Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pekoni no ve 20 týdnu jsme se nezeptala..a ve 30 už bylo pozdě.. moc velký haha
@IfkaDick no já se zítra zeptám pokud se dr nezeptá, ale on říká, když už vidí jestli to chci říct ![]()
@IfkaDick u prvního jsme si to říct nenechali a vydrželi až do porodu
A bylo to krásný pak u porodu. manžel to nechce vědět ani ted, ale já už jo ![]()
No my bychom to chtěli znát určo.. ale nevim no, jesli to vyjde..:-) a v kolikátém týdnu ti to řeknou? papa, jdeme pouštět draka
@IfkaDick zítra budu 18+6 tak snad už to uvidí
Počasí je opravdu na draka
tak si to užijte ![]()
@Pekoni tak to už mohlo být vidět něco co? to je parádička.. ano počasí je na draka..a já mam rýmu jako mentál..:-)))
Ahoj, tak jhsem po kratší době zase tady, a světe div se, váha se začala hýbat, 18tt, začínala jsem na 96 a do včerejška nic. A dneska kilčo nahoře. A strašně žeru, Alespoň teď o víkendu jsem horší než kyselina ![]()
Holky já váhu neřešim, při prvním jsme přibrala 15kg, a měla jsme u porodu 115 kg, a ted na začátku mam už 120 takež to bude i tak hrůza..:-))) jak s emáte? já jsme nemocná mam rýmu jako blázen..hnus…:-((
![]()
Ahojky děvčátka.. mohu se k Vám přidat..Jsem Monika, čekám svoje první mimi. jsem dnes 7+6… a jsem teda pořádná bacule xxxl:( mám 116 ráno a večer 117.6.. hihihi
Holky prosímvám co si o tom myslíte?? Je to piňďa nebo ne? Jsem v 18. a všude čtu jak to všem řekli už třeba ve 13. a tak a nám dnes vyfotili tohle, ale prý to pořád není jednoznačný.
@Bezinkaa Ahojky Mončo tak to zdaleka nejsi bacule jako já..:-))) vítej
@pepeng no já bych řekla, že to pinda je
, ale taky to může být pupečník
@Bezinkaa ahoj
Já jsem dnes 19+2tt ![]()
Ja byla v pondělí v poradně a všechno v pořádku. Mimčo má 20cm a cca 235gramů
bylo tak řivý a kroutilo se tam, že i doktorovi bouchlo do sondy
Pohlaví stále nevím. mimčo mělo špatnou polohu a nechtělo roztáhnout nožičky. Dr se fakt snažil. Tak snad za měsíc se už ukáže ![]()
@IfkaDick tak co už jsi zdravá? My byli dnes s prckem u dr a jsme zdraví
večer dáváme poslední antibiotika.