Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@reedik hlídala a hlavně nejedla za dva jak se tak rádo říká. Napíšu sz
Ahojinky tehule. Mohu se k Vam pridat? Jsem skoro ve 20tt. Je pravda, ze jsem na zacatku tehu mela vahu 110 a ted vazim porad stejne. Spis mam nechut k jidlu nez chute. Odedneska jsem na NP pac jsem to uz v praci nedavala. Tak trochu me tizi svedomi.
@alussy já jsem taky na neschopence
ale hned od začátku od 10tt
a nedovedu si představit že bych 8 hodin stála na nohách
jsem vyřízená z delšího stání
natož ještě u toho něco dělat. já jsem ted 33 tt
a mám nahože kolem 5kg
ale musím říct že se cpu čímkoliv co mi příjde na chut
jeden měsíc jsem nenabrala ani deko
protože jsem jedla hlavně ovoce a zeleninu
jinak včera jsem stlačila 3 malé větrníky
už víš co budete mít? my máme mít holčičku ![]()
Zuzi ja obcas neco malo snim jen kvuli mimiskovi, ale je pravda ze po sladkem se taky dokazu utlouct krome susenek
tak na velky utrazvuk jdeme 1.10.Takze stopro to nevime ale doktorka rikala, ze by to mel byt kluk jako buk, coz pritel je v sedmem nebi, kor kdyz jsem mu slibila, ze se bude jmenovat po nem. Coz ja zastance jmen po rodicich nejsem. Prala jsem si holcicku, ale tak snad pozdeji ![]()
Ahoj holky, je tu nyní nějaká aktuální baculka těhotná z Ostravy
?
J8 už čekám třetí mimi a po každém mi nějaká ta 10kg zůstala, ale nikdy jsem nebyla hubená, takže se to sbírá a nyní vypadám jak vypadám ![]()
Sice jsem vysoká 183cm, ale váha ukazuje něco kolem 115-120kg ![]()
Už na to raději ani nelezu, ale budu muset kvůli Dr.ten se ptá vždy kolik jsem nabrala..no uvidíme ![]()
@terkom83 zacinala jsem na stejnych kilech mala uz teda ma 14 dni a z porodnice jsem sla o 3 kg lehci nestresuj a uzivej si to! me teda vazila sestra takze jsem si vymyslet nemohla a mela jsem z toho derpku celkem jsem nabrala 10 kg ale poslednich 5 bylo za 8 dni a byli to otoky.
@phoma Já mám právě půl ročného prcka a u něho jsem taky nabrala jen 10kg, do měsíce jsem to měla dole, ale nyní do půl roka mám nahoře 15kg nechápu a to jím pořád stejně ![]()
To tělo si dělá co chce ![]()
Ahojky.. jake mate zkusenosti s tlakem v tehotenstvi? Jsem ve 27 tydnu. Dneska jsme merili 3×. Prvni dve mereni byla silena. Nakonec jsme namerili 169/83. I tak mi to prijde moc. Vyssi jsem mela vzdycky. Ale to bylo vahou. S tou ted kupodivu problem neni v tom smyslu ze nepribiram moc. Mame nahore 5 kg.
@zabka_gabka takovy tlak jsem mela ve 37 tydnu tak me vzali do porodnic a neslo to snizit takze po tydnu CS. odpocivej ja taky pribrala celkem 8 kg takze zadna hruza
@zabka_gabka takovy tlak mam vzdy pred kontrolou. Mam syndrom bileho plaste po zt na jare jsem ze vseho vyplasena. Takze se v cekarne trepu. Zatim se nad mym tlakem nikdo nepozastavil a ani mi ho nepremerovali. A to jsem teprve 16tt
@zabka_gabka taky jsem měla problém s tlakem doktor mi už hrozil nemocnici.Pak jsem si naštěstí došla pro razítko k obvodákovi kde jsem měla tlak krásnej a můj gynekolog zjistil, že ten vysoký tlak mám z něj ![]()
No pujcila jsem si ted tlakomer a mam v planu meric par dni co 2-3 hodiny.. tak uvidim co u toho vyleze…
Ja jdu zitra kvuli tlaku na vysetreni
proste my tehulky se tomu nevyhneme
nikdy jsem s tlakem problemy nemela.
Ahoj, jsem ráda, že v tom nejsem sama… V pátek jsem si byla pro průkazku v 8 týdnu a váha je 112 Kg :-/ za celý život jsem nikdy nebyla hubená, takže se s tím srovnám, ale u doktorky si připadám jak debil.. Naštěstí to zatím ani doktorka ani sestřička nijak neřešily. Ale v prosinci mám jít na NT screening a docela se bojím, aby bylo vše vidět a nebyli moc protivní..Tlak mám zatím 100/65, takže dobrý.. jen se modlím abych moc nenabrala a mimčo bylo zdravé
snažili jsme se cca 10 měsíců a jsme moc rádi, že se to povedlo samo. Jinak nemám krom citlivých prsou žádné problémy.
@Flejdy já myslím, že my objemnější už tolik nepřiberem. Já jsem na první kontrole vážila 97. Pak šlo kilo dolů a zatím se to pořád pohybuje mezi 96 a 97 kily. Je fakt, že jsem teprve v 17tt, takže to kilčo ještě nějaké určitě přibude. Ale hrozila jsem se toho, že budu radikálně přibírat už od samého začátku. Já mám většinu špeků v nohách a zadku. Ale screening se dělá v podbřišku, kde tolik tuku není. Určitě bude vše krásně vidět