Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ChZuzka : Ahoj, moje doktorka měla problém cca do 17. týdne, komentovala to „u vás to jde hůř vidět“, což mě nijak neurazilo, nebudu si hrát na to, že k tomu neměla důvod
Pak už to bylo lepší a na velkém ultrazvuku v nemocnici šlo vidět všechno a komentáře na tuk nebyly žádné ![]()
@jsem.to.ja: no taky vím jak vypadám
jako ona mi chtěla dělat utz přes břicho už někdy v 10+2 ale to jsem jí řekla že je naivní že si myslí že by to u mě mohlo jít vidět
ale jak jsem byla na screening ve 20+1 tak mi ho dělal přes břicho a šlo to všechno pěkně vidět
sice trochu tlačil ale dobrý ![]()
@ChZuzka píše:
@jsem.to.ja: no taky vím jak vypadámjako ona mi chtěla dělat utz přes břicho už někdy v 10+2 ale to jsem jí řekla že je naivní že si myslí že by to u mě mohlo jít vidět
ale jak jsem byla na screening ve 20+1 tak mi ho dělal přes břicho a šlo to všechno pěkně vidět
sice trochu tlačil ale dobrý
Já myslím, že po tom 20. týdnu už je to v pohodě, moje doktorka mi dělá ultrazvuk pokaždé jen kvůli srdíčku a už ho v pohodě najde, dřív si myslím, že by to taky bylo dobrý, jenže ho dělá, když ležím s nohama do V a to je pak špek koncentrován na jedno místo
Když v nemocnici ležím normálně, tak se hezky rozlije a vidět jde všechno v pohodě ![]()
@jsem.to.ja: jsem to blbě napsala
měla jsem napsat 12+1 a ne 20+1
jinak dneska měřila hlavu
a podle ní jsme o trošku starší
ještě ani nemám daný termín porodu
kromě toho podle MS ten vychází na 11.11. ale jinak je mimčo asi o týden menší ![]()
Holky, muzu se zeptat, jak zatim pribirate? Ja jsem ve 12tt.Tak nejak do te doby jak sla vaha nahoru…?
@phoma ty jo, to je super! Jak moc se v jidle hlidas? Ja mam zatim jen 2 kila, ale s jidlem fakt trpim ![]()
Já mám 2 kg dole a ještě nic navíc
startovala jsem na 89kg a před měsícem jsem měla 87 a dneska na kontrole 86.9 ale v jiném oblečení ale myslím že rifle zase tolik neváží
a jsem 15tt
@milacekadelka asi tak jidlo mi nechutna je mi zle a mala vyzaduje jen zeleninu… maso ani mlecne nehrozi…
Ja jsem na tom s jidlem podobne. Ovoce, zelenina.. maso mi nedela dobre… Ale mam pocit, ze pribiram i po vode ![]()
@milacekadelka uzivej si to kdy jindy muzem jist to co nam chutna ![]()
@phoma no jo, ale uz ted bych mela mit tak o 30 kilo min… A pak po porodu to davat dolu… ![]()