XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
9.12.13 10:54

@Kleofasek holka ještě nezoufej… jsi teprve na začátku a tak tam ještě není nic vidět, to je normální!! užívej vánoc a hlavně žádný stres, Určitě to dopadne dobře… držíme ti :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.12.13 10:57

@Anýsek18 ty jsi v kolikátým tt?
@Anýsek18 @ellis-izy holky já byla na kontrole v pátek, ale taky bych klidně zase šla… jdu až za měsíc… to je hrozně dlouho, nejraději bych chodila každej týden, hhi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
9.12.13 11:11

@Bezinkaa Jsem 20+1tt :) Já jdu na ten velký UTZ po dvou měsících. Naposledy jsem byla na screeningu ve 13tt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.12.13 11:21

@Anýsek18 ahá, tak to mě čeká příští pondělí ten screening ve 13 týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.12.13 11:31

@Anýsek18 Tak to máme úplně stejné, můj manžel ještě nevynechal ani jednu kontrolu, akorát zítra má smůlu, protože je na praxi a nemůže si vzít volno :-) @Kleofasek Jinak opravdu bych se nebála, já jsem měla v 6tt jen 7mm tečku na UZ, taky jinak nebylo co jiného vidět :-)
@Bezinkaa Taky to říká, že měsíc je dlouhá doba na kontroly, taky bych chodila každý týden :-) Ikdyž by se to celkem prodražilo :-) Jezdím totiž 25km k doktorce :-) Nechtěla jsem si v Ostravě hledat doktorku, když mám celou dobu skvělou doktorku ve skvélé ordinaci ve Frýdku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.12.13 11:33

@Bezinkaa Tak držím palce, aby byla co nejmenší pravděpodobnost všeho :-) Já jsem si tehdy ten screening užila, bylo to super, jak jsem viděla, jak doktorka všechno poměřuje, všechno několikrát kontroluje a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
9.12.13 11:40

@ellis-izy Tak to semnou byl chlap jen na screeningu. I slzičku uronil :srdce: Na ten velký by chtěl jít taky ale bohužel musí být v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.12.13 11:42

@Kleofasek ahoj neplaš, koukni na nás. V kvetnu po tehu testu jsem volala na gyndu a prý ať příjdu za 14 dní, že už to bude videt a kdyby neco, tak ať příjdu. Trochu jsem zašpinila, tak jsem nabehla a nic tam v 5 tt nebylo. Tak mi dala týden aby to samo odešlo, abych, nemusela na revizi. Tak jsem stehovala nábytek, skakala na trampolíne a nic. Za týden další utz a už tam byl vak dr. byla víc překvapená jak já. Za další týden jestli má srdíčko. Pak u ní ješte do 12. tt každý týden kontrola. Po 5 potratech - prokázaných fakt zázrak., tak doufej. a držím pesti. : :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
9.12.13 11:44

Ahoj holky :mavam: Tak nejdříve vítám nováčky :mavam: jinak @Kleofasek nezoufej, nic není ztracené, takto brzy záleží na každém mm, stačí nepřesně zaměřit utz a je to :hug: Snaž se pozitivně myslet, moc ti budu držet palečky, aby bylo všechno ok :hug: Jinak já jdu zítra na KO, vůbec se mi tam nechce, utz mi dr stejně nedělá jen se ve mě pošťourá a jdu domů :roll: A to mě s ní čeká debata na téma UTZ ve 20tt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.12.13 12:04

@JanduleD Mi dělá UTZ na každé KO, to máš nějakou zvláštní doktorku, mi měří na každé kontrole všechno na UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
9.12.13 13:11

@ellis-izy tak to ta moje nic, jen mi udělá vnitřní prohlídku, to mě pak bolí bříško ještě dva dny a víc nic :roll: UTZ jsem měla jen na potvrzení těhu, pak 13tt a teď ve 20tt, jinak se tu utz nedělá :? takže jsem samozřejmě pěkně nervozní, jestli je mimino ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
9.12.13 13:15

Holky, já jsem se přeobjednala. Za 3 týdny je to fakt za dlouho :roll:
Tak budu aspoň před Vánocema vědět, jak na tom jsem. Kdyžtak si dám koňáček, kdyby náhodou :zed: Takže kontrola bude už za 11 dní.

• Citovat
  • Upravit
8841
9.12.13 13:15

@Kleofasek držím všechny palečky co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.12.13 13:16

@JanduleD Neměla bys v tom případě lepší změnit doktora??? :nevim: Nevím, zdá se mi to úplně divné, ale to se mi možná jenom zdá, protože máme UTZ pokaždé, naše doktorka nedělá v těhu vnitřní prohlídky, protože ví, že to pak ženám není příjemné… Jen kdyby byl nějaký problém, třeba nějaký silný výtok, zapáchající nebo něco, tak ji to máme říct a udělala by stěry, ale jinak ne… Vnitřní UTZ jsem měla naposledy v 6tt a to když jsem tam přišla že mám tušení že jsem těhu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.12.13 13:17

@JanduleD Můžu se zeptat odkud jsi? Mě dělá gyndr UZ na každé kontrole, dokonce i před 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí