XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
11.11.13 15:46

No m špatně neni vbec musim alejíst často… a mam vyhráno..:-) snad to bude vše v pořádku ž se těšim an UZ snad bude čiléé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.11.13 15:54

Tyjo já nemám hlad vůbec :( ani na brambůrky nemám chuť :D nic… manžel to do mě musí tlačit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.11.13 16:05
@Barenicka píše:
Tyjo já nemám hlad vůbec :( ani na brambůrky nemám chuť :D nic… manžel to do mě musí tlačit :D

no mam zase chut na smažený. ted jsme měli langoše.. jinak jako vařený jídlo ani nemusim…-))) ale msuim pořád něc jíst třeba jen jablko, a ani nevim že jsme těhule..:-) :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
11.11.13 18:03

@Barenicka nebojted ti az do prvniho screeningu bude delat vnitrni a pak az potom 12tt vnejsi. Viditelnost sice horsitje, ale videt to taky je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.11.13 19:12

@IfkaDick tyjo smažený už vůbec nemůžu :D to se mi zvedá kufřík :))) ale dneska jsem měla i kostičku čokolády :D to už je na mě rekord :-p
@Pekoni ahaaaaa tak alespon nějaká informace :) snad to bude nějak pořádně vidět, jsem ze všeho nervózní - první no :D a já jsem kor.. děsná nervóza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.11.13 19:16

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Zatím nejsem těhule, ale chci se zeptat. Měla jste některá problém s otěhotněním kvůli váze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.11.13 19:25

@merlose ahoj… mě s tím doktorka hodně strašila ale nakonec jsme se až divili… vysadila jsem HA před rokem a půl a od března jsme se snažili (jenže já měla MS jednou za měsíce tak jsem ani nemohla počítat) no a před pár týdny jsem našla //… prostě častý sex :-p chich - né že by mě to vadilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
11.11.13 19:25

@merlose :mavam: při problému s otěhotněním dr vždy v první řadě upozornují na váhu. Já měla problémy s otěhotněním, ale jestli s tim váha měla něco společnýho. Asi jo. Určitě mám kvůli ní PCO. A jak dlouho se už snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.11.13 19:28

Nám se zatím moc nedaří. Teď pojedu do lázní - jsem ještě k tomu po slepáku - tak snad mi to pomůže. Častý sex? To mi taky nevadí, ale to by má drahá polovička nesměla být skoro pořád v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.11.13 19:29

HA neberu od března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.11.13 20:14
@merlose píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Zatím nejsem těhule, ale chci se zeptat. Měla jste některá problém s otěhotněním kvůli váze?

ahojky no to já slýchám pořád.. první mimi se povedlo po 2 letech a to jsme vážila pod sto kilo, a druhé ted po vysazení anti, po 4 měsících. a mam 120 kg taky mi řekli že jsem tlustá že to nejde kvuli tomu.. ale prd.. no vzdala jsem to, pořídila morčata a ejhle..už na jaře vozíme..:-) jupíí dež se ono to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.11.13 20:25

Holky nevíte o nějakém obchodu nejlépe online s velkým těhotenským oblečením? už teď mám strach co pak budu nosit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.11.13 20:32

Ahojky
@merlose také mě váhou strašili. Určitě má svůj podíl neúspěchů, ale spíš je to v hlavě a třeba najít i důvod i u chlapa. My 3 roky jezdili na imuno do Podolí a furt se tam řešila jenom moje imunita a po listopadovém potratu jsme přešli do Plzně a manžel dostal podle výsledků prášky na 2 měsíce a nestačil je ani dobrat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.11.13 20:34

Děkuju za podporu, holky. Jsem ráda, že jsem na tuhle skupinu narazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
11.11.13 20:37

Byli jsme na vyšetření oba. Já zjistila, že moje dr je k ničemu. Dokud nebyl žádný problém, tak pohoda, ale jak jsem něco potřebovala řešit, tak se k ničemu neměla. Tak doufám, že tenhle dr najde něco a pomůže mi. Nebo mi řekne, že jsme oba v pořádku a mě se uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí