Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@reedik JO Bonprix vím, ale Tesco přece nemá těhotenskou modu.Nebo mi něco uniklo ![]()
@jagus U nás v CaA mají vše jen do vel.46 a to je mi už těsné ![]()
@Flejdy tak gratuluji ke kontrole…to je zajímavé, že většinou kdo čeká holku tak chce kluka. U mě to zas vypadá na kluka a chci holku ![]()
No hlavně, aby byly děti zdravé, protože jak slyším někdy v televizi o různých vrozených vadách a jak se miminka špatně vyvíjejí, tak je mi z toho smutno. Raději to nesledovat a myslet pozitivně ![]()
Tak držte palce holky za chvilku odjíždím k mudr na potvrzení těhulení
to sem zvědavá
snad bude všechno v pořádku jak má být ![]()
Tak mimišek tam je
zatím je to úplný začátek takže za 10 dní jdem kontrolní UTZ ![]()
Díky.. ještě kdyby mi nebylo celej den blbě a budu spokojená
se dvěma dětma je to záhul ![]()
@Ledaa Tak to zvladnes levou zadni, s detma to je urcite narocne, ale tise zavidim, ze uz mas dostatek zkusenosti. Ja cekam prvni a jsem ze vseho nervozni. Porad se o mimiska hrozne bojim, mam strach i kychat aby se mu neco nestalo, cekame na nej tak dlouho ![]()
@Flejdy gratuluji ke kontrole
jinak s výběrem jména jsme na tom stejne ![]()
@Ledaa Ahojky,gratuluju…taky jsem včera na Tebe myslela, jak to dopadne, tak je fajn, že dobrý..a srdíčko už bylo vidět nebo čekáte za těch 10dní? ![]()
Já taky čekám třetí, ale začínám 6měsíc a nevolnosti už ustupují, tak doufám, že si to konečně začnu užívat ![]()
@Velaník Se jménem už mám docela jasno..u kluka jsme řešili jestli Daniel nebo Jakub a už vím, že chci určitě Jakuba. A holky máme společně vymyšleno Sofie, ale já bych chtěla Emu, jenže mi to doma neprochází, tak třeba se to vyřeší tím, že to bude opravdu kluk, jak to všichni vidí ![]()
U nás naopak, my se domluvíme spis na holcicim
kluka by chtěl přítel Láďu l, jenže Láďa je on i jeho táta, a já nechci, aby po zvolání jména Láďa se otocila pulka rodiny
snad se to vyřeší holcickou ![]()
@terkom83 Čekáme na srdíčko.. snad za těch 10 dní už bude
zatím je to bylo takový malý nic
ale mě je blbě jak kdybych čekala nejmíň osmerčata ![]()
Jinak jsem ten den byla asi už 6 maminka co si šla pro mimčo
doktor se smál že sme to musely všechny píct na Mikuláše ![]()
Ahoj maminky a těhulky, nepročetla jsem celou vaší diskuzi, tak nevím, jestli se tu řeší, kdo byl xxl už před těhotenstvím nebo až v těhotenství.. ![]()
Každopádně, já byla oplácaná už před a teď jsem těhotná, 37týden a mám nahoře 27kg. ![]()
Když se tak na sebe dívám do zrcadla, říkám si, že jsem měla méně jíst a být trošku aktivnější, ale co už.. hlavně, aby bylo zdravé mimi, za to mi to stojí. ![]()
@WhiteWine No to me ani nenapadlo
Ja mam jedno kilo hezci nez druhy uz par let ![]()