Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ráda bych se přidala mezi vás. Vím teprve čerstvě, že jsem těhu a v úterý jdu na první prohlídku, ale už teď mám staženej žaludek z toho, že budu muset na váhu
Když jsem si tak pročítala příspěvky v této diskuzi, tak mě to naštěstí trochu uklidnilo, tak snad budu mít i já tolerantního doktora
Jak si užíváte těhotenství?
@Lenča 27 Ahojda, já jsem teď ve 12 týdnu. Zatím nemám žádné problémy, ale teprve mě čeká 1 screening, tak snad bude vše v pořádku. Jen jsem začala řešit těhotenské oblečení a ve velkých velikostech je to docela problém ![]()
Ahoj taky hledámpo netu xxl těhu oblečení ale zatím jsem nic je objednala.
@Mia08 já zatím nejvíc našla na bonprixu a tady http://www.tehotenska-moda.net/…cni-nabidka/
@funnym Taky si říkám, kde seženu nějaké oblečení, ale docela spoléhám na Bonprix. Ani nevím, kde sehnat velkou kojící podprsenku. Na internetu jsem nějaké našla, ale přes objem by mi byly malé. ![]()
@Lenča 27 Ahoj, nevím jestli ti to pomůže, nevím jak jsi na oblečení náročná, ale já si koupila teplejší legíny v tescu a dlouhy svetry, běželi ve výprodeji a v lídlu taky, měli je to asi 3 týdny zpět, i legíny, mám to pěkně ke kolenou a docela to vypadá pěkně, koupila jsem si různé barvy a kombinuji, a stačila mě vel L.44-46,nebo 42-44,na to jak jsem oplácaná ta vel. kupudivu není malá, mají to docela pěkně šitý, na váhu raději nestoupám, abych ze šoku předčasně neporodila
Pokud bych si chtěla koupit podprsenku, tak bych asi šla do obchodu se spodním prádlem se podívat.
Ráda bych se k vám přidala, ale už sem asi nikdo nechodí. Jsem 12. týden, váha no víc než bych chtěla, stydím se, před otěhotněním jsem dělala vše pro to, aby to bylo méně, ale když člověk něco chce, tak to nejde. Navíc jsem otěhotněla po měsíci ![]()
Ahoj, jsem na tom podobně jako ty mq váha se bohužel už zas blíží k 3 mistne hodnotě:/ jsem 19tt:)
@lecka Když blíží, tak dobrý :-/ Já jsem přes začínala a nic se nezměnilo… Jsem ve 33tt
Taky jsem byla málo přes, teď 2kg nahoře, tak mě zajímalo jak kdo na tom jste. Mě z toho začínají chytat nervy jak budu vypadat ke konci ![]()