Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MALE Ještě ani jednou nehodnotil, ale četla jsem, že někteří doktoři to snad ani nedělají.
@Bambulcina při kontrole říkala vše ok a si za týden přečtu zprávu a cs tam bylo 3, ale zase kdyby byla 0 by to asi byla blbost. Co jsem četla na netu, tak hraniční je 6, takže polovina
@Bezinkaa v prukazce je to cervis score a hodnotí jak vypadá čípek a klenbu. Mám to pod váhovou tabulkou
@Bezinkaa Toho přitlačení se neboj, pokud tě to nebude bolet, tak je to ok.. Nebo prostě počítat s tím, že srdíčko budeš slyšet až později, no..
Holky mám se přiznat, že cs 2 mám nekdy od října a té 3 jsem si všimla včera
. 36 tt druhé díte
Ahoj… Jsem dnes 9 plus 2 a poprvé jsem vlezla na váhu ( od té doby co jsem zjistila že jsem těhu ). Nikdy jsem nebyla hubená před otěhotněním jsem brala hormony a dostala se na 97 kilo no a dnes rovných 100 ( měřím 178cm )
Už jsem si musela koupit těhu kalhoty protože ty dosavadní sice ještě obléknu, ale tak nějak mě tlačí na bříško… Doufám že za celé těhotenství nepřiberu ![]()
@Bezinkaa Super, vidíš
A kde se prcek schovával? Ten můj docela cestuje, jednou ho najdu napravo, jednou nalevo, pak zas veprostřed ![]()
@moramisa Já minule (ve 13. týdnu) vážila u doktora 97 a to měřím 170
Uvidím, kolik mi váha ukáže v úterý (po 3 týdnech)..Ale uplně na začátku jsem měla tak 96-96,5, takže zatím pohoda..
@moramisa blahopřeji k tehu
Ode dneška váhu neřeším. Kamarádka hubená jako proutek ve 32. tt je v nemocnici a bude tam do porodu a neví dne kdy porod bude @Bezinkaa to je krásný zvuk už víš proč se to jmenuje Angels? Blahopřeji
@MALE píše:
@Bambulcina při kontrole říkala vše ok a si za týden přečtu zprávu a cs tam bylo 3, ale zase kdyby byla 0 by to asi byla blbost. Co jsem četla na netu, tak hraniční je 6, takže polovina
tak to je ještě v pořádku bych řekla.