Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bezinkaa gratuluji ke kontrole
Screening bude určitš také v pořádku ![]()
@Bezinkaa jde krásně vidět, to už je UZ přes břicho, že?
Já jsem měla u malé teda fotku nic moc. Ale jsem u jiné doktorky a ta má dobrý přístroj, třeba se budu moct taky pochlubit
I když na to si ještě pár týdnů počkám, zatím čekám na srdíčko ![]()
@Kleofasek jojo dělala mi poprvý ultrazvuk přes břicho a přes ten „špek“ to je asi huř vidět.. Až budeš mít ty fotečku tak se nám taky pochlub ![]()
@Bezinkaa jéé, tak to bude za dlouho
Jám mám už dvě, ale to jsou jen váčky s náznakem plůdku
Má tam ale dobrý UZ a dělá tam i ty kvalitní fotky na fotopapír. jenže cena za 2D 100kč a za 3D 200kč. Jinak dostávám zadara z každé kontroly tu na normálním papírku.
@Bezinkaa Tak to je super, že je všechno v pořádku
Je to na fotečce krásně vidět ![]()
@Kleofasek U nás dělají fotečky na fotoappír 2D i 3D černobílé 30,– a 3D barevná 90,–
@ellis-izy tak to máš super. Moje doktorka je v tomto teda drahá
![]()
Ale ty klasické fotky dává zadarmo. A až budu tak v 26tt, nechám si udělat jednu barevnou 3D za ty 2 stovky. To nás snad nepoloží ![]()
Bývala mudr. mi nedala nikdy ani tu klasickou
takže Adélka moc fotek nemá. jsem ráda, že dostávám aspoň tady ty klasické po každé návštěvě ![]()
@Kleofasek To my taky ty klasické dostáváme zadarmo
A já jsem si taky udělala jednu barevnou, nedávno, tuším ve 23tt, malá byla zrovna fajně natočená
uvidíme jak se všechno bude vyvíjet dál a možná ke konci těhu bychom si nechali udělat ještě jednu barevnou, ale to se všechno uvidí podle toho, jak se bude malá otáčet a tak ![]()
Ahojky, teda vám závidím ty fotečky. Nemáme ani z amniocentézi a tam mely být dve grátis. Jinak jsem z karlovarska a tady jsou ceny úplne jinde. Dneska jsem si troufla s manželem ven. Museli jsme vyhodit tříditelný odpad. Máme to pul kilometru a jsem jako po maratonu a nohy mám, že je nemužu na schodech ani ohnout. Jsem zvedavá zda -li vydržíme.
Co snih u vas? Tady ho napadlo strašne moc a vítr do toho
Ahoj holky
Ráda bych se přidala
S přítelem čekáme naše první vymodlené miminko. Dnes jsem přesně 20tt
Těhu jsem začínala na 100kg tak snad sem zapadnu ![]()
@ellis-izy no vidíš, já jsem u malé nedostala z kontroly žádnou, krom, screeningů. Tak jsem vděčná, že to je teď tak, jak to je ![]()
Holky, dneska v noci jsem byla na WC, šíleně mě bolel žaludek. A na intimce jsem našla maliličko hnědého zašpinění. Ale včera byl po dlouhé době sex, tak třeba to bylo z toho. Ale su trochu vyplašená. Minule jsem začala špinit hnědě a špinila jsme tak 14 dní a bylo ZT ![]()