XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.4.16 17:01

@Goldynka Tak já začínala na váze u doktorky na 105 - nyní ve 33tt u doktorky na váze 116 :-/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 17:44

@Goldynka ja začínala na 113, teď jsem 35tt a mám nahoře 9kg :roll: nepřijdu si nějak výrazněji větší, zvětšily se mi prsa a podle doktora mám velký břicho, takže asi žádná velká tragédie :mrgreen: i když strie mám nejen na břiše, ale i na bocích.
A nějak jsem se v tom těhotenství vyprdla na to řešit svoje špeky a čekám co přijde po porodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2447
13.4.16 17:53
@Anonymní píše:
@Goldynka ja začínala na 113, teď jsem 35tt a mám nahoře 9kg :roll: nepřijdu si nějak výrazněji větší, zvětšily se mi prsa a podle doktora mám velký břicho, takže asi žádná velká tragédie :mrgreen: i když strie mám nejen na břiše, ale i na bocích.
A nějak jsem se v tom těhotenství vyprdla na to řešit svoje špeky a čekám co přijde po porodu :mrgreen:

Já to taky neřeším. Nemám ani tak velké břicho. Mám prostě velký zadek a tlustý stehna. Doufám, že to pak s kočárkem vyběhám :-) A doktorka na váhu nic neříkala, tak asi dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
13.4.16 18:28
@Anonymní píše:
@lecka Když blíží, tak dobrý :-/ Já jsem přes začínala a nic se nezměnilo… Jsem ve 33tt

Já s prvním rodila na váže 123kg… A ted jsem zacla na 93 ( před vánoci) a aktuálně jsem na 98,5 :/ no hold holky pak budem vic schazovat no… Ale s tím asi nic moc neudelame a délky nechte venku:D hlavně ze jsou miminka a i my zdraví to je přeci to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
13.4.16 19:06

Já začínala na 106 a teď, ve 22 týdnu, už mám 114 a děsně mě honí chutě na sladké :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 19:45

@_one_name_ u mě taky doktor na tu váhu nikdy nic neříkal. Trochu se bojím co mi reknou v porodnici :roll: Teď jsem teda za necelý měsíc přibrala nejvíc za celý těhotenství a to 4,5kg tak snad to nepůjde stejným tempem i ten poslední měsíc :)
Teď naposledy se sestra akorát ptala s tím nárůstem váhy jestli neotýkám, což naštěstí jen trošku.
To já jsem obalená celá a pokud nepřiberu za ten poslední měsíc ještě o hodně víc, tak si říkám že bych klidně těch 9kg mohla nechat v porodnici :mrgreen: a pak trochu doufám že když půjde kojení a nebude moc času na jídlo, tak že bych mohla ještě doma něco shodit :D

• Citovat
  • Upravit
2447
13.4.16 19:48
@Anonymní píše:
@_one_name_ u mě taky doktor na tu váhu nikdy nic neříkal. Trochu se bojím co mi reknou v porodnici :roll: Teď jsem teda za necelý měsíc přibrala nejvíc za celý těhotenství a to 4,5kg tak snad to nepůjde stejným tempem i ten poslední měsíc :)
Teď naposledy se sestra akorát ptala s tím nárůstem váhy jestli neotýkám, což naštěstí jen trošku.
To já jsem obalená celá a pokud nepřiberu za ten poslední měsíc ještě o hodně víc, tak si říkám že bych klidně těch 9kg mohla nechat v porodnici :mrgreen: a pak trochu doufám že když půjde kojení a nebude moc času na jídlo, tak že bych mohla ještě doma něco shodit :D

Toho jsem se také bála. Ale kamarádka, co rodila se 120kg říkala, že nikdo neřekl ani ň. Tak aspoň, že tak.
Já teď byla na kontrole po měsíci a za 4 týdny přírůstek 1,3kg.
Jak jsi na tom s cukrovkou? Dělali Ti test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 19:58

@_one_name_ dělali a všechno úplně OK ;) říkala mi i sestra u gynekologa, že na tu cukrovku dle jejích zkušeností trpí hlavně hodně štíhlý :mrgreen: Já mám, musím zaklepat, celý těhotenství naprosto bezproblémový. O mimi jsme se ani moc nesnažili, otěhotněla jsem 3 měsíce po vysazení antikoncepce, nebylo mi skoro špatně, nezvracela jsem a všechny testy a vyšetření dopadly úplně ok :mrgreen: Akorát malej možná bude větší, což mě trochu děsí :)

• Citovat
  • Upravit
2447
13.4.16 20:04
@Anonymní píše:
@_one_name_ dělali a všechno úplně OK ;) říkala mi i sestra u gynekologa, že na tu cukrovku dle jejích zkušeností trpí hlavně hodně štíhlý :mrgreen: Já mám, musím zaklepat, celý těhotenství naprosto bezproblémový. O mimi jsme se ani moc nesnažili, otěhotněla jsem 3 měsíce po vysazení antikoncepce, nebylo mi skoro špatně, nezvracela jsem a všechny testy a vyšetření dopadly úplně ok :mrgreen: Akorát malej možná bude větší, což mě trochu děsí :)

No mě vyšla. Ale dietu nedržím, jen jím pravidelně. A doma, co se měřím glukometrem, tak mi vychází hodnoty dobrý. Ale v úterý jsem se bavila s doktorkou a ta říkala, že od té doby, co loni přísnili tabulky, má každá druhá těhule cukrovku. Že to prý nemám tak hrotit :-D Mě občas vyskočil vyšší tlak, ale jinak mám také naprosto bezproblémové těhotenství. Žádné testy mi nevyšly špatně, malej roste ukázkově. A ve 31+5 měl váhový odhad 1600g, takže žádný obr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.4.16 20:31

Ahoj holky, já jsem 15+4 a mám dole 8kg. Žádné zvracení, nevolnosti, jím úplně normálně. Prostě mám mrňous z čeho čerpat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
13.4.16 20:34

Jsem 26+6tt a mám dole 7kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
13.4.16 22:34

@Lenča 27 @Veveruska87 ještě z vás budu mít depku :mrgreen: a jak se to dělá? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
14.4.16 08:27
@Tess 85 píše:
@Lenča 27 @Veveruska87 ještě z vás budu mít depku :mrgreen: a jak se to dělá? ;)

taky to nechápu - ale ráda bych :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.4.16 09:58

@funnym já taky během 1. trimestru zhubla skoro 4kg, ale to bylo spíš tím, že ač mi nebylo špatně, tak jsem trpěla docela nechutenstvím…
A teď bych někdy sežrala i slona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
14.4.16 10:03

@Tess 85 já měla úplně v pohodě i první trimestr - vůbec nic mě nebylo. Takže já zvesela papkám pořád jako slon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí