XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
706
8.5.15 10:40

@jana9020 I teď jsi 6kg v mínusu? Tý jooo… :) Pro mne je klasické oblečení hodně nepohodlné (pokud nepočítám šaty, ty nosím, které jsem měla i před těhu). Těhotenské kalhoty jsou úžasně pohodlné a nejlepší jsou těhotenské tepláčky :D Nemám ráda legíny, takže raději slabší tepláčky, které asi v létě budu nosit jako kalhoty. Ono to na nich není znát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.7.15 11:55

Ahoj holky..taky jsem pri otehotneni mela 90 kg..ted jsem 17tt. Pribrala jsem asi tri kg. Ale z prwdchoziho tehotenstvi mam povysle osklive brisko. Pomohl nekomu tehotensky podpurny pas nebo neco jineho? aby se mi to trochu zpevnilo a vypadalo to lip? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.7.15 14:14

@lensom ne, jak je vytahano tak nic nenadelas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.8.15 05:06

Aho holky dlouho jsem tu nebyla všem co se povedlo moc gratuluji a držím palečky. Já jsem dnes dostala ms a chystám se na poslední ket posledního mrazáčku jsem z toho docela nervozní a doufám, že se konečně povede. Vždycky jsem po ket byla doma a ted přemýšlím, že bych normálně chodila do práce tak nevím. Jen doufám, že se rozmrazí vše bude ok. Ještě dotaz je tu níkdo s nadváhou kdo chodí na ket? V plzni mi to vždycky vyčítají, ale já se snažím, ale jsem baculka prostě od mala a asi to tak zůstane napořád. Jinak mám 157 cm no a do 100 kg mi moc nechybí. Zatím se mějte a držte se všichni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.8.15 11:14

@andyxxx Určitě se podaří, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.8.15 07:48

Ahojky, mohu se k vám přidat? Zatím tedy jsem na úplném začátku, teprve jsem minulý týden měla pozitivní test, podle kalkulačky mi to vychází na 5.týden. Těhu jsme teď neplánovali kvůli mé váze (130kg ale jsem vysoká 176cm, tak alespoň se to tím trochu vyrovnává) :,( :,( Před pár týdny jsem si konečně dala dohromady štítnou žlázu, začala jíst zdravě a váha šla o 6kg dolů a najednou bum. Na miminko se moc těšíme, to ano, ale zároveň mám strach z celého těhotenství právě kvůli váze. Jednak samozřejmě zdravotní komplikace, ale také pohledy a odsuzování doktorů, problémy s utz atd. Jste tady nějaká těhulka s podobnou startovní váhou? :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.8.15 09:34

@MishkaL: Ahoj. Já jsem těhotenství začala se 120kg na 175cm. Nyní jsem 32tt a mám +6kg nahoře. Jsem za to ráda, ale občas si říkám, zda malému něco nechybí, ale pan doktor mě uklidňuje, že má vše co potřebuje. Protože prý se dost často stává že baculky v těhu tolik nenaberou co hubené a miminko si prý vezme vše co potřebuje, tak se nemám strachovat. :)) Držím palce, ať je miminko zdravé a vše probíhá bez komplikací :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.8.15 09:47

@MishkaL Já jsem startovala taky s nižší váhou, jsem teď ve 37tt a mám nahoře 3 kila, paní doktorka mi říkala to samé co @CrazyDuck85, miminko si bere co potřebuje z našich zásob a není potřeba jim ještě víc podstrojovat :-) Naopak, čím míň přibereme, tím líp :-)Držím palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
25.8.15 09:50

Jdu taky z dotazem u prvního jsem nepřibrala nic ale furt se bojím druhého těhotenství. Je tu někdo kdo už má dvě děti jak jste to měli s přibíráním u prvního a druhého těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.8.15 09:53

@Veveruska87 Ja mam dve deti :-) Obe tehotenstvi jsem pribrala 6-7kg, ale byla jsem o 20kg lehci. Mela jsem naprosto bezproblemove tehotenstvi, dcerky jsou v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
25.8.15 09:57

@MishkaL Tak to jste mě docela potěšila doufám, že to tak bude mám 100kg :oops: a první jsem nepřibrala nic rodila jsem z váhou co jsem otěhotněla ale druhého se prostě bojím moc, že přiberu hodně. V prosinci se chceme snažit o druhátko a mám furt tu stejnou váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.8.15 14:10

@MishkaL Já začínala s 94 kg při 156cm, končila s 106kg, ale z porodnice jsem přišla s 98kg :D Jinak u nás vše OK, byla jsem plánovaně na císaři (i když trošku dříve, prcek pospíchal na svět). Císař byl kvůli mým nemocným kyčlím a prcek si to pojistil koncem pánevním. Už jsme 3 týdny doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
24.9.15 10:12

@Veveruska87 Já začínala s 95 :,( při 161 cm, končila jsem na 88. Teď 3 týdny po porodu mám 76, takže někdy se dá těhotenstvím i hubnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
24.9.15 10:28

@jana9020 já doufám, začínáme se snažit o prcka a kdybych na to byla jako vy nestěžovala bych si.Jak se vám to povedlo, že jste zhubla. U prvního jsem nepřibrala nic ale ani jsem nezhubla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.9.15 10:35

Tak já jsem při těhotenství přibrala 6 kg. Ale měla jsem nadváhu. Podle lékařů to bylo akorát a miminku nic nechybělo. Při porodu jsem zhubla 10 kg. Takže taky úbytek. Ale máme až moc hodné miminko a tak ty čtyři kg jsem bohužel doplnila zase zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí