XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5215
14.4.16 11:17
@funnym píše:
Já začínala na 106 a teď, ve 22 týdnu, už mám 114 a děsně mě honí chutě na sladké :-(

Taky jsem chvíli takhle mela ale hodně mi pomáhá ovládnout sama sebe ( příklad místo sladkého si vezmu mléko do něj mixnu banán či jahody a mám jak plny žaludek tak chuť na sladké je fuc:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
14.4.16 11:34

@Tess 85 na začátku jsem trpěla na nechutenství a byla jsem hrozně unavená když tohle skončilo tak jsem marodila a bolelo mě tak v krku, že zkr něj něco dostat bylo něco a jelikož se v těhu na nastydnutí moc nemůže tak se mi to táhlo skoro 3 týdny a když jsem se dostala z virozy tak se mi vrátila hrozná unava a ta furt nějak přetrvává. Ale já to tak měla i v prvním těhu, že jsem rodila s vahou co jsem otěhotněla a to bylo 104,5kg. Nejdříve jsem dala něco dolu a poslední trimestr zase to co šlo dolu pomalu nabrala a ted jsem začínala na 106,5kg a ted mám 99,5kg a příští týden začínám poslední trimestr tak čekám, že taky začnu zase nabírat a vrátím se na váhu před otěhotněním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
14.4.16 11:36

@lecka já se to taky snažím zahánět aspoň ovocem, ale někdy to nedám :-( navíc jak jsem v práci pořád ve stresu a spěchu, tak je pro mě nejjednodušší sáhnout po nějaké sušence :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.4.16 11:58

@Veveruska87 a doktor na to nic? Chápu že z nás si můžou mimča brát do aleluja, ale co jsem tak slyšela, že výraznější úbytek váhy i u nás by měl doktor řešit nebo se nad tím minimálně pozastavit. Ale jestli jste oba zdraví, tak není co řešit ;)
Uvidím jak to bude se mnou. Já teď ujíždím na tučných mléčných výrobcích, takže smetanový jogurty, plnotučné mléko, termixy to je teď moje :mrgreen: a bohužel si to tělo nejvíc žádá večer než jdu spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.4.16 12:09

@Tess 85 S tím slonem bych taky neměla problém :D v pondělí jdu k doktorce, tak doufám, že nebude nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.4.16 12:33

@Lenča 27 a i přesto pořád hubneš? Jestli jo a jestli je jinak všechno ok, tak tiše závidím ;) tak já už můžu jen doufat že po porodu to půjde domů samo :mrgreen: nejsem zrovna posedlá pohybem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
14.4.16 12:36

@Tess 85 konzultovala jsem ubytek jak s obvoďákem tak i s gynekologem a ubytek není tak velký aby se to muselo řešit. Asi kdybych na začátku měla 56kg a dala dolu tech 7kg tak by to doktor asi řešil ale tohle je prej v pohodě a zdravá asi budu ted jsem si kvůli problémům s žaludkem prošla testama a i sono mi dělali a nic mi neobjevili.Ale já fakt nepřibírám asi z toho důvodu, že jím jako před těhu a nijak se nepřejídám a na ničem neujíždím tak mám možná v sobě asi malou tasemnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.4.16 12:41

@Tess 85 jen abych pak přes léto nenabrala dvakrát víc, jak budu oteklá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
14.4.16 12:42

No holky nechci Vám brát iluze, ale já ze začátku zhubla taky :-) Ale pak to šlo nahoru… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.4.16 12:48

@_one_name_ to je to, čeho se bojím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
14.4.16 12:49

@Lenča 27 Já to pořád beru sportovně. Říkám si, že teď je nejdůležitější malej a pak bude dost příležitostí to s ním vyběhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
14.4.16 12:53

@_one_name_ já iluze nemám já to vím, že to naberu zpátky jsem to i psala, že to čekám v posledním trimestru, že mi to zas vyleze nahoru. Už v prvním těhu jsem to tak měla celí těhu nic byla jsem furt minus nějaký kg a poslední měsíce to šlo nahoru docela rychle tak to čekám i ted. V prvním těhu jsem rodila s vahou co jsem otěhotněla a to jsem za poslední dva měsíce nabrala 5kg který jsem do 32tt měla furt v mínusu a tak to čekám i ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.4.16 12:54

@_one_name_ to je správný! hlavně, ať je to maličký v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
14.4.16 12:55

@Veveruska87 @Lenča 27 Já jsem překvapená, že mě nebolí kolena z té váhy… Tak doufám, že to ani nepřijde. Ale ještě zbývá 7 týdnů to termínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
14.4.16 13:24
Netrap se když se necpes jal nezavrena cukry a tuky, já si taky rada dam neodpiram si to vždy jen když mám pocit ze den před nebo dokonce ten den už něco sladkého tělo. dostalo tak se snažím ho oklamat:))
@funnym píše:
@lecka já se to taky snažím zahánět aspoň ovocem, ale někdy to nedám :-( navíc jak jsem v práci pořád ve stresu a spěchu, tak je pro mě nejjednodušší sáhnout po nějaké sušence :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí