Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to já se teda cpu sladkým pořád
včera jsem měla větrník a půlku věnečku
a někteý den to jsem trhla rekord jsem snědla 3 větrníky
ale přes léto jsem jedla hodně zeleninu a ovoce a to jsem třeba za ten měsíc nic nepřibrala
ale to se mi stalo jen jeden měsíc jinak od toho 6 měsíce to byly tak ty 2 kg za měsíc
do te doby jsem přibrala minimum
jinak hubnout mám v plánu jen tak že budu chodit na dlouhé procházky s kočárkem ![]()
Díky moc vše za podporu
teď už to stejně asi nepořeším. Po porodu bude času dost
jinak mám smůlu, žádné nevolnosti (teda jen když se nenajím a mám hlad), takže jím fakt 5× denně ale zatím se držím na stejné váze
ale občas sladké a pizza (hřeším :-/) jinak se snažím hodně ovoce a zeleniny, ale nezasytí mně to a hned mám hlad..
@ChZuzka
asi to neplatí na mě…ted mi vychází holka, ale ta by podle kalendáře měla být i minulý rok a přitom mám na klíně kluka
![]()
Tak to holky berte jen s rezervou ![]()
@Flejdy Já miluju hrozno bez pecek a když sním půl kilový koš, tak jsem plná.
..zasytí mě i 2 banány, ale jen jako svačinka
![]()
@terkom83 píše:
@ChZuzkaasi to neplatí na mě…ted mi vychází holka, ale ta by podle kalendáře měla být i minulý rok a přitom mám na klíně kluka
![]()
Tak to holky berte jen s rezervou
no samo tohle se nemůže brát že to je 100% jen je to taková sranda pro toho kdo chce vědět co čeká
a já vlastně ještě nemůžu říct 100% že mi to vyšlo
ikdyž 5 doktorů říkalo že mám holčičku
dneska jsem 40+2 a zatím se pořád nic nekoná ![]()
@ChZuzka Tak snad to holčička opravdu bude a třeba už jí budeš mít v náručí tento týden ![]()
Já jsem snědla za poslední dva dny 1kg mandarinek a 2 pomeranče
no jdu si dát ten poslední pomeranč ![]()
@terkom83
Tak je pravda, že na hroznu teď ujíždím a sním půl kila
k tomu miluju banány
ale jak říkáš, svačinka mezi jídly ![]()
@ChZuzka tak mandarinky a pomeranče moc nemusím…vadí mi tam slupky a pecky…to to raději hodím do odštavnovače a vypiju jen štávu ![]()
Já jsem dostala mandarinky od mamky nevím právě odkud je má ale byly bez pecek a dokonce byly sladké
jinak pecky nemám ráda taky
a dokonce i ty pomeranče jsou sladké a bez pecek ty jsem kupovala včera v albertu
4 pomeranče za 38kč mě by jeblo ta cena
Ahoj holky… nebojte vaha v tehotenstvi je sice problem ale ne takovy jak se vsude rika a pise. Jsem 29 tt zacinala jsem na 125kg, ted mam 130 kg.. vse uz je ok.. i tlak se upravil co jsem dona a v klidu do normalu. Jen nektera vysetreni je problematictejsi udelat. Proste pres sirsi brisni stenu nejde vse videt dokonale. My jsme zatim oba v poradku
drzin palecky aby i u vas slo vse dobre ![]()
'Ahoooj
@kacora4 no jasně ![]()
já jseem ted 16 tt, a vážím pořád stejně jako na ko v říjnu, ještě jsem měla o 100 g méně
a bříško stále nemám žádné, takže je to snad na dobré cestě a v těhu tolik nepřiberu
přibrala jsem akorát tři kila na začátku těhu, možná to bylo sedavou prací a tím, že jsem přestala chodit do posilovny
a taky hormony, ale od té doby stále nic
tak se modlíííím
doktoři s tím u mě problém nemají, zatím jsem se s tím nesetkala ![]()
@zabka_gabka Ahoj můžu se zeptat a to jsi otěhotněla přirozeně? já jen že mám taky dost kil a říkají, že člověk jak má nadváhu jen tak neotěhotní ![]()