Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MALE já jí nemám dopuštěnou ještě ani jednou… mě operovala MUDr Pospíšilová, ale už tam není asi od února a tak jsem u Trávníčka… takovej pošuk, hihi
@Bezinkaa ta operovala maminu, ale protože dojíždíme, tak jsme chodily obě k Svobodovi. To jsi dobrá, mám ji dopouštěnou už asi 2×, ale možná i 3×
Holky pomooooc, za měsíc mám jít na společenskou akci ( maturitní ples), na konci ledna mám státnice na VŠ a zjišťuji, že ačkoli jsem zatím moc nepřibrala, tak kvůli bříšku se do ničeho slušně vypadajícího nevejdu. ![]()
Nevíte, kde by se daly sehnat nějaké společenské šaty vel 52-54 za rozumný penízky??? ![]()
Díky ![]()
Příspěvek upraven 05.12.13 v 13:03
@Bezinkaa
taky jsem nad tím přemýšlela, ale v okolí jsem měla problém sehnat šaty i vel 50 v půjčovně… No na navíc na 2 akce by se to asi celkem prodražilo, takže se mi spíš vyplatí něco koupit…
@jiso no já byla letos v unoru na plesu a byla jsem si pujčit šatičky a to jsem taky dost velká holka… a pujčovný 1000kč, takže nic levnýho.. tak co se podívat k větnamcum? nemají ty kurvy něco většího??
![]()
@ggffrree píše:
Ahoj já jsem 5+4 takže jsme na tom podobněKaždopádně gratuluju
![]()
@JanduleD píše:
Holky dekuju za privitani, moc mi bodne pokecat se spriznenyma dusickamaKleofasku, docela je mi fajn, teda vecer furt zle, ale resim objednani na utz do batovky. Sestra mi tam rekla at se objednam na 20tt a moje gyndr me chce objednat az na 22-23, pry nic nebude videt. Holky, jak jte mely utz na organy a srdicko, slo to videt i pres ten spek?
Jinak moje velikost je 54, takže já na sebe sháním oblečení také těžko. Teď mezi svátkama se chystáme s manželem do Brna do CaA. Tady u nás je prd. Dokonce zrušili těh. módu
I ta byla ale malá. fakt nechápu, proč šijou ryfle pro těhule jen do velikosti 48
![]()