XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
29.12.14 16:06

@terkom83 Ahoj jsem v 17+1 a cekam prvni miminko, dost vymodlene, po 3 letech snazeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
29.12.14 16:10

@jagus No super, tak halvně že se povedlo a přirozenou cestou, tak to gratuluji…my měli první dceru po půl roce snažení a pak druhé se nám nedařilo 8let. Nakonec jsme skončili na IVF a máme krásného chlapečka…ten mi asi dal tělo do pořádku a hned po šestinedělí jsem zase otěhotněla 8)
Byla jsem fakt hodně v šoku a pořád mi to nějak nedochází a to už začínám 22tt, ale mimčo je nějak moc klidné a moc necítím pohyby, tak ani nevím že ho tam mám…to syn kopal od 16tt, tak nechápu…asi mám v břiše nyní spáče :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.12.14 16:10

@jagus Moc gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.12.14 16:20

@terkom83 zrovna jsem vcera premyslela kdy budu citit pohyby. Nevim jak to poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.12.14 16:23

Jsou to takový bublinky nebo motýlci v břiše :-) až to přijde tak to poznáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.12.14 16:29

Tak mam takovy pocit, ze uz jsem je citila. Predevcirem vecer me pripadalo jako kdyz me bubla bricho. Bylo to zvlastni, kratky ale nemyslela jsem ze by to mohly byt pohyby :-). Je fakt, ze jsem lezela v klidu a snazila se soustredit jestli uz neco citit je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
29.12.14 19:28

@jagus Tak to určitě bylo ono…je to přesně jak píšeš, jako by ti něco bublalo v břichu…já právě toho času na pozorování břicha moc nemám, když jsem pořád v zápřahu s malým a když jdeme večer spát, tak si chvíli hladím břicho, ale za pár minut jsem tuhá :lol:
Tak už se těším až ucítím ty pravé kopance a jak bude na malého zvuky reagovat ten malý v břiše. Ještě pořád nevíme jestli kluk nebo holka, ale spíš to vypadá, že zase kluk…no já pořád doufám, že by to ještě mohla být holka, ale nechce se potvůrka pořádně ukázat :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.12.14 20:04

@terkom83 no nam ve 12tt rekla pani doktorka, ze to bude holcicka. Pritel samozrejme touzi po chlapeckovi, ale pak prisel na to ze s holcickou to bude mit jednoduzsi a ted me nerekne jinak nez holky jedeme, holky co by jste si dali a tak :-) bude cucet kdyz se spletou :-) A ted v 16 se nechtelo ukazat tak jsem porad nejista :-) hlavne ze je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
29.12.14 21:03

@jagus @Ledaa ahooooj :mavam: :mavam: :mavam: jak se máte? :) :) :) gratuluji k těhotenství :)

@jagus já jsem 17+3 a ještě nic necítím, jako mám i střevní problémy, takže nevím jestli je to třeba jako střevo, nebo mimčo :D ale uz jsem mela pocit, ze jsem trošičku něco bublavýho zacítila, počkám si ještě až to poznám určitě :D :)

k dr jdu za týden, chci už vědět pohlavííííí :D doufám, že se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.12.14 21:16

@Velaník Ahoj, dekuji. No ono to s tema pohybama nebude tak horky. Ale uz i doktor pred tydnem se ptal jestli uz cejtim pohyby, ze bych mohla citi chveni. A necitim to porad, ale takovehle bublinky jsem citila poprve v zivote tak nevim. A zatim cca 2× a jen kdyz jsem v klidu a opravdu se pozoruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
29.12.14 21:57

Ahoj holky jsem okolo 24 tt ale pohyby citim opravdu hodne, i z venku to jde poznat, mozna to bude tim ze placentu mam na zadni stene, ale nejak se mi to nezda bud porodim poradnyho macka, nebo se doktorka sekla v tydnech :D mela jste to taky nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.12.14 08:19

@rences Tak to bude pořádný silák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.12.14 08:26

Ahojky holky, tak tak sedím v práci a neskutečně se nudím. Tak jsem si řekla, že Vás poprosím o radu. Jako zkušené těhule mě určitě poradíte. Jak už jsem psala dnes jsem 17+2 a cca poslední 3 dny mě bolí břicho, ale z boků a při rychlejším zvednutí ze židle, otočením mě bolí i podbříšek, jako když mě tam projede jehla. Pořád se uklidňuju, že je to tím, že děloha roste a břicho se zvětšuje, že ty boky vypadají na namožené svaly, ale vlastně vůbec netuším jak to je. Je to normální. Není to teda nějaká extra bolest, jen je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
30.12.14 11:31

@jagus Ahojky,ve 12tt opravdu nemůže být poznat pohlaví a holčička určitě ne…to spíš nějaký super doktor řekne, že vidí pindu a je to pupeční šňůra…pohlavní orgány se vyvíjejí až kolem 16tt a u holčičky je to těžší poznat…informovala jsem se minule.To prý jde vidět jen takové zrníčko ve tvaru kávového zrnka a to jsou prý rodidla.Jako klasická pipinka fakt vidět nejde..kluci to mají lépe viditelné. No uvidíme.
S tím pícháním jsem to měla taky a taky jsem to řešila tím, že roste děloha a nic víc…teď jsem měla týden kašel a znova a to mě spíš zas bolely svaly od toho kašlání…bylo to fakt děs, ale už se trochu lepším a hlavně se mi po 4dnech vrátil můj hlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.12.14 12:02

@terkom83 ahojky, dekuji za info. A pohlavi pry zkuseny dokzor dokaze urcit podle vyvoje vnitrnich pohlavnich organu. Pani doktorka me to vydvetlovala. Pry zalezi na uhlu myslim ze rikala pohlavniho hrbolku. Vedela presne o cem mluvi vysvetlovala me to a ukazovala asi 10 minut. :D ja ale porad doufam ze to bude kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí