Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@swiftily Ano. Naše první. Snažily jsme se 19měsíců než se povedlo. ![]()
@Bezinkaa Děkuji
A baculka jsem a nestydím se za to.
Přesně tak. Alespoň nejsme jak nafoukané modelky. ![]()
@Anýsek18 Jej
To na mě přítel hodí trenky a je to
všechny tři špuntíci na první pokus ![]()
@Anýsek18 Ano
… mi se snažili ještě dýl a jsme štastný že konečně to vyšlo..
@swiftily píše:
@Anýsek18 JejTo na mě přítel hodí trenky a je to
všechny tři špuntíci na první pokus
Tak co jsi našla zajímavého? ![]()
@swiftily Tak to mě nefungovaly vaječníky. Teda alespoň dle verdiktů doktorů v centru asistované reprodukce. Tak jsme se na snažení letos v únoru vyprdly a v srpnu jsem nevěřícně koukala na // čárky na testu ![]()
@Bezinkaa Moc vám to přeji
Mě už jen těch 19měsíců šíleně ubýjelo ![]()
Ahoj holky… Tak se taky přidávám my se snažily rok a půl a těsně před plánovanou operací - laparoskopické profouknutí vejcovodů ( přesně necelý týden před nástapem) jsem zjistila, že už tam vlastně nemusím
Takže to přišlo fakt za pět minut dvanáct
Na mimiska se s manželem moc těšíme a jsem moc ráda, že je vše ( alespoň prozatím ) v pořádku…
@Anýsek18 píše:Čeká to s přítelkyní?
@swiftily Tak to mě nefungovaly vaječníky. Teda alespoň dle verdiktů doktorů v centru asistované reprodukce. Tak jsme se na snažení letos v únoru vyprdly a v srpnu jsem nevěřícně koukala na // čárky na testu
@Bezinkaa Moc vám to přejiMě už jen těch 19měsíců šíleně ubýjelo
Příspěvek upraven 28.12.13 v 12:05
@Burj Chalifa píše: Čeká to s přítelkyní?Příspěvek upraven 28.12.13 v 12:05
Nerada nahlašuji ale tvé chování je nepřiměřené. Prosím aby si své hormony vrátila do normálu nebo budu nucena upozornit na tvé chování adminy. ![]()
@Anýsek18 Děkuju a držím palečky ať je vše v pořádku! Dočetla jsem se, že budete mít kluka - máte jméno? Já bych htěla moc holčičiku a zatím my všichni tvrdí že to na to vypadá, ale i kdyby klučina hlavně, že bude fit a náš ![]()
@moramisa Na jméně jsme se shodly hned co jsme byli na velkém UTZ. Bude to jasný Tomášek
Nám to bylo jedno. Pak jsem byla víc přikloněná k holčičce a teď jsem zase hrozně ráda že to bude klučík ![]()
@Anýsek18 píše:
Nerada nahlašuji ale tvé chování je nepřiměřené. Prosím aby si své hormony vrátila do normálu nebo budu nucena upozornit na tvé chování adminy.
Nezlob se, ale vycházím jen z toho, co je psáno. Píše, že se na to vyprdly. Dítě může čekat i s partnerkou, to si zase vyprošuji já.
@Burj Chalifa Ono stačí dočíst pár stránek zpět a všechno by si dohledala.
Proto si vyprošuji tvé chování. ![]()