XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.6.16 00:25

@Suusan já bez problémů otěhotněla s váhou 113kg na 176cm. Za celý těhotenství jsem přibrala 14kg nejvíc na konci a na konci mi začaly otékat nohy. Těhotenství bezproblémový a porodila jsem teď 1.6. Jediný s čím byl problém mi píchnout epidurál. Přes břicho jsem se nemohla pořádně stočit do klubíčka aby to anestezioložka mohla píchnout mezi obratle.

• Citovat
  • Upravit
5
3.6.16 12:20

Celkově mi špatně funguje trávicí ústrojí. To má i co dočinění s tou šílenou váhou. I když držím jakoby žlučníkovou dietu, nezhubnu ani deko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
3.6.16 12:28

@Suusan neuraž se, ale jaké máš aktivity na volný čas. My třeba v zimě jezdíme lyžovat, v létě brusle a máme velkého psa, takže každý den dlouhé procházky. Ne že by mi to pomáhalo hubnout, ale držím si váhu. Nepřibírám a to je pro mě nejdůležitější. Teď v těhu to jde samozřejmě nahoru ale to bylo jasný.

Máš normálně menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.16 14:53

Janinka82: Pohybu mám dost, i když jsem kancelářská. Problém je jinde. Já nepotřebuju poradit, jak zhubnout…Slýchám to všude, denně. Potřebovala jsem poradit čistě věci týkající se těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
3.6.16 14:57

Nechci ti radit jak zhubnout, jen jsem se zeptala.

a menzes máš nebo ne? Protože u mě to s PCO je všelijaké a to byl ten hlavní problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 16:55

@Suusan Zkus si koupit ten fertility blend, já byla do měsíce těhotná :srdce:. Možná to někomu přijde nesmyslné, ale za mě jasná jednička. Měla jsem předtím papír, že jsem kuli hormonům primárně sterilní… bylo mi řečeno, že otěhotnět přirozeně mám velmi malou šanci. A ono se zadařilo, čekáme chlapečka a moc se na něj těšíme. :srdce: Jinak nevím, co bych Ti poradila :nevim:, nic jiného jsme nezkoušeli :). Určitě se brzy zadaří.

• Citovat
  • Upravit
5
3.6.16 23:13

Menzes mám naštěstí pravidelný :). Snad se brzy zadaří, děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
4.6.16 08:11

Teď bych se potřebovala obrátit spíš na maminky baculky.
Mám 3 denního uzlíčka a snažíme se kojit co to jde, ale moc nám to nejde. Jemu nejde moc přisátí a já pořád bojuju s nějakou optimální polohou, kde by měl dobře dostupný prsa.
Mám velký prsa s bradavkama směrujícími dolů a nějak nevím jak ho položit, aby mu ty bradavky dobře smeřovaly k pusince a neměly tendenci vyklouzávat. Jaké máte zkušenosti s kojením a nejvhodnější polohou vy? Moc děkuju za rady a tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
4.6.16 09:42
@Tess 85 píše:
Teď bych se potřebovala obrátit spíš na maminky baculky.
Mám 3 denního uzlíčka a snažíme se kojit co to jde, ale moc nám to nejde. Jemu nejde moc přisátí a já pořád bojuju s nějakou optimální polohou, kde by měl dobře dostupný prsa.
Mám velký prsa s bradavkama směrujícími dolů a nějak nevím jak ho položit, aby mu ty bradavky dobře smeřovaly k pusince a neměly tendenci vyklouzávat. Jaké máte zkušenosti s kojením a nejvhodnější polohou vy? Moc děkuju za rady a tipy :kytka:

Ja bohužel prvního nekojila měly jsme potíže u porodu a nějak to pak celkové neslo. Nicméně v tvem případě bych na nic nečekala a šla za laktační poradkyní dřív než o mliko stihnes přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.16 09:53

Ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat :mavam: Jsem ve 19tt. a už jsem přibrala 4kg, takže má váha je 99kg :oops:

@Tess 85 Ahoj, ještě teda mimčo nemám :lol: Ale co zkusit kojící polštář? Já už ho mám koupený, zatím s ním spím a kamarádka už ho odzkoušela i na kojení :palec: :palec:
Jinak jestli vám nekojení moc nepůjde, zavolala bych laktační poradkyni za včas, aby vám přišla poradit :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.6.16 12:03

Ahoj holky. Po dlouhe dobe se k Vam pripojuji :-) uz mame doma jednoho raubire narozeneho v unoru 2014 a ted v cervenci jsme v ocekavani a budem ctyrie :-) no bude to zahul :-) myslim si, ze vaha a otehotneni sebou rozhodne nesouvisi… prvniho jsme rodila prirozenou cestou a u druheho to bude asi stejne… a pokud muzi poradit s kojenim, tak ja jsem vzdy kojila jen v leze… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.6.16 12:54

@Suusan věřím, že to u tebe bude rychleji než u nás, my jsem čekali 6 let :? Hlavně to chce dopovat se kyselinou listovou, zkus Femibion nebo Chytré miminko.
@IrenaKřížová ahoj :mavam:
Já jsem 24tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
4.6.16 13:37

@Tess 85 Mé v porodnici radili kojit na fotbalistu, nebo klasicky na ruce a druhou si přidržovat prso. Nicmene se mi povedlo pouze castecne kojit asi dva měsíce, už z porodnice jsme šli s um. Jo a prsa mam G-H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
4.6.16 13:38

@alussy my máme první v květnu 2014 a ted v srpnu čekáme druhe, taky cekam ze to bude mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
4.6.16 17:03

@Suusan mám váhu přes 100 lehce s otěhotněním jsem problém neměla ani jednou.
@JanduleD @alussy holky jak to máte s přibíráním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí