XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
11.12.13 17:07

@jiso gratuluji ke kontrole :kytka: me dr chvalil, ze si vahu drzim a nepribrala jsem zatim nic :) jsem 24+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
11.12.13 17:19

Jee, tak to vam zavidim, ze nepribirate :D Ja mam uz nahore 13 kilo a dal pribiram, protoze zacinam zadrzovat vodu :-( Ale nastesti mi zatim doktor nic nerekl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
11.12.13 17:21

@Bambulcina no nedělám si iliuze, že nepřiberu :mrgreen: ale ten komentář o hubnutí v těhotenství mě dostal 8o hlavně když moje gyndr ví, že mám momentálně shozených cca 20kil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
11.12.13 17:28

@JanduleD Taky mi na endokrinologii říkala, že nemám nic přibrat :D A bum. S tím prostě nic neudělám a trápit se hlady nehodlám. Musim říct, že jsema le přibrala jen do břicha, nosím stále stejné kalhoty, sice pod pupkem, ale pořád mi jsou přes stehna a přes zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
11.12.13 17:34

@jiso A jakou máš výchozí váhu? (jestli se můžu zeptat)? Já jsem ve 26tt a nepřibrala jsem ani kilo, resp. dvě kila zhubla a dvě přibrala…nikdo mi nic neříkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.12.13 17:38

Zdravím zas po dlouhé době, já momentálně končím 15. týden a mám se fajn :-) Přibrala jsem zatím jen asi 0,5 kg :-D A dokonce už od minulého týdne dokážu najít srdíčko AngelSoundsem, takže mám hezky klid, že je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.12.13 19:29

Závidím vám to nepřibírání :-)
Na kardiu mi doporučovala 8 v pondelí tam jdu na kontrolu co mi řekne na 13 jsem zvedavá.
Dneska v noci jsem se probudila, jak me bolela hlava. Nekdo říkal, že v tehu hlava nebolí.
Holky chodíte na barvení vlasu? Už se sebe leknu v zrcadle jakou mám barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.12.13 20:05

@MALE Já radši počkala po 1. trimestru, ale pak jsem šla s klidem v duši na melíry a stříhání a byl to super pocit, předtím to už byla hrůůůůůůza :-) A s tou bolestí hlavy si myslím, že je blbost, že v těhotenství hlava nebolí, znám hodně holčin co je bolí hlava právě v těhotenství ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
11.12.13 20:32

@MALE S tou hlavou to je blbost, já měla 5.a 6. měsíc 2× týdně migrénu a to dřív jsem jí měla tak 1× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.12.13 21:16

Díky, jsem mluviloa s kamarádkou a ta říkala, jak jí začala bolet hlava, tak šla rodit. Fakt jsem plašan, ale mám další kamarádku, která mela první mimčo císařem a druhé mocí mermo chtela přirozene a prdla jí deloha a je ráda, že žije byla 10 v komatu a to bylo v rozmezí 3,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.12.13 22:16

@missmiri výchozí 116, pak kilo dolů a teď 117 :-)
@MALE hlava mě občas bolí, hlavně od krční páteře, takže občas i zobnu paralen, protože bolest hlavy fakt nesnesu…
a barvení vlasů - zatím jsem barvila jen 1×, teď plánuju další barvení po svátcích, čekají mě nějaké společ. události a takhle tam zkrátka nemůžu, ale u prvního jsem barvila normálně a vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.12.13 08:59

Ahoj holky. :mavam:
Tak velký UTZ dopadl dobře. Na 96% čekáme klučíka. :) Měří 13,4cm a váží 352g. :srdce: Jen ho mám prďolu dost dole a na jedna chlopeň je něco jako světlejší. V kartě to mám napsáno jako fimromek :nevim: Prý se to stává a ve většině případů do vymizí tak uvidíme. Kdyby to nevymizelo tak se dělá pak u většího mimča jednoduchá opěrace, něco jako laparoskopie jen se srdíčkem. Ale jinak je chlapák zdravý a čiloučký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
12.12.13 09:53

@Anýsek18 gratuluju k chlapečkovi :hug: a držím palečky, ať se to spraví ;) Jinak holky, mě i v těhu pekelně bolí hlava když málo piju :think: Nebude to @MALE tím :?: Kolik ti chybí do termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.12.13 09:56

@JanduleD Děkuji :hug: Je to super konečně vědět co za barvičky můžu nakupovat. Budeme mít Tomáška fráju. Ani nechtěj vědět co jsem od pondělí stihla všechno nakoupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.12.13 09:58

Nu a už jsem přibrala 2 kila. Takže jsem 20+4tt a mám dvě kila nahoře. Zatím tedy 102kg tak doufám že moc přibírat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí