XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3365
23.7.20 18:25
@Anonymní píše:
Ahojky, je tady jeste nekdo?

I ja tu jsem, pokud se mi to ukáže v upozornění ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.20 18:44

Zajimalo by me, jak jste prozivali tehotenstvi? Bylo na Vas videt, ze jste tehotne? Co ultrazvuky? S jakym problemem jste se prosim setkali?

• Citovat
  • Upravit
2650
23.7.20 19:34
@Anonymní píše:
Zajimalo by me, jak jste prozivali tehotenstvi? Bylo na Vas videt, ze jste tehotne? Co ultrazvuky? S jakym problemem jste se prosim setkali?

Já bych teda neřekla, že jsem se setkala s problémem, který by hubená ženská neměla (nevolnosti, zvracení). :poblion:
Teď jsem v 9m, přibrala jsem zatím 9Kg a doufám, že do porodu nepřesáhnu 10Kg, ale ani to není hrůza. :nevim:
Cukrovku těhu nemám, to bylo OK.
Jediné co, tak v prvních měsících mi doktorka řekla, že přes špek co mám dole na břiše je hůř vidět. Víceméně to jen tak zabrblala, ale že max. bude muset udělat ze začátku vnitřní ultrazvuk (nakonec viděla i přes špek). :palec:
Jo a že jsem těhotná vidět už je… Ale je fakt, že ač já třeba už tu bouli cítila, tak okolí by to asi jen tak snadno nepoznalo. :roll: Ono se to do těch špeků trochu schová a vzhledem k tomu, že jsem dost :poblion: tak to pak prostě pár špeků nahradilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.8.20 22:06

Ahoj holky, jsem rada, ze tu nekdo je :) ja merim 162cm, zacinala jsem na 103.5kg a ted mam 101kg, tyden zacatek 12. Taky jsem na vse zvedava. Bojim se, ze mam spekone na brise na to, aby byl dobre videt UTZ, ze mi nebudou moc rict brzo co to je, ze nebudu citit poradne pohyby, ze nebude videt to pekne brisko..ale coz uz..ma chyba, ze jsem nedala kila dolu :)
Jsem rada, ze se najde i podpora na internetu a ne jen hubenourky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.8.20 22:28
@andy6230 píše:
Ahoj holky, jsem rada, ze tu nekdo je :) ja merim 162cm, zacinala jsem na 103.5kg a ted mam 101kg, tyden zacatek 12. Taky jsem na vse zvedava. Bojim se, ze mam spekone na brise na to, aby byl dobre videt UTZ, ze mi nebudou moc rict brzo co to je, ze nebudu citit poradne pohyby, ze nebude videt to pekne brisko..ale coz uz..ma chyba, ze jsem nedala kila dolu :)
Jsem rada, ze se najde i podpora na internetu a ne jen hubenourky :)

Ahoj, jen se neboj budou to vidět dobře. Já jsem tedy končila na 98 při 160cm a břicho jsem měla obrovský :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
30.8.20 22:41

@andy6230

Neboooj, bříško vidět bude. U někoho třeba jen o něco málo dýl. Já mám termín za necelý 3 měsíce a kromě doktora při screeningu nikdo nic neřekl. Jen létem světem prohodil, že v jednom miste je horší viditelnost… Pak moje dr v poradně říkala, že horší viditelnost byt nemohla, když mi řekl pohlaví. Ze při horší viditelnosti není pohlaví vidět.
A jinak břicho mam pěkný už od 17tt, že jsme to ani dlouho neutajili jako třeba v minulém těhu. Sice kila navíc mám všude mozne, ale ne v břiše :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.8.20 22:55

No nazdar, kam jsem to zase vlezl, ještě, že tu neukazujete fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
30.8.20 22:59

@Frei2 tak sem nelezte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.8.20 09:37

@Frei2 chlap a na strankach mimino, kde zeny vseobecne rozebiraji sve intimni veci zavani uchylactvim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí