XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
20.1.15 16:46

Ahoj holky, tak přidávám se svojí troškou do mlýna. Jsem 36tt, z přibírání jsem měla hrůzu od začátku a nakonec jsem k výchozí váze přes… ehm… 120 kg :oops: přibrala jenom šest kilo a to až od 30tt, kdy začal prcek pořádně růst. Pan doktor je spokojený a sama musím říct, že těhu bylo pohodové (až sem tam na žlučník, ale za ten si můžu sama). Akorát teď ke konci už je to bolavější… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 19:59

@Petrunka85 no to je kraasne.. 6kg je nic :) suuupr :) a mas videt brisko hodne? Ja mam 104kg ted v 16tt a citim ze to neni moje brisko ze je pevnejsi, ale jakoby nejde na mw poznat tehu no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 20:00

@Petrunka85 : a este otazecku…odkdy slo poznat tehu? Odkdy bylo kulate tehu brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.1.15 20:22

Ahoj holky, tak uz mam dneska od doktora taky potvrzeno, ze jsem tehotna :) akorát tedy mam uz vyssi vek (36let) a taky dost velkou vahu (dneska u dr. 131,5kg :? ), nejvic me ale trapi, ze mam za sebou dva cisare a doktor me varoval, ze by s tim mohly byt ted vetsi problémy. Nemate nektera tuto zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 21:15

@martula78 s timto zkusenost nemam a moooc obrovsky moooc gratuluji a preji aby slo vse hladce :) a proc byli cisare? Pric nebyl prir. Porod? :O jsem prvorodicka tak at viiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
20.1.15 22:27

@martula78 moc gratuluji, já ted budu mít druhého císaře a zvažuji třetí dítě pak někdy, ale taky mě odstrašují ta rizika, kvůli prodělaných CS :(… ale problémy mohou být, ale nemusí. Věřím, že vše bude v pořádku a jak dlouho od sebe máš porody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.1.15 09:16

@SnažilKasandra Na mě je obrovský hlavně zadek a stehna, bříško bylo vždycky celkem v normě, ale to těhu bříško začalo být pořádně vidět až kolem 25tt, do té doby bylo taky pevnější a vidět bylo jenom když jsem si lehla..pak začalo být víc vypouklý a šlo to rychle, teď jsem jako kulička, špíčky se rozložily tak, že je bříško krásné, pevné a kulaté :D Takže neboj, však ono se vyloupne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.1.15 09:22

@martula78 Sama jsem prvorodička, ale ségra měla prvního kluka CS a druhý rodila přirozeně - bylo to v pohodě, akorát s odstupem pěti let. Naopak švagrová měla první dvojčata taky CS a krátce na to (rok a kousek) další mimi, který rodila přirozeně… před problémy asi varuje každý doktor, holt tam jsou kvůli jizvě…snad jsem pomohla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.1.15 09:26

@martula78 Jinak moc gratuluju, je to krásná zpráva :hug: jo a ségra vážila v obou těhu přes 130 kg a zvládla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
21.1.15 09:27

@martula78 já šla na třetí sekci se 152kily, startovací byla podobná jako u tebe, já tedy nejvíc nabrala za poslední za poslední měsíc a valná většina toho byla voda, týden po poridu jsem měla jako na začátku těhotenství. Základem se snažit nabrat co nejméně a pak taky dokud to jde tak pohyb, tloušťka je problém, ale dá se v pohodě porodit když je kondička.
Jestli budou komplikace nebo ne, to ti nikdo předem neřekne. Hodně záleží na tom jak probíhali předchozí porody a následná rekonvalescence po nich. Určitě budeš mít stehy o něco déle, aby byla jistota, že se nerozjede vrchní šití. Já rodila v epidurálu, na tuhle váhu se hodně blbě počítá a pak jsem měla delší výkon než jen samotnou sekci ( prováděli rovnou i sterilizaci ) takže po ví jak půl hodině přestal plně účinkovat a chvilku jsem si užila jako voják co ho trefí na frontě :poblion: :D ale pak mě přispali plynem a všechno bylo o. k A po porodu zase co nejdřív na nohy i kdyby to kdo ví jak bolelo. Není důvod aby to nedopadlo dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.1.15 19:05

Dekuji za gratulaci :-) První porod v cervnu 2010, druhy v unoru 2013a treti by mel byt v zari 2015. oboje cisarem, po tom prvním jsem byla rychle fit, jizva zahojena rychle ani jsem to necitila (mozna i proto ze jsem mela o něco méně kil a byla jsem trosku mladsi), ten druhy cisar byl horsi (vetsi bolest jizvy, na kterou nepomohly ani sedativa) a i delší hojeni. Mam hlavne strach z toho, abych pak nemusela lezet v nemocnici jako tehotna. Jinak muj gynekolog me preradil do specialni rizikove poradny v nemocnici (spis bych rekla, ze se me „elegantne“ zbavil :D ). Uz minule mi zduraznoval, ze jeho vysetrovaci kreslo je jen do 140 kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.1.15 19:08

To bozska-mrcha ja při tech dvu těhotenstvích nabrala taky max.12 kilo a ty sly porodem dolu. U toho tretiho mi není moc dobře takze k jidlu ani moc chut nemivam. Pohybovat sesnazim, akorát ted jsme zavrene doma, protože bud marodi jedna holka nebo druha :evil: a je to na palici byt zavrena doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.1.15 19:14

@martula78 Teda tak to mám tolerantního doktora, o váze se ani jednou za celou dobu nezmínil, pouze na začátku s tím, abych se snažila nepřibírat… Ačkoliv přiznám se, víc než porod mě teď děsí myšlenka, abych jim v porodnici za pár týdnů něco nezbořila a nemusela platit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.1.15 17:04

Tak holky, čekáme chlapečka :srdce: podle screeningu je v pořádku, jen musíme na dovyšetření nějaké aorty, kterou se jim nepodařilo naměřit, jelikož byl zády :) jinak behem vysetrení to vypadalo, jak když si celou dobu ťukal na čelo, co to s ním asi jako děláme :D 5. mě čeká kontrola u meho dr. a samozřejmě vážení, jsem také zvědavá :D zatím nikdo nic neříkal, jen dnes na screeningu mi říkali, že mám trochu tukovou vrstvu, tak to trvá déle než naměří dané hodnoty, ale jinak dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
27.1.15 08:43

@Velaník Tak moc gratuluji, jsme na tom stejně :hug:
A tu druhou fotku jsi fikaně ořezala :lol:,lae těhotenské bříško už tam vidět je…u mě pořád spíš větší špek, ale když jsem oblečená a nedopnu zim. kabát, tak už si lidi všimnou, že jsem těhotná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí