XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
18.2.15 11:54

@martja_sgcz Macík bude po nás obou, přecijen nejsme žádní drobečci :mrgreen: a navíc jsme měli oba jako miminka vysokou porodní váhu, nemůžeme teda čekat 3kilového drobečka..
Každopádně jsi na dobré cestě, pokud už jste se přehoupli přes 12tt, tak je přecijen šance, že budeš mít za pár měsíců miminko vyšší…Budu určitě držet pěsti…
Klidně se ptej, sice je to moje první těhu, ale snad jsem i tak získala nějaké cenné zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
18.2.15 12:35

No já s těmi 156cm mám trošku zkreslené vidění ;) Nicméně já se narodila jako 2.8 kg už v 8 měsíci. Takže též kdo ví, co mě čeká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.2.15 13:25

@martja_sgcz Přítel se právě narodil o tři týdny dřív a měl už 3500g, já o dva a měla jsem 3300, takže čekám 4kilového puclínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
18.2.15 16:01

@Petrunka85 nestraš… ale to není rozhodující kolik jste měli vy… přítel měl skoro 4kg když se narodil já 3,6 a naše první dítko mělo 3100g a ještě jsem přenášela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.2.15 17:03

@metraček Podle toho pondělního odhadu se strach mění v jistotu :roll: prcek to rozhodně nebude…kdyby si raději doktoři nechali ty odhady pro sebe…takhle z toho mám trochu nervíky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
18.2.15 20:03

@Petrunka85 to je fakt, známe hlásili skoro 4kg kluka a nakonec to bylo 3,3kg… já mám naštěstí rozumného dokrota nestraší mě s odhady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.2.15 21:06

@metraček Asi si doktor myslel, bůhvíjak mě nepotěší :mrgreen: povedl se mu opak…Třeba se nade mnou v pondělí slitují a zkusíme aspoň Hamiltona…jsem jako Kinder vajíčko :oops: Na druhou stranu i kdyby měl 4kila…bude náš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
18.2.15 21:29
@Dvěstěnožka píše:
@Lucie_FT ještě budu zkoušet Reprofit. ted inzetivně hubnu. ae 50Kg dolu nedám ze dne na den

Nepatřím sem, nam mimi nevyšlo, jen jsem nakoukla, protože jsem taky xxl. Reprofit je super, nikdy jsem neslyšela ani slovo na mou váhu. To, že nám mimi nevyšlo je sice mojí vinou, ale váhou to prý není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.2.15 11:41

Ahoj holky, potřebuju vaši radu - názor. Nechci za každou cenu porodit ve chvíli, kdy si vzpomenu, ale mám strach z přenášení - že bude naše miminko moc velké(dle odhadů na utz) a že mi pak vzhledem k mojí váze mi nedovolí rodit přirozeně, nebo se přirozený porod zvrtne v císaře. V pondělí jdu do porodnické ambulance na kontrolu, myslíte, že je můžu požádat, aby mě přenášet nenechali, že mám prostě a jednoduše strach? Já vím, asi přeháním, ale snad najdu trochu pochopení…holt prvorodička :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
19.2.15 19:04

@Petrunka85 mě říkala známá, že většinou plánovaný císař je od 38tt takže žádný strach ;) nemají důvod nechávat maminu přenašet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
22.2.15 10:28

@Petrunka85 Ahojky,pokud je miminko dost velké, jak třeba u mě dle UTZ přes 4kg, tak by mě přenášet nenechali. Chtěla jsem rodit přirozeně a v termínu. Takže termín byl 5.3. a vyvolání bylo naplánované na 3.3. líbil s emi datum :andel:
Příroda to, ale stejně chtěla jinka a vboda mi praskla 2.3. takže bych nestresovala a vyčkej na termín, ale termín na vyvolání bych si taky připravila ;)
V kterém jsi nyní týdnu a kde budeš rodit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.2.15 10:34

@terkom83 Ahojky, děkuju za reakci :kytka: Termín mám teď v úterý 24.2. a zítra jdu poprvé do porodnické ambulance, do pondělí jsem chodila ke svému doktorovi, takže v nemocnici nikoho neznám. Rodit budu v Havlíčkově Brodě, mám to kousíček. Teď v pondělí 16.2. měl malý odhad 3700g (dva týdny před tím 3150g), tak mi to přijde zvláštní, že by tolik vyrostl, ale o to větší mám starost…Strašně nerada se dohaduju s doktorama :nevim: A pořád se nic neděje…ani náznak… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
22.2.15 10:43

@Petrunka85 Uvidíš jaký přístup budou mít v nemocnici a co ti doporučí. Určitě si Dr, vyslechni a pak zkus říct svoji představu nebo obavy. Většinou říkají, že ta váha dle UTZ je jewn odhad, ale taky to u hodně mamin sedí jako i u mě na 100g se trefili. Já být tebou tak ten týden ještě vydržím, ono to někdy nebo spíš většinou ani nějak dopředu nejde poznat, že by se už chystal porod a pak to prostě přijde najednou a už to nezastavíš :lol:
POkud bude DR. rozumný tak by ti mohl navrhnout nějaký termín na vyvolání během příštího týdne. I když já osobně jak slyším maminky co mají po vyvolání, tak mi přijde, že se více trápí, že to trvá delší dobu než přirozený porod. Já bych se asi do vyvolávaného porodu moc nehrnula. Když jsi maminka XXL, tak určitě jsi širší přes pánev a zvládneš vytlačit i větší dítě, ne? Mě ten 4kg klouček vyskočil z pánve, že ho skoro museli chytat…měla jsem krásný a rychlý porod…Přeju ti podobný zážitek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.2.15 11:25

@terkom83 Abych řekla pravdu, do vyvolávaného porodu se mi taky dvakrát nechce, i když moje ségra s ním zase tak špatnou zkušenost nemá. Jsem spíš od přírody neurotik, mám o malé strach - moje známá byla taky na umělém, přenášela a její miminko umřelo v bříšku ještě před porodem. Ironií je, že byli na ivf stejně jako my a dokonce na stejné klinice. Moc mi to na psychice taky nepřidává, no…
Jinak pánev mám širokou i na velké mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.2.15 11:39

Ahoj holky jestli muzu tak se k vám přidám :mavam: ted čekám druhé mimi TP 11.3. a budeme mit holčičku :srdce: první kluk se narodil pred dvěma roky a i pres odhad dr ze bude mit tři KG vylezl po 26 hodinách s 3850 g :jazyk: byl to Macek jinak s nim jsem šla rodit s vahou 132 KG a za cele těhu přibrala 15kg a po porodu 20 KG bylo dole do tři měsíců a ted s malou mam 137kg a nahoře zatím jen 3,5 KG což me těší :lol: jo a kluka jsem týden přenášela a vubec nic mi nepohlo abych ho vypudila driv a ted s malou sme se akorat přestěhovali a uz mma sem tam poslicky tak snad bude do termínu venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí