Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chci se zeptat ještě na ten Xbox one. Je lepší S nebo X? Nebo je to jedno? Koupili byste starší nebo s jistotou nový? Zvažují hlavně kvůli těch pohybových her
@MarketinkaKopretinka píše:
Chci se zeptat ještě na ten Xbox one. Je lepší S nebo X? Nebo je to jedno? Koupili byste starší nebo s jistotou nový? Zvažují hlavně kvůli těch pohybových her
X je lepší. S je slabší stroj. Takže pokud neřešíte finance rozhodně kupte X. A kupovat rozhodně nový. Nikdy člověk neví jak se k tomu předchozí majitel choval a to hodně ovlivňuje jak bude fungovat (sekat se, přehřívat, apod.)
@Aletheia děkuji, to druhé jsem si myslela. Kinect asi nový neseženu, ale ten stroj jo. A dívala jsem se i na velké rozdíly v ceně u stejných xboxu. To bude asi typem hry?
@MarketinkaKopretinka ještě je rozdíl v paměti. Jsou verze 500 GB a 1 TB (doporučuji větší rychle se to zaplní). A pak ještě jaká hra u toho je. To dělá velké rozdíly. Takže to už je čistě na vašem uvážení. A nebo bez hry.
TADY je jich celkem dost za fajn cenu
@Aletheia ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nevite. Našla jsem nějaký Xbox bez mechaniky, což nechápu co znamená. To Tera určitě lepší. Připojení přes WiFi asi taky budou už mít vsechny
@MarketinkaKopretinka píše:
@Aletheia ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nevite. Našla jsem nějaký Xbox bez mechaniky, což nechápu co znamená. To Tera určitě lepší. Připojení přes WiFi asi taky budou už mít vsechny
Nové Xboxy se dělají v několika verzích, mezi nimi i verze bez mechaniky. To prostě znamená, že holt budeš mít všechno online jen na stažení. Zároveň se tím připravuješ o zpětnou kompatibilitu.
Jinak pokud jde o Kinecta, teď abych nekecala, ale k Xku buď připojit nejde vůbec nebo s tím byly nějaké dost problémy. Na Sko se ještě dá sehnat redukce, ale samozřejmě Kinecta bude potřeba sehnat na bazaru.