XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
28.8.13 09:09

Tak jste mě uklidnily :D díky, uvidíme příští týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.8.13 09:15

Mam tak 90kg…taky sem mela spatnou viditelnost ve 20tt, pak ale ne. Kamaradka mela tak maximalne 60kg ve 20tt a rekli ji ze na UTZ nic nevidej… a ze to neni tloustkou ale, ze nekdo ma proste horsi propustnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
1.9.13 18:44

@MarkyM videli, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baculiinka
7.10.13 10:11

Odmítnutí.

Ahoj holky, ženy, slečny, maminky a budoucí maminky. Píšu příspěvek, aby jste mi třeba dali naději v lepší zítřky. Je mi 30, váhu mám dost vysokou, přes 120 kg a to jsem za poslední rok zhubla o 17 kg!!!. Teď se s manželem první měsíc snažíme o mimi. Vím, že to nebude jednoduché a dnes jsem šla ke gynokologovi. Bydlím tu chvíli a tak jsem hledala nového. Objednal mě, měla jsem radost, chtěla jsem si popovídat o možnostech otěhotnění a tak… Ale z ordinace jsem šla skoro ubulená. Hned ve dveřích mi řekl, že se mu nevejdu do křesla, že ho má jen do 115 kg a ať si najdu někoho jiného. To mě asi odradilo i od zadělávání na mimi, abych to vůbec zvládla… stalo se vám někdy něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
725
7.10.13 10:26

Ahoj já nevážím tolik jako ty, ale jsem zase malá měřím 157 a vážím 95 takže taky nadváha jak blázen. Otěhotněla jsem po IVF ted jsem teprve v 7 týdnu a taky mám strach o váhu a mimi 2× jsem už potratila. Mluvila jsem z gyn. a řekla, že v těhotenství už moc nepřiberu pokud se nebudu ládovat denné čokoládou a tak. Nevím proč tě doktor takhle poslal pryč myslím, že je to neprofesionální měl by ti spíš pomoc než tě takhle vyhodit. Zkusila bych zajít za někým jiným a uvidíš, ale jsou i mnohem silnější holky si myslím. A kolik měříš prosim tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baculiinka
7.10.13 10:35

Měřím málo, 172 cm… fakt mě to dost odrazuje od početí..a jestli se nám vůbec zadaří, jak se ke mě budou chovat potom?!…ach jo :zed:

• Citovat
  • Upravit
1489
7.10.13 10:40

Každý na obezitu reaguje jinak. Moje kamáradka má 120kg a 2× otěhotněla přirozeně, celé těhu bez potíží, normální porod.
Já jsem měla problémy s otěhotněním, viz podpis, ale u mně hrála hlavní roli také imunita. Docela mě štvala doktorka z CARu, nutila mě zhubnou, prý jinak neotěhotním, tím mě ještě víc nervovala. Změnili jsme centrum, tam měli jiný názor i zkušenosti :palec: Těhu jsem teď ve 34 letech měla do 7. měsíce zcela bezproblémové, i po IVF jsem celou dobu chodila do práce, nastupovala jsem na mateřskou 6 týdnů před porodem, to mnohé štíhlé těhule dnes nedokáží a jsou na rizikáči zcela bezdůvodně. Až v tom 7. měsíci přišla těhu cukrovka, ale nijak mi to v práci a ani doma nevadilo, prostě jsem si 3× denně změřila cukr a píchla inzulín. Problém jsem měla až poslední měsíc, díky stresu kolem státnic na VŠ jsem měla zvýšený tlak (do té doby spíž nízký), podezření na preeklampsii, tak jsem posledních 14 dnů byla v nemocnici. Kvůli cukrovce mi porod vyvolali, ale to se tak dělá, těhu cukrovku mají i štíhlé a s nadváhou nesouvisí.
Spíš mě zaráží jednání toho lékaře, to je tak na stížnost. Pokud má stůl s menší nosností, může si tě položit na normální stůl, všude ho v ordinaci mají, točí se na něm obvykle ozvy. Asi to bude pěkný zmetek, takhle jednat s pacientkou :cert:
Přeji hodně štěstí při cestě za miminkem, kdyby sis chtěl v soukromí pokecat, klidně napiš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.13 10:40

Baculiiinka-je to o lidech, zajdi za jinym dr, ja teda do ted neslysela na svou vahu nic a to ji mam ted132kg. a zacla jsem28tt, ale jeste3mesice me cekaji, tak jsem zvedava, jak to nakonec vse dopadne a jestli si jeste na vahu neco nevyslechnu. Pevne nervy a nenech se jednim blbeckem vyvect z miry! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Vrtulajda
7.10.13 10:46

Ahoj. Já mám podobnou váhu jako ty a nikdy se mi nic podobného nestalo! Právě čekám 3 mimi, už v druhém těhu jsem na tom byla váhově podobně, ale nikdy nikdo nic neřekl. Mám moc milou gynekoložku, věčně s úsměvem. Tak doktora vyměň a uvidíš. A co se týká početí, tak druhé mimi se nám zadařilo během půl roku a to nynější během jednoho měsíce!!! A ani během těhotensví neměl nikdo blbý řeči. Na UTZ ve 12.tt mi ho dr. dělala vnitřkem-pro jistotu aby viděla co potřebovala. Jinak 1 těhu bylo bezproblémů, u druhého mi bylo dost zle-4 měsíce (ale to má kde kdo), pak byla těhu cukrovka. Jinak nic. Tentokrát tu těhu cukrovku mám už od začátku, ale jinak žádné jiné problémy!!! Tak nevěš hlavu :-)

• Citovat
  • Upravit
3813
7.10.13 11:05
@baculiinka píše:
Ahoj holky, ženy, slečny, maminky a budoucí maminky. Píšu příspěvek, aby jste mi třeba dali naději v lepší zítřky. Je mi 30, váhu mám dost vysokou, přes 120 kg a to jsem za poslední rok zhubla o 17 kg!!!. Teď se s manželem první měsíc snažíme o mimi. Vím, že to nebude jednoduché a dnes jsem šla ke gynokologovi. Bydlím tu chvíli a tak jsem hledala nového. Objednal mě, měla jsem radost, chtěla jsem si popovídat o možnostech otěhotnění a tak… Ale z ordinace jsem šla skoro ubulená. Hned ve dveřích mi řekl, že se mu nevejdu do křesla, že ho má jen do 115 kg a ať si najdu někoho jiného. To mě asi odradilo i od zadělávání na mimi, abych to vůbec zvládla… stalo se vám někdy něco podobného?

Narazila jsi na debila :cert: moje doktorka se mnou nemá žádný problém, mám 118Kg, jedno těhotenství za sebou, zadařilo se hned druhý měsíc, na začátku těhotenství jsem měla 110Kg, neměla jsem žádné komplikace, ani cukrovku, porod přirozený. Teď se snažíme o druhé a doktorka taky nic neříkala, že bych měla zhubnout, mám přijít těhotná tečka. Znám mnohem silnější maminy než jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
7.10.13 12:35
@baculiinka píše:

Doktor je velice neprofesionální. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Se mnou doktorka řešila váhu až když se otěhotnět nedařilo a nevěděla si se mnou rady. Otěhotněla jsem až po IVF (špatný spermiogram). V CAR se mě na váhu vůbec neptali. Otěhotněla jsem při 113kg a rodila se 122. Těhotenství bez komplikací, i když jsem si vzala neschopenku kvůli únavě, ale taky kvůli chystaným organizačním změnám v zaměstnání. Porod rychlý přirozený. Přibrala jsem tedy 9 kg a to i když jsem se cpala čokoládou. V porodnici mě chválili, že jsem přibrala akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baculiinka
7.10.13 22:23

Holky já vám strašně moc děkuju :dance:, hned mám lepší náladu a trochu se přestávám bát. Snad najdu dobrou lékařku a zadaří se nám otěhotnět!..ještě jednou moc moc díky!!! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
baculiinka
10.10.13 11:26

Ještě jsem se chtěla zeptat, zda tu některá nejste z Liberce, že by jste mi nějakého gynekologa poradily?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 11:28

Ahoj holky, mam takovy problem, ktery me trapi. Ve stredu jsem byla v tehu poradne 15+5 tt, Mudr mi nedelala UTZ, jen zkusila poslechnou srdicko miminka pres bricho nejakym pristrojem, bohuzel srdicko nechytla. V tu chvili mi to nejak nedoslo, ale ona jen rekla, ze ho jeste neslysi, dal to neresila a ja se ted bojim, aby bylo vse ok. Na pohyby je jeste brzy. Vazim 115kg pri 168cm, myslite, ze se to muze stat kvuli spekum, ze ho neslysela. Od stredy se furt pozoruju, vse je jinak naprosto ok. Jen tohle me trapi. Co myslite? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3813
19.10.13 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam takovy problem, ktery me trapi. Ve stredu jsem byla v tehu poradne 15+5 tt, Mudr mi nedelala UTZ, jen zkusila poslechnou srdicko miminka pres bricho nejakym pristrojem, bohuzel srdicko nechytla. V tu chvili mi to nejak nedoslo, ale ona jen rekla, ze ho jeste neslysi, dal to neresila a ja se ted bojim, aby bylo vse ok. Na pohyby je jeste brzy. Vazim 115kg pri 168cm, myslite, ze se to muze stat kvuli spekum, ze ho neslysela. Od stredy se furt pozoruju, vse je jinak naprosto ok. Jen tohle me trapi. Co myslite? :nevim:
že ho ještě neslyší? ale slyšeli jste ho jindy na dřívější kontrole? podle mě by se s tímto neměla doktorka spokojit a vyšetřit tě ultrazvukem, myslím si, že je možné, že ho nenašla, ale nebude to tvou konstitucí, jsem váhou i výškou na tom stejně jako ty a doktorka srdíčko vždy našla :nevim: do poloviny těhotenství mi pravidelně dělala vyšetření ultrazvukem až později mě kontrolovala jen spodek a srdíčko, já bych si tam zavolala a domluvila se na kontrole, narovinu řekni, že se cítíš nesvá, ale že ti to nedošlo na kontrole…ať jsi klidná, myslím, že bude vše v pořádku, ale jistota je jistota
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí