XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11626
22.9.14 06:41

@reedik hlídala a hlavně nejedla za dva jak se tak rádo říká. Napíšu sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.9.14 15:21

Ahojinky tehule. Mohu se k Vam pridat? Jsem skoro ve 20tt. Je pravda, ze jsem na zacatku tehu mela vahu 110 a ted vazim porad stejne. Spis mam nechut k jidlu nez chute. Odedneska jsem na NP pac jsem to uz v praci nedavala. Tak trochu me tizi svedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
23.9.14 17:42

@alussy já jsem taky na neschopence :-) ale hned od začátku od 10tt :-) a nedovedu si představit že bych 8 hodin stála na nohách :-( jsem vyřízená z delšího stání :-( natož ještě u toho něco dělat. já jsem ted 33 tt :-) a mám nahože kolem 5kg :-) ale musím říct že se cpu čímkoliv co mi příjde na chut ;-) jeden měsíc jsem nenabrala ani deko :-) protože jsem jedla hlavně ovoce a zeleninu :-)jinak včera jsem stlačila 3 malé větrníky :-D už víš co budete mít? my máme mít holčičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.9.14 17:59

Zuzi ja obcas neco malo snim jen kvuli mimiskovi, ale je pravda ze po sladkem se taky dokazu utlouct krome susenek :-) tak na velky utrazvuk jdeme 1.10.Takze stopro to nevime ale doktorka rikala, ze by to mel byt kluk jako buk, coz pritel je v sedmem nebi, kor kdyz jsem mu slibila, ze se bude jmenovat po nem. Coz ja zastance jmen po rodicich nejsem. Prala jsem si holcicku, ale tak snad pozdeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
25.9.14 08:46

Ahoj holky, je tu nyní nějaká aktuální baculka těhotná z Ostravy ;)?
J8 už čekám třetí mimi a po každém mi nějaká ta 10kg zůstala, ale nikdy jsem nebyla hubená, takže se to sbírá a nyní vypadám jak vypadám :(
Sice jsem vysoká 183cm, ale váha ukazuje něco kolem 115-120kg :roll:
Už na to raději ani nelezu, ale budu muset kvůli Dr.ten se ptá vždy kolik jsem nabrala..no uvidíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
25.9.14 10:32

@terkom83 zacinala jsem na stejnych kilech mala uz teda ma 14 dni a z porodnice jsem sla o 3 kg lehci nestresuj a uzivej si to! me teda vazila sestra takze jsem si vymyslet nemohla a mela jsem z toho derpku celkem jsem nabrala 10 kg ale poslednich 5 bylo za 8 dni a byli to otoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
25.9.14 17:40

@phoma Já mám právě půl ročného prcka a u něho jsem taky nabrala jen 10kg, do měsíce jsem to měla dole, ale nyní do půl roka mám nahoře 15kg nechápu a to jím pořád stejně :nevim:
To tělo si dělá co chce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 13:23

Ahojky.. jake mate zkusenosti s tlakem v tehotenstvi? Jsem ve 27 tydnu. Dneska jsme merili 3×. Prvni dve mereni byla silena. Nakonec jsme namerili 169/83. I tak mi to prijde moc. Vyssi jsem mela vzdycky. Ale to bylo vahou. S tou ted kupodivu problem neni v tom smyslu ze nepribiram moc. Mame nahore 5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
6.11.14 05:26

@zabka_gabka takovy tlak jsem mela ve 37 tydnu tak me vzali do porodnic a neslo to snizit takze po tydnu CS. odpocivej ja taky pribrala celkem 8 kg takze zadna hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
6.11.14 09:55

@zabka_gabka takovy tlak mam vzdy pred kontrolou. Mam syndrom bileho plaste po zt na jare jsem ze vseho vyplasena. Takze se v cekarne trepu. Zatim se nad mym tlakem nikdo nepozastavil a ani mi ho nepremerovali. A to jsem teprve 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
6.11.14 11:23

@zabka_gabka taky jsem měla problém s tlakem doktor mi už hrozil nemocnici.Pak jsem si naštěstí došla pro razítko k obvodákovi kde jsem měla tlak krásnej a můj gynekolog zjistil, že ten vysoký tlak mám z něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.14 17:52

No pujcila jsem si ted tlakomer a mam v planu meric par dni co 2-3 hodiny.. tak uvidim co u toho vyleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.11.14 21:25

Ja jdu zitra kvuli tlaku na vysetreni :-) proste my tehulky se tomu nevyhneme :-) nikdy jsem s tlakem problemy nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.11.14 13:16

Ahoj, jsem ráda, že v tom nejsem sama… V pátek jsem si byla pro průkazku v 8 týdnu a váha je 112 Kg :-/ za celý život jsem nikdy nebyla hubená, takže se s tím srovnám, ale u doktorky si připadám jak debil.. Naštěstí to zatím ani doktorka ani sestřička nijak neřešily. Ale v prosinci mám jít na NT screening a docela se bojím, aby bylo vše vidět a nebyli moc protivní..Tlak mám zatím 100/65, takže dobrý.. jen se modlím abych moc nenabrala a mimčo bylo zdravé :( snažili jsme se cca 10 měsíců a jsme moc rádi, že se to povedlo samo. Jinak nemám krom citlivých prsou žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
18.11.14 13:44

@Flejdy já myslím, že my objemnější už tolik nepřiberem. Já jsem na první kontrole vážila 97. Pak šlo kilo dolů a zatím se to pořád pohybuje mezi 96 a 97 kily. Je fakt, že jsem teprve v 17tt, takže to kilčo ještě nějaké určitě přibude. Ale hrozila jsem se toho, že budu radikálně přibírat už od samého začátku. Já mám většinu špeků v nohách a zadku. Ale screening se dělá v podbřišku, kde tolik tuku není. Určitě bude vše krásně vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí