Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@funnym píše:
Já začínala na 106 a teď, ve 22 týdnu, už mám 114 a děsně mě honí chutě na sladké
Taky jsem chvíli takhle mela ale hodně mi pomáhá ovládnout sama sebe ( příklad místo sladkého si vezmu mléko do něj mixnu banán či jahody a mám jak plny žaludek tak chuť na sladké je fuc:))
@Tess 85 na začátku jsem trpěla na nechutenství a byla jsem hrozně unavená když tohle skončilo tak jsem marodila a bolelo mě tak v krku, že zkr něj něco dostat bylo něco a jelikož se v těhu na nastydnutí moc nemůže tak se mi to táhlo skoro 3 týdny a když jsem se dostala z virozy tak se mi vrátila hrozná unava a ta furt nějak přetrvává. Ale já to tak měla i v prvním těhu, že jsem rodila s vahou co jsem otěhotněla a to bylo 104,5kg. Nejdříve jsem dala něco dolu a poslední trimestr zase to co šlo dolu pomalu nabrala a ted jsem začínala na 106,5kg a ted mám 99,5kg a příští týden začínám poslední trimestr tak čekám, že taky začnu zase nabírat a vrátím se na váhu před otěhotněním
@lecka já se to taky snažím zahánět aspoň ovocem, ale někdy to nedám
navíc jak jsem v práci pořád ve stresu a spěchu, tak je pro mě nejjednodušší sáhnout po nějaké sušence ![]()
@Veveruska87 a doktor na to nic? Chápu že z nás si můžou mimča brát do aleluja, ale co jsem tak slyšela, že výraznější úbytek váhy i u nás by měl doktor řešit nebo se nad tím minimálně pozastavit. Ale jestli jste oba zdraví, tak není co řešit ![]()
Uvidím jak to bude se mnou. Já teď ujíždím na tučných mléčných výrobcích, takže smetanový jogurty, plnotučné mléko, termixy to je teď moje
a bohužel si to tělo nejvíc žádá večer než jdu spát…
@Tess 85 S tím slonem bych taky neměla problém
v pondělí jdu k doktorce, tak doufám, že nebude nějaký problém.
@Lenča 27 a i přesto pořád hubneš? Jestli jo a jestli je jinak všechno ok, tak tiše závidím
tak já už můžu jen doufat že po porodu to půjde domů samo
nejsem zrovna posedlá pohybem ![]()
@Tess 85 konzultovala jsem ubytek jak s obvoďákem tak i s gynekologem a ubytek není tak velký aby se to muselo řešit. Asi kdybych na začátku měla 56kg a dala dolu tech 7kg tak by to doktor asi řešil ale tohle je prej v pohodě a zdravá asi budu ted jsem si kvůli problémům s žaludkem prošla testama a i sono mi dělali a nic mi neobjevili.Ale já fakt nepřibírám asi z toho důvodu, že jím jako před těhu a nijak se nepřejídám a na ničem neujíždím tak mám možná v sobě asi malou tasemnici ![]()
@Tess 85 jen abych pak přes léto nenabrala dvakrát víc, jak budu oteklá ![]()
No holky nechci Vám brát iluze, ale já ze začátku zhubla taky
Ale pak to šlo nahoru… ![]()
@Lenča 27 Já to pořád beru sportovně. Říkám si, že teď je nejdůležitější malej a pak bude dost příležitostí to s ním vyběhat ![]()
@_one_name_ já iluze nemám já to vím, že to naberu zpátky jsem to i psala, že to čekám v posledním trimestru, že mi to zas vyleze nahoru. Už v prvním těhu jsem to tak měla celí těhu nic byla jsem furt minus nějaký kg a poslední měsíce to šlo nahoru docela rychle tak to čekám i ted. V prvním těhu jsem rodila s vahou co jsem otěhotněla a to jsem za poslední dva měsíce nabrala 5kg který jsem do 32tt měla furt v mínusu a tak to čekám i ted
@_one_name_ to je správný! hlavně, ať je to maličký v pořádku ![]()
@Veveruska87 @Lenča 27 Já jsem překvapená, že mě nebolí kolena z té váhy… Tak doufám, že to ani nepřijde. Ale ještě zbývá 7 týdnů to termínu…
@funnym píše:
@lecka já se to taky snažím zahánět aspoň ovocem, ale někdy to nedámnavíc jak jsem v práci pořád ve stresu a spěchu, tak je pro mě nejjednodušší sáhnout po nějaké sušence