Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anýsek18 díky za pozvání, ale jen jsem nakoukla
už jsem v jiné a asi bych sem ani nepatřila (jsem asi oproti xxl tehulkam trochu podvyzivena
) ale díky, mějte se hezky ![]()
@Anýsek18 a me sebou nevemete? Poslala bych ti zadost, ale jsem jen na mobilu a to co tu probehlo se mi ale vůůůbec nelibi. Nesnasim rypalky, ktere si jen na druhych leci komplexy a pak se ohani neci precitlivelosti. Fuuuuuuuuuj
Tolik návštěv na profilu jsem za jeden den ještě nikdy neměla. Holky děkuju ![]()
Ahoj, já bych také ráda mezi vás. Těhule zatím nejsem, ale pilně se snažíme, tak doufám, že brzo budu. Ráda vás pročítám s chytám moudra dopředu.
@MALE píše:
@Burj Chalifa Vás když nekomu vykáš a vás je -li nás víc.
Vás je natolik přeuctivé, že je vhodné toto napsat…
papeži? Dalajlámovi?
V běžné korespondenci třetího tisíciletí vhodné asi tak, jako jít do práce v plesových šastech a rukavičkách.
Ahoj tak i ja se k vam pridavam…jsem v 7tt a mam taky pres sto kilo…byla jsem poprve u dr. a ta mi rekla ze pres ten tuk toho moc nevidi…ale ze si mysli ze tam srdicko je…tak ted budu 14dni cekat…Mam strach protoze od zacatku spinim…pred 4 roky jsem mela zmlkle tehu a pred dvema se mi narodil syn…
@Pajena ahoj, pojď za námi do soukromé diskuze… http://www. emimino. cz/…ulky-174709/
Příspěvek upraven 09.01.14 v 11:46