMTO KOČÁRKEM, PŘÍŠTÍ TÝDEN SI PRO NĚJ JEDU, KOLEKCE 2009 MYSLÍM…MÁME RENAULT MEGANE..NEVÍTE JAK JE SKLADNÝ???JEDINÝ CO VÍM, ŽE POLOHOVÁNÍ JE BLBÝ , ALE ZJISTILA JSEM DÍKY MMB ŽE SE TO DÁ VYŘEŠIT..MOC DÍKY VŠEM
Máte zkušenost s X-lander X-Cite?
Přidejte zkušenost s X-lander X-CiteAhoj, asi tě nepotěším, ale vzhledem k tomu, že jsem mezi X-Landery dělala, musím říct, že zkušenosti hrozný. Často se reklamovaly, zlobí u nich kola ! Jinak vzhledově super kočár, ale jako sporťák prý nepraktický, málo místa, ale to nemůžu soudit. Držím pěsti, ať trefíš na nějaký kus, se kterým nebudou problémy.
Ahojky, my jsme ho měli na prcka. Měli jsme kolekci 2007. Jezdil v něm cca od 1 roku do 2,5. Přišel mi hodně prostorný na rozdíl od jiných sporťáčků. S polohováním jsem nijak velké problémy neměla. Nejde teda až do úplného lehu, ale nám to nikdy nevadilo a malý v něm hezky spal. ![]()
Stabilita kočárku dobrá a ani s kolečkama jsme nikdy problém neměli. Jediná vada za tu dobu byla, že se nám vyšosovala boudička. Jinak jsem s ním byla velmi spokojená. Dobře se s ním jezdí v terénu, po silnici i ve sněhu. ![]()
Uvažovala jsem nechat si ho i na druhé mimi. Ale dostali jsme přidáno na nový kočárek a tak už mám na druhé koupený svůj sen - Jane slalom.
Já měla kolekci O5 a hrůza
Madlo se mi rozbilo a polohování zad taky … Ale to je už 5 let, takže bude třeba fajn ![]()
máme model 2007 a sme spokojní,teraz sú už lepšie kočíky ale za tú cenu čo sme ho kupovali,tak slúži výborne-malý bol od malička obrík (4,5KG/53CM)ale v pohode sa vozil 6mesiacov v hlbokej verzii,ešte by vydržal aj dlhšie ale bolo leto a nám sa lepšie cestovalo so šporťákom,2× sa mi praskol plášť na kolese ale to bolo po jazde lesom a na niečo ostré sme najeli,ale v pohode sa to vymenilo-ale terajšie modely už majú iné kola,malý má teraz 2,5roka a ešte sem tam jazdíme a v pohode,my máme ford focus a myslím že to je menší kufor od megana (ten sme mali predtým)vždy musím dať jedno kolo dolu aby sa mi kufor zatvoril ale to je ľahké,aj do určitých výťahov musím to kolečko vždy vytiahnúť,tak ak bývaš v dome s výťahom tak si zmeraj šírku dverí,polohování do ľahu som vyriešila vypáraním záševku ako radil niekto na nete,malý mi v kočíku spával do roka,potom som ho naučila spávať doma
Zdravím, taky máme xt,koupila jsem ho už na rok a půl prcka,na zimu,hrooozně se mi líbil,ale překvapilo mě,že nejde úplně do SEDU,někdo tady psal do lehu,to se mi zdá,že vpohodě,teď jsou nám dva roky,a nohy už se vleže nevejdou ani náhodou,asi se nepočítá s tím,že dvouletej prcek v kočárku usne
,je dost malej na dýlku,a vešel se mi i do kufru fabie,i do malýho výtahu, fabie NE kombi,jen se musí sundat zadní kola a )úplně sklopit madlo,ale jde to dobře,nejvíc mi vadil ten sed,dítě tam pořád jakoby napůl leží,a těm starším se to už nelíbí,a taky to přední kolo se trošku občas šprajclo,je velký,tak se s tím pak nehne,ale úplně super kočár asi neexistuje,muselo by se jich zmutovat víc dohromady
,já už mám kočárek asi pátý,na zimu,na léto,na cestování,každej je dobrý na něco,super je třeba LUMINA,ale spíš na léto,není zateplenej,to x lander je,ale Chupolino Lumina je bomba,koukněte na něj.Moc lidí ho nemá. ![]()
Maminky prosím o radu…Mám XT 2009 a kluk je tam v roce a 3 měsících napasovanej..nemáte doporučení na jiný sporťák který by byl větší a byl v rozumné cenové relaci? Děkuji..
Ahoj holky prosím vás, jde na xt trojkolku nandat kobrička z 4 kolky? nebo se to něčím liší?