XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
23.10.16 13:58

Ahoj, nenápadně se k vám připojím. V listopadu jdu k mudr. Mu říct, že mám // po roce a půl snažení. Jsem taky Metráček (bez pár kil) a dlouuuuho jsem si myslela, že to je důvod, proč nemůžu otěhotnět.
Manžel mě už teď hlídá, co jim (a to jsem max 4tt!!). A neustále mi připomíná, ze na sebe mus dbát a koukat, co jim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
23.10.16 22:09

@JetLi Tak gratuluji a zaklepu na zuby, abychom to nezakřikly :-) To je dobře, že manžel hlídá, to je správné!!! Ona ta váha problémy s otěhotněním dělá, ale na druhou stranu mám ve svém okolí více xxl maminek a naopak kamarádka hubeňour se chudák snaží o mimi už jakou dobu. Prostě to zohledňuje víc faktorů.

A co ti manžel říká, že máš jíst? :-) Ten první trimestr na sebe buď opatrná, aby miminko zahnízdilo :-)

@Zlobísek:)) Jako 16. listopadu??? :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.10.16 22:30

@poirot jako 16.1 tzn. leden ne 10listopad :mrgreen: sem koukala jestli sem se nepřepsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.10.16 23:38

@poirot
Zakazuje mi Coca Cola, ale je mi docela zle od žaludku už od takhle brzo. Dneska poledne mi dělal rybu sam si dal marinovaný žebra.
Hlídá mi cukry a kořeneny. Odpoledne jsem měla hlad, tak jsem si dala okurku a pak sušenku. No jeje, to jsem schytala za tu sušenku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.10.16 10:44

@poirot Zapni si nahoře podpisy, tak uvidíš naše metříky. Já si s tím svým satanem druhé dítě nedokázala představit. Hočička byla neplánovaná a vycházela po 23 měsících. Vždy jsem chtěla děti 2 roky od sebe. Pak jsme se snažili a povedlo se až jsem se na to vykašlala a řešila návrat do práce. Takže jsem otěhotněla poslení měsíc RD, tak straším na pracáku. :zed:
Co bylo dobré na hubnutí - omezit tuky - másla, pomaz. másla a pozor na skryté tuky např. v pizze. Já to během těhotenství neřeším, asi je to náhoda, že tak nepřibírám. Nebo to vodění do školky, mám to dost daleko.
@JetLi láduj se kyselinou listovou, já frčím na těhu vitamínech, abych to pak po porodu zvládala. Jinak kamarádka problila snad celé těhotenství a jediné, co jí nedělalo špatně byly polévky a nanuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.10.16 10:46
@JetLi píše:
@poirot
Zakazuje mi Coca Cola, ale je mi docela zle od žaludku už od takhle brzo. Dneska poledne mi dělal rybu sam si dal marinovaný žebra.
Hlídá mi cukry a kořeneny. Odpoledne jsem měla hlad, tak jsem si dala okurku a pak sušenku. No jeje, to jsem schytala za tu sušenku. :lol:

Tak za tohle bych ho poslala do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
24.10.16 11:33
@JetLi píše:
@poirot
Hlídá mi cukry a kořeneny. Odpoledne jsem měla hlad, tak jsem si dala okurku a pak sušenku. No jeje, to jsem schytala za tu sušenku. :lol:

a si svéprávná?? Tohle kdyby mi manžel dělal v 5.týdnu těhotenství, tak ho pošlu do háje..pro mě byla např. pepsi cola jediná záchrana, jinak se všechno vyhodila a kdyby mi ještě do všeho kafral, tak to nevím..naštěstí můj manžel má dost rozumu a zřejmě si to samé myslí i o mě, když mě nehlídá jako psa :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.10.16 14:10

Manžel je hodný, zas není takový, aby mě držel s bičem nade mnou. Jen chce, aby to vyšlo a nic špatného se nestalo. Listovou zobu. Mám doma ještě Nosifol duo, ale to se asi už v těhotenství nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.10.16 14:16

A stejně, teď jsme se vzbudila po noční a plánuju se naladovat mandlovou housku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
24.10.16 16:02

Pokud to od tebe manžel vyžaduje, tak by bylo fér, aby to dodržoval taky. Ne že ty si dáš rybu a on žebírka :-) To by tak scházelo, ty to všechno odneseš - těhotenství, porod, šestinedělí, hormony a ještě navíc bys měla koukat na to, jak ostatní mlsají a ty si nemůžeš dát??? Nene, když chce zdravou stravu, tak pro oba!!! Ono mu to taky neublíží a hlavně si pak možná rozmyslí, zda vše zakazovat. I když to myslí dobře, chápu.

Já v prvním těhu nevolnosti neměla žádné. Ani jsem nepozorovala, že jsem těhotná (tedy kromě té váhy :oops: ta mrcha letěla nahoru jako o závod). Teď mi bylo párkrát špatně, zjistila jsem, že musím jíst mnohem menší porce, že mi pak oběd nevadí. Netrápí mě totiž ranní nevolnosti, ale odpolední po obědě. Takže si párkrát zobnu a musím skončit, jinak by mi to nedělalo dobrotu. Pak, po spánku malé, když jí dám sváču, tak si třeba taky zobnu ještě zbytku oběda. Ale většinou už odpoledne mám stav spíš jen na něco lehkého. Což ale vede k tomu, že mám večer, když uspím malou, hlad. Tak se snažím to nějak překonat, moc to nechci zapíjet, protože bych pak nedělala nic jiného, než chodila v noci na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
24.10.16 19:41
@JetLi píše:
Manžel je hodný, zas není takový, aby mě držel s bičem nade mnou. Jen chce, aby to vyšlo a nic špatného se nestalo. Listovou zobu. Mám doma ještě Nosifol duo, ale to se asi už v těhotenství nemá…

no, tak to se může přeskočit, a může se stejně stát cokoliv, i kdyby ses přes noc stala expertkou na zdravou stravu, cvičení v těhotenství a nevím, co ještě..no mě to přijde na hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
24.10.16 22:33

@mmanolka má pravdu. Jak jsem psala, mám kamarádku, hubeńour, zdravá strava, pohyb a nemůže ani otěhotnět. A naopak známá má opravdu mega nadváhu, nijak jí to netrápí a už má dvě děti. A obě těhotenství v pohodě, což je super. Nijak se neomezovala, natož pohyb :-) Ten měla, když poletávala za tím prvním dítětem. Užívej si svůj jiný stav, těš se na miminko a raduj se z dobrý zpráv od doktora :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.10.16 20:37

Tak holky, nějak nám to tu spí :-( Asi všechny těhotníte a netloustnete :-) Budiž vám to přáno. Já chodím denně spát hladová. Normálně jím snídaně, oběd, sváča, případně večeře. Pak jdu koupat a uspávat malou, a když slezu dolů, mám hlad, že bych sežrala vše, co mi přijde pod ruku. Ale držím se a netloustnu. Zatím. Ale tedy dnes jsem si dopřála. Jeden den za odměnu :-). Ale tedy řeknu vám, to jsou těhotenství, jiné ženské můžou ládovat od rána do večera, přiberou 15 kilo, půlku nechají v porodnici a zbytek vykojí. To je nefér. Ale co, jsem stále vděčná za to, že jsem těhotná, vše je zatím v pořádku a to je to hlavní. :srdce: :srdce: :srdce:

Co vy, jaké novinky u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
27.10.16 21:30

K večeři jsem měla jablko, trochu dynové polévky a cokopiskoty. :-D
A mám desnou chuť na poctivého hamburger se slaninou a cedarem… ach jooooo

Příspěvek upraven 28.10.16 v 03:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
27.10.16 21:53

Joo, taky bych si něco dala a asi dám. Mě minulý týden dostala sousedka. Říkala jsem jí, že jsem těhotná v pátém měsíci a ona, že to nejde poznat, že jsem silnější. :mrgreen: Mám dost. Kamoška mi zase říkala, že mám regulérní těhotenské břicho. Já jsem typ hruška, takže mám p.del a nohy, břicho moc ne. Tak s bundou jsem pěkná tlusťoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí