Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pepeng achjo to je mi líto, člověk se těší a pak narezí na kreténa… uplně s tebou soucítím..No ale taky mě to čeká, raději dělat že to neslyšíme, že jsme tlustý:( ![]()
@pepeng fakt doktor debilek
co tak trocha profesionalniho pristupu? Jinak holky, ja jsem taky po kontrole, vzhledem k nedavnemu padu byl i utz, miminko cile machalo rucickama, akorat co me prekvapilo je, ze na nt scr jsem mela placentu vzadu a vysoko a dnes ji mam hodne nizko. Nevim, ci to muze mit souvislost s tim, jak priserne kaslu
Jo a na velky utz jdu 30.12 a pak me ceka navsteva hematologie. Pry vzhledem k vaze mam vysoke riziko embolie, rekl vam to nektere doktor?
@pepeng To mě mrzí:( někteří doktoři se chovají hrozně. Já mám na ty gyndr asi fakt štěstí. Taky jsem byla ve 22t na velkém UZ ve fakultce. Měli tam super ultrazvuk a všecko bylo dobře vidět, samozřejmě ne úplně ideálně, ale šlo to. A doktor se fakt snažil, potřeboval ještě hlavičku, tak půl hodiny mi tam třepal s břichem, ale malá se ne a ne pohnout
Když viděl, že jsem trochu „objemnější“, tak mi doporučil si rukou povytáhnout břicho a šlo to… Hlavní je, že tam nebyl vidět žádný problém, radost z těšení se na mimi to snad nezkazí? Ne?
@merlose píše:
Mám zpoždění holky, jsem napjatá jak struna. Moc bych se k vám chtěla už přidat. Byl by to výborný vánoční dárek pro mého chlapa. Držte mi prosím palce. Jsou to ale teprve dva dny…
Tak zase nic. Dneska přišla, mrcha. ![]()
@Bezinkaa jojo já si nestěžuju, jsem ráda, že mám utz každý měsíc i s fotkou a pojištovna mi většinu proplatila ![]()
@pepeng to mě mrzí jak se k tobě dr choval
Hlavně, že je vše v pořádku
Já naštěstí na všechny utz chodím ke svému gyndaři, má na to certifikát a v pohodě. Když jsem začala před prvním porodem chodit do porodnice na poradny tak jsem měla trochu strach co budou doktoři říkat, pokaždý tam byl jiný a ani v poradně a pak ani u porodu jsem si nevyslechla žádný narážky ani nic podobnýho na mou postavu. A kde jsi na tom utz byla? A kde budeš rodit?
To je pakuň. A je pravda, že jsme jeli 80 km za dr. Na genetiku na ten 3. D utz. Ale kdybychom nepotkali už při prvním tehu, tak bych byla nasraná.
Na hematologii nikdy, krev mi brali jenom na hcg zpočátku a pak při cukrocve a ani teď jak jsem říkala o tom svedení nohou, tak ani nekoukla a že to patří k natýkání nohou.
Včera jsem byla na 1. ozvech jsem zapomnela jaké to je dlouhé a to probouzeni malé
Klepne me začínají me bolet hemoroidy
Moc dekuju za podporu holky moje. Ja vas nemit tak tu dnesni navstevu asi orvu. Ale samozrejme je hlavni, ze je v poradku. Byl semnou zrovna i manzel a taky se na to hrozne tesil, bylo mi ho lito jak tam tak sedel a snazil se neco z te obrazovky sam vykoukat a rozpoznat.
@Pekoni Na bulovce. Minule tam byla tak skvela doktorka. Vsechno mi popisovala, trpelive hledala pindu (kterej tam teda nakonec nebyl) na oblicej mi to i prepla do 3D a dala mi i fotku bez poplatku. Coz neni tak dulezity, ale hlavne semnou celou tu dobu mluvila.
@pepeng a nevis jak se ten dr jmenoval? Byla jsem tam dvakrat na laparce tak nektery dr si pamatuju.
@Pekoni Jmeno netusim, odhadem okolo 50ti, sedive vlasy nakratko, bryle, samozrejme hubenour.
@pepeng to možná matně tušim. Byl tam jeden takový na ambulanci a příjemnej moc nebyl. Já myslela jestli jsi třeba nenatrefila na dr Holýho. Ten sice úplně příjemnej nebyl, ale díky němu mám děti
jedno spí v postýlce a jedno v bříšku ![]()
Já budu rodit u Apolináře
Ahoj holky tak mi právě ke dnešku vychází že mi chybí 2 dny do Ukončeného 7 týdne, no a mám divný pocit, je možné že mi až doteď nic není? už mě ani břicho nebolívá a jediné co mám tak citlivější bradavky, někdy až pálí, není to divné? na ULZ jdu až 18.12. jinak sem byla před týdnem 4.12. a mimi už na ulz bylo vidět a měřilo 5,9mm.
Ani na zvracení mi není, mám ´divný pocit jesi se nemohlo něco stát, papa a díky za rady ![]()