Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jen pro zasmani posilam svuj pohled na televizi a to jsem teprve 23tt ![]()
@Anýsek18 Můj muž cítil kopanečky dokonce dříve než já, protože ho malá vždycky v noci vzbudila, jak jsme byli k sobě přitisknutí, ale mě ne, cítil je kolem 21tt, já jsem je cítila tak kolem 23tt pořádně a vidět jsme je začali tak zhruba ve 25tt, teď jsem 29tt a už jde krásně vidět i když se jenom otáčí ![]()
Holky vám svým zpusobem závidím, že máte ješte čas ![]()
Ted jela malá s tatínkem do bazénu. Asi letos naposledy. Fakt nebude mluvit, ale plave docela dobře. Ptal se jí táta s kým pojede a prý s tátou a ptá se táta co bude delat máma tak prý kuk. Tak je jdu najít na tabletu
Ahoj tak já ještě neporodila jsem v 34tt a můžu říct že su taky baculka a na začátku sem vážila 109kg, to sem ani nevěřila té váze jestli váží dobře
mno jo co se dá dělat. přibrala sem za celou dobu 6kg. což si myslím že není moc. ale já mám těhotenskou cukrovku takže sem se trošku musela hlídat a ze začátku sem to poctivě dělala že sem i 3 kila zhodila, mno jo ten trošku povoluju brzdu jsou svátky že i když bych vážně neměla. dr mě asi sprdne.ale neboj o baculkách se říká že moc nepřiberou.
Já do 20tt před svátky přibrala 2kilča. Teď po těch Vánocích mám totální hrůzu až u dr. stoupnu na váhu ![]()
No holky nebojte já na váhu hupla včera a byla jsem zděšená!! o 2 kg víc ani né za týden.. fuj:(( no ale řekla jsem si že od Novýho roku se budu krotit… Bojím se že přiberu hodně a to nechci a taky se bojím těhu cukrovky… Holky kdy se dělá ten test? na cukr v kerým týdnu?
@Burj Chalifa Povinný? Ale néééééé. Mám 102kilo… teda měla jsem před vánoci
Teď počítám že mám nejméně 5 kilo nahoře
A bříško mi drží ještě tričko. Fotit se bez trička nemůžu. Prasklo by zrcadlo v koupelně ![]()
@Anýsek18 píše:
@Burj Chalifa Povinný? Ale néééééé. Mám 102kilo… teda měla jsem před vánociTeď počítám že mám nejméně 5 kilo nahoře
A bříško mi drží ještě tričko. Fotit se bez trička nemůžu. Prasklo by zrcadlo v koupelně
No, já bych s tím snad ani nechlubila. Upřímně, hezké břicho nemáš…
Ahojky holky, jsem čerstvá těhulka a taky nemám míry 90-60-90 a ráda bych se k vám přidala jestli mě příjmete mezi sebe
@Bezinkaa chodí se od 24tt a pak máš na to nanejvýš 4 týdny, kdy si musíš zajít, pokud to nedělají přímo u vás v ordinaci, což nedělají skoro nikde přímo na gyndě ![]()
@swiftily
Ahoj, vítej mezi námi, odkud jsi a který jsi týden? ![]()