XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1529
19.11.14 07:53

Tak to já se teda cpu sladkým pořád :-D včera jsem měla větrník a půlku věnečku :-D a někteý den to jsem trhla rekord jsem snědla 3 větrníky :-D ale přes léto jsem jedla hodně zeleninu a ovoce a to jsem třeba za ten měsíc nic nepřibrala :-) ale to se mi stalo jen jeden měsíc jinak od toho 6 měsíce to byly tak ty 2 kg za měsíc :-) do te doby jsem přibrala minimum :-) jinak hubnout mám v plánu jen tak že budu chodit na dlouhé procházky s kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
19.11.14 07:55

Mě to vyšlo a dvěma mým kámoškám taky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.11.14 07:57

Díky moc vše za podporu :-) teď už to stejně asi nepořeším. Po porodu bude času dost :-) jinak mám smůlu, žádné nevolnosti (teda jen když se nenajím a mám hlad), takže jím fakt 5× denně ale zatím se držím na stejné váze :-) ale občas sladké a pizza (hřeším :-/) jinak se snažím hodně ovoce a zeleniny, ale nezasytí mně to a hned mám hlad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
19.11.14 08:01

@ChZuzka :,( asi to neplatí na mě…ted mi vychází holka, ale ta by podle kalendáře měla být i minulý rok a přitom mám na klíně kluka :andel: :hug:
Tak to holky berte jen s rezervou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
19.11.14 08:02

@Flejdy Já miluju hrozno bez pecek a když sním půl kilový koš, tak jsem plná. :lol:..zasytí mě i 2 banány, ale jen jako svačinka :andel: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
19.11.14 08:03
@terkom83 píše:
@ChZuzka :,( asi to neplatí na mě…ted mi vychází holka, ale ta by podle kalendáře měla být i minulý rok a přitom mám na klíně kluka :andel: :hug:
Tak to holky berte jen s rezervou ;)

no samo tohle se nemůže brát že to je 100% jen je to taková sranda pro toho kdo chce vědět co čeká :-) a já vlastně ještě nemůžu říct 100% že mi to vyšlo :-D ikdyž 5 doktorů říkalo že mám holčičku :-) dneska jsem 40+2 a zatím se pořád nic nekoná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
19.11.14 08:05

@ChZuzka Tak snad to holčička opravdu bude a třeba už jí budeš mít v náručí tento týden :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
19.11.14 08:05

Já jsem snědla za poslední dva dny 1kg mandarinek a 2 pomeranče :-) no jdu si dát ten poslední pomeranč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.11.14 08:06

@terkom83
Tak je pravda, že na hroznu teď ujíždím a sním půl kila :-D k tomu miluju banány :-D ale jak říkáš, svačinka mezi jídly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
19.11.14 08:07

@ChZuzka tak mandarinky a pomeranče moc nemusím…vadí mi tam slupky a pecky…to to raději hodím do odštavnovače a vypiju jen štávu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
19.11.14 08:12

Já jsem dostala mandarinky od mamky nevím právě odkud je má ale byly bez pecek a dokonce byly sladké :-) jinak pecky nemám ráda taky :-) a dokonce i ty pomeranče jsou sladké a bez pecek ty jsem kupovala včera v albertu :-) 4 pomeranče za 38kč mě by jeblo ta cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 13:20

Ahoj holky… nebojte vaha v tehotenstvi je sice problem ale ne takovy jak se vsude rika a pise. Jsem 29 tt zacinala jsem na 125kg, ted mam 130 kg.. vse uz je ok.. i tlak se upravil co jsem dona a v klidu do normalu. Jen nektera vysetreni je problematictejsi udelat. Proste pres sirsi brisni stenu nejde vse videt dokonale. My jsme zatim oba v poradku :) drzin palecky aby i u vas slo vse dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.12.14 16:03

Ahoj holky, jsem tady nová. Můžu se přidat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
19.12.14 11:34

'Ahoooj :mavam: @kacora4 no jasně :)

já jseem ted 16 tt, a vážím pořád stejně jako na ko v říjnu, ještě jsem měla o 100 g méně :D a bříško stále nemám žádné, takže je to snad na dobré cestě a v těhu tolik nepřiberu :) přibrala jsem akorát tři kila na začátku těhu, možná to bylo sedavou prací a tím, že jsem přestala chodit do posilovny :) a taky hormony, ale od té doby stále nic :) tak se modlíííím :D doktoři s tím u mě problém nemají, zatím jsem se s tím nesetkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 11:41

@zabka_gabka Ahoj můžu se zeptat a to jsi otěhotněla přirozeně? já jen že mám taky dost kil a říkají, že člověk jak má nadváhu jen tak neotěhotní :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky