XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
7.12.13 13:00

@Bezinkaa gratuluji ke kontrole :kytka: Screening bude určitš také v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
7.12.13 13:01

@pepeng ahoj jasně, že tě beru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.12.13 13:04

@Bezinkaa :potlesk: to je ale miminečko :potlesk: A kolik týdnů jsi?

• Citovat
  • Upravit
1523
7.12.13 13:06

@Kleofasek děkuju :* dnes 11+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.12.13 13:09

@Bezinkaa jde krásně vidět, to už je UZ přes břicho, že?
Já jsem měla u malé teda fotku nic moc. Ale jsem u jiné doktorky a ta má dobrý přístroj, třeba se budu moct taky pochlubit :D I když na to si ještě pár týdnů počkám, zatím čekám na srdíčko :)

• Citovat
  • Upravit
1523
7.12.13 13:53

@Kleofasek jojo dělala mi poprvý ultrazvuk přes břicho a přes ten „špek“ to je asi huř vidět.. Až budeš mít ty fotečku tak se nám taky pochlub :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.12.13 16:47

@Bezinkaa jéé, tak to bude za dlouho :mrgreen: Jám mám už dvě, ale to jsou jen váčky s náznakem plůdku :D Má tam ale dobrý UZ a dělá tam i ty kvalitní fotky na fotopapír. jenže cena za 2D 100kč a za 3D 200kč. Jinak dostávám zadara z každé kontroly tu na normálním papírku.

• Citovat
  • Upravit
705
7.12.13 19:19

@Bezinkaa Tak to je super, že je všechno v pořádku :-) Je to na fotečce krásně vidět :-)
@Kleofasek U nás dělají fotečky na fotoappír 2D i 3D černobílé 30,– a 3D barevná 90,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.12.13 19:58

@ellis-izy tak to máš super. Moje doktorka je v tomto teda drahá :cert: :D
Ale ty klasické fotky dává zadarmo. A až budu tak v 26tt, nechám si udělat jednu barevnou 3D za ty 2 stovky. To nás snad nepoloží :D
Bývala mudr. mi nedala nikdy ani tu klasickou :cert: takže Adélka moc fotek nemá. jsem ráda, že dostávám aspoň tady ty klasické po každé návštěvě :palec:

• Citovat
  • Upravit
705
7.12.13 20:56

@Kleofasek To my taky ty klasické dostáváme zadarmo :-) A já jsem si taky udělala jednu barevnou, nedávno, tuším ve 23tt, malá byla zrovna fajně natočená :-) uvidíme jak se všechno bude vyvíjet dál a možná ke konci těhu bychom si nechali udělat ještě jednu barevnou, ale to se všechno uvidí podle toho, jak se bude malá otáčet a tak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.12.13 21:50

Ahojky, teda vám závidím ty fotečky. Nemáme ani z amniocentézi a tam mely být dve grátis. Jinak jsem z karlovarska a tady jsou ceny úplne jinde. Dneska jsem si troufla s manželem ven. Museli jsme vyhodit tříditelný odpad. Máme to pul kilometru a jsem jako po maratonu a nohy mám, že je nemužu na schodech ani ohnout. Jsem zvedavá zda -li vydržíme.
Co snih u vas? Tady ho napadlo strašne moc a vítr do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
8.12.13 10:34

Ahoj holky :mavam: Ráda bych se přidala :kytka: S přítelem čekáme naše první vymodlené miminko. Dnes jsem přesně 20tt :srdce: Těhu jsem začínala na 100kg tak snad sem zapadnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.12.13 10:51

@ellis-izy no vidíš, já jsem u malé nedostala z kontroly žádnou, krom, screeningů. Tak jsem vděčná, že to je teď tak, jak to je :palec:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
8.12.13 10:53

Holky, dneska v noci jsem byla na WC, šíleně mě bolel žaludek. A na intimce jsem našla maliličko hnědého zašpinění. Ale včera byl po dlouhé době sex, tak třeba to bylo z toho. Ale su trochu vyplašená. Minule jsem začala špinit hnědě a špinila jsme tak 14 dní a bylo ZT :?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
8.12.13 10:53
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original