Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jagus Hm, to zní dobře… Evidentně tu mám šanci získat další znalosti a zkušenosti
Už jsem ani nedoufala ![]()
@Amálka.87 tak semnou urcite
Ja mam kravin plnou hlavu, me totiz zastydla puberta ![]()
@jagus My s manželem taky nejsme úplně normální… Máme svůj Svět
To bude výchova
Jsem si jistá, že do porodu tu určitě ještě nějaké blbiny vymyslíme ![]()
@Amálka.87 mohu s tebou jedine souhlasit
u nas doma je porad veselo ![]()
@jagus Jůůů
Kdy, kde? My se brali v září na zřícenině hradu Potštejn.
@Amálka.87 Potštejn je tady kousek u Častalovic, tam je taky hezky. Nevím tak do roka a půl do dvou let, o ruku mě přítel požádal teď před Vánocema, a chceme mít svatbu na jaře nebo v létě. Tak se uvidí jak a co bude.
Holky krasny novy rok a hlavne moooooc zdravicka a k tomu mooooooc dtesticka pro vas i vse rodiny. ![]()
Ahoj holky, jak se máte v novém roce?
tak jsem dnes byla na kontrole a mimi v pořádku, roste podle „tabulek“,a srdíčko buší o stošest, má se k světu
bylo to hrozně narychlo doktor letěl rovnou ze špitálu a měl dvě hodiny zpoždění, tkže utz jen fofr, ani jsem se nerozkoukala, a už jsem šla z ordinace, pohlaví ještě nvím, řekl, že " pytlík" nevidí a pak už tam mělo kolínko, tak si říkám, že to možná může být holčička,
prý se to dozvím na screeningu v druhém trimestru, tak si ještě dva týdny počkám
hlavně, že jsme v pořádku
i mě chválil jak těhotenství krásně zvládám
nepřijde mi, že bych byla nějakej extra případ, jen jsem nezvracela, nepřipadám si těhotně a je mi celkově fajn
tak jen doufám, že vše bude probíhat v pořádku až do konce
jo a přibrala jsem dvě kila, od začátku těhu zatím 6 kg, ale páč nejsem tintítko, tak i to je dost
tak v druhé půlce dalších 6 a pak 10 nechat v porodnci by bylo fajn
![]()
@Velaník Tak gratuluji k rychlé prohlídce. Ono když je vše OK, tak to jde rychle ![]()
Mě čeká vyšetření srdíčka v nemocnici i prohlídka u Dr. 12.1. tak když budu mít dvě prohlídky od 2 dokrotů doufám, že už se to naše pohlaví ve 24tt odtajní a ujasní. Doma je kvůli toho pořád dusno. Manžel říká dětem, že budou mít bratříčka já zase, že jim porodím setřičku a furt dokola ![]()
S tím přibíráním-já mám od začátku 3kila nahoře, ale ještě mi zůstaly poporodní kila od malého 10.Takže už doufám, že nic moc nepřiberu…u m alého jsem loni nosila těhotenské ve vel.46 a už teď je mi to těsné a větší nemůžu sehnat.Ach jo, poradťe kde seženu něco většího ![]()
@Velaník Je fajn, ze jste v poradku. Ja se uz moc tesim na kontrolu, ale jdu az 19.1. Na UZ ve 20tt tak snad se dozvine jestli to bude kluk nebo holka. Jinak brisko prez vanoce pekne vyroszlo jen by me zajimalo jestli mimiskem a nebo cukrovim ![]()
Ahoj holky, konečně mám zase chvilku a můžu napsat
všem moc gratuluji a přeji úspěšné těhotenství a zdravé miminko:-)
23.12. jsme byli v prenatálním centru v Brně a pan doktor Vlašín řekl, že máme kupovat růžovou. Mno chtěla jsem kluka, tak ještě počkáme a doufáme, že se to změní
ale prej je to dorbý diagnostik, tak už se smiřuji s holčičkou. Jen to jméno doma nevybereme, to se dřív zabijeme ![]()
Na UZ jdeme 14.1. na konci 16 týdne, tak už se moc těším.
Od začátku mám nahoře 3 kg (2kg přes Vánoce
) asi že jsem měla 14 dní chřipku a to ležení a vánoce udělali své
a břicho mně taky trochu povylezlo, už jsem si objednala těhotenské kalhoty, protože ty moje už mně tlačí ![]()
Jinak se krom únavy cítím dobře
ikdyž do práce se mi někdy pekelně nechce ![]()
Holky - co přesně Vám dělali za testy v tom 16 týdnu? Dělala Vám doktorka triple? ![]()