Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kleofasek holka ještě nezoufej… jsi teprve na začátku a tak tam ještě není nic vidět, to je normální!! užívej vánoc a hlavně žádný stres, Určitě to dopadne dobře… držíme ti
![]()
@Anýsek18 ty jsi v kolikátým tt?
@Anýsek18 @ellis-izy holky já byla na kontrole v pátek, ale taky bych klidně zase šla… jdu až za měsíc… to je hrozně dlouho, nejraději bych chodila každej týden, hhi
![]()
@Bezinkaa Jsem 20+1tt
Já jdu na ten velký UTZ po dvou měsících. Naposledy jsem byla na screeningu ve 13tt ![]()
@Anýsek18 ahá, tak to mě čeká příští pondělí ten screening ve 13 týdnu…
@Anýsek18 Tak to máme úplně stejné, můj manžel ještě nevynechal ani jednu kontrolu, akorát zítra má smůlu, protože je na praxi a nemůže si vzít volno
@Kleofasek Jinak opravdu bych se nebála, já jsem měla v 6tt jen 7mm tečku na UZ, taky jinak nebylo co jiného vidět ![]()
@Bezinkaa Taky to říká, že měsíc je dlouhá doba na kontroly, taky bych chodila každý týden
Ikdyž by se to celkem prodražilo
Jezdím totiž 25km k doktorce
Nechtěla jsem si v Ostravě hledat doktorku, když mám celou dobu skvělou doktorku ve skvélé ordinaci ve Frýdku ![]()
@Bezinkaa Tak držím palce, aby byla co nejmenší pravděpodobnost všeho
Já jsem si tehdy ten screening užila, bylo to super, jak jsem viděla, jak doktorka všechno poměřuje, všechno několikrát kontroluje a tak ![]()
@ellis-izy Tak to semnou byl chlap jen na screeningu. I slzičku uronil
Na ten velký by chtěl jít taky ale bohužel musí být v práci.
@Kleofasek ahoj neplaš, koukni na nás. V kvetnu po tehu testu jsem volala na gyndu a prý ať příjdu za 14 dní, že už to bude videt a kdyby neco, tak ať příjdu. Trochu jsem zašpinila, tak jsem nabehla a nic tam v 5 tt nebylo. Tak mi dala týden aby to samo odešlo, abych, nemusela na revizi. Tak jsem stehovala nábytek, skakala na trampolíne a nic. Za týden další utz a už tam byl vak dr. byla víc překvapená jak já. Za další týden jestli má srdíčko. Pak u ní ješte do 12. tt každý týden kontrola. Po 5 potratech - prokázaných fakt zázrak., tak doufej. a držím pesti. : ![]()
Ahoj holky
Tak nejdříve vítám nováčky
jinak @Kleofasek nezoufej, nic není ztracené, takto brzy záleží na každém mm, stačí nepřesně zaměřit utz a je to
Snaž se pozitivně myslet, moc ti budu držet palečky, aby bylo všechno ok
Jinak já jdu zítra na KO, vůbec se mi tam nechce, utz mi dr stejně nedělá jen se ve mě pošťourá a jdu domů
A to mě s ní čeká debata na téma UTZ ve 20tt ![]()
@JanduleD Mi dělá UTZ na každé KO, to máš nějakou zvláštní doktorku, mi měří na každé kontrole všechno na UTZ ![]()
@ellis-izy tak to ta moje nic, jen mi udělá vnitřní prohlídku, to mě pak bolí bříško ještě dva dny a víc nic
UTZ jsem měla jen na potvrzení těhu, pak 13tt a teď ve 20tt, jinak se tu utz nedělá
takže jsem samozřejmě pěkně nervozní, jestli je mimino ok ![]()
Holky, já jsem se přeobjednala. Za 3 týdny je to fakt za dlouho ![]()
Tak budu aspoň před Vánocema vědět, jak na tom jsem. Kdyžtak si dám koňáček, kdyby náhodou
Takže kontrola bude už za 11 dní.
@JanduleD Neměla bys v tom případě lepší změnit doktora???
Nevím, zdá se mi to úplně divné, ale to se mi možná jenom zdá, protože máme UTZ pokaždé, naše doktorka nedělá v těhu vnitřní prohlídky, protože ví, že to pak ženám není příjemné… Jen kdyby byl nějaký problém, třeba nějaký silný výtok, zapáchající nebo něco, tak ji to máme říct a udělala by stěry, ale jinak ne… Vnitřní UTZ jsem měla naposledy v 6tt a to když jsem tam přišla že mám tušení že jsem těhu ![]()
@JanduleD Můžu se zeptat odkud jsi? Mě dělá gyndr UZ na každé kontrole, dokonce i před 13tt.