Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No m špatně neni vbec musim alejíst často… a mam vyhráno..:-) snad to bude vše v pořádku ž se těšim an UZ snad bude čiléé ![]()
Tyjo já nemám hlad vůbec
ani na brambůrky nemám chuť
nic… manžel to do mě musí tlačit ![]()
@Barenicka píše:
Tyjo já nemám hlad vůbecani na brambůrky nemám chuť
nic… manžel to do mě musí tlačit
no mam zase chut na smažený. ted jsme měli langoše.. jinak jako vařený jídlo ani nemusim…-))) ale msuim pořád něc jíst třeba jen jablko, a ani nevim že jsme těhule..:-)
![]()
@Barenicka nebojted ti az do prvniho screeningu bude delat vnitrni a pak az potom 12tt vnejsi. Viditelnost sice horsitje, ale videt to taky je ![]()
@IfkaDick tyjo smažený už vůbec nemůžu
to se mi zvedá kufřík
ale dneska jsem měla i kostičku čokolády
to už je na mě rekord :-p
@Pekoni ahaaaaa tak alespon nějaká informace
snad to bude nějak pořádně vidět, jsem ze všeho nervózní - první no
a já jsem kor.. děsná nervóza ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Zatím nejsem těhule, ale chci se zeptat. Měla jste některá problém s otěhotněním kvůli váze?
@merlose ahoj… mě s tím doktorka hodně strašila ale nakonec jsme se až divili… vysadila jsem HA před rokem a půl a od března jsme se snažili (jenže já měla MS jednou za měsíce tak jsem ani nemohla počítat) no a před pár týdny jsem našla //… prostě častý sex :-p chich - né že by mě to vadilo ![]()
@merlose
při problému s otěhotněním dr vždy v první řadě upozornují na váhu. Já měla problémy s otěhotněním, ale jestli s tim váha měla něco společnýho. Asi jo. Určitě mám kvůli ní PCO. A jak dlouho se už snažíte?
Nám se zatím moc nedaří. Teď pojedu do lázní - jsem ještě k tomu po slepáku - tak snad mi to pomůže. Častý sex? To mi taky nevadí, ale to by má drahá polovička nesměla být skoro pořád v práci.
@merlose píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Zatím nejsem těhule, ale chci se zeptat. Měla jste některá problém s otěhotněním kvůli váze?
ahojky no to já slýchám pořád.. první mimi se povedlo po 2 letech a to jsme vážila pod sto kilo, a druhé ted po vysazení anti, po 4 měsících. a mam 120 kg taky mi řekli že jsem tlustá že to nejde kvuli tomu.. ale prd.. no vzdala jsem to, pořídila morčata a ejhle..už na jaře vozíme..:-) jupíí dež se ono to přijde
Holky nevíte o nějakém obchodu nejlépe online s velkým těhotenským oblečením? už teď mám strach co pak budu nosit ![]()
Ahojky
@merlose také mě váhou strašili. Určitě má svůj podíl neúspěchů, ale spíš je to v hlavě a třeba najít i důvod i u chlapa. My 3 roky jezdili na imuno do Podolí a furt se tam řešila jenom moje imunita a po listopadovém potratu jsme přešli do Plzně a manžel dostal podle výsledků prášky na 2 měsíce a nestačil je ani dobrat ![]()
Děkuju za podporu, holky. Jsem ráda, že jsem na tuhle skupinu narazila.
Byli jsme na vyšetření oba. Já zjistila, že moje dr je k ničemu. Dokud nebyl žádný problém, tak pohoda, ale jak jsem něco potřebovala řešit, tak se k ničemu neměla. Tak doufám, že tenhle dr najde něco a pomůže mi. Nebo mi řekne, že jsme oba v pořádku a mě se uleví.