XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
4.12.13 17:10

@pepeng nevim jestli jsi zkousela, ale me zabira vincentka ve spreji do nosu a naparovat slanou vodou. Jinak na hnisavou anginu jsem dostala penicilin, v tehu se muze, ale samo hned kvasinky, ktere moje dr odmitla resit. Pry v zacatku tehu, jako 16tt, se to neresi. Druhy trimestr vazne nepovazuji za zacatek… Zkus radsi tu vodu, at se atb vyhnes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
4.12.13 17:39

Holky, co to je ta bandáž žaludku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.12.13 17:48

@Jitmik bandaz zaludku je, ze ti na horni cast zaludku daji takovou nafukovaci sponu a tim ti ho rozdeli na takobe presypaci hodiny. Muzes pak naraz sniat jen asi 150ml stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
4.12.13 17:55

@pepeng Aha, takže v podstatě mín příjmu, takže se hubne. Hm. A to je operativní zákrok? Asi jo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.12.13 18:24

@Jitmik ano, operativní, ráno na sál laparoskopicky a večer domů nebo druhý den ráno. Týden dieta jako je mléko, vývar apod. a postupně přidáváš
@Bezinkaa už jsem na ní byla 3× a vždycky stejné jako ostatní. Mi neříkej, že jsem se měla informovat dřív, než jsem ten hnus vypila a pak čekala 2 hodiny o hladu až jsem z toho zvracela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.12.13 19:04

@Jitmik hele hlavne to nedelej, je to technicky vratny zakrok, ale v realu to vratne neni, tou sponou se poskodi povrch zaludku a je nutny si uvedomit ze se az do konce zivota ani poradne nenapijes, i na tekutiny plati 150ml a pak min 10 minut pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.12.13 19:31

@pepeng no ono to zas takový krutý nejni! já jsem po opereci rok a nemužu si stěžovat, piju normálně kolik tělo chce. akorád jídlo je menší porce.. dala jsem dolu 40kg, sama bych to tolik nokdy nedala! a jen lituju že jsem nešla do toho dřív.. A jediná bariatrická operace která jde vyjmout je bandáž…já jí mám ted prázdnou a tak mužu jíst cokoli a kolik chci:) Ale chápu, že každý by do toho nešel… já asi po dětech si jí nechám vyjmout a nechám si udělat TUBU.
@MALE mě to právě řekla gyndařka, že ten kdo má bandáž že to s tím je trochu jiný. Ale říkala že to ještě zjistí a pak mi to poví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.12.13 19:57

@Bezinkaa co to je tuba? jsem přemýšlela o těch zkrácených střevech. Ale zase musím šáhnout do svědomí, že když se dodržuje jídelníček jde to. Nejhorší je jíst, když máš hlad, to fakt poctivě někdy nekoušu a pak se „dusím“
A před bandáží se dělá kolečko na místě kde ti to dělají a je tam i psycholog. Také jsem slyšela už od holek, že je nepustil(a). U mě to byla touha po dítěti. Byla jsem na ní v Praze v ISCAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
4.12.13 20:10
@pepeng píše:
@Jitmik hele hlavne to nedelej, je to technicky vratny zakrok, ale v realu to vratne neni, tou sponou se poskodi povrch zaludku a je nutny si uvedomit ze se az do konce zivota ani poradne nenapijes, i na tekutiny plati 150ml a pak min 10 minut pockat.

Já o tom nepřemýšlím, jen se ptám. Já doufám, že až se po porodu vrhnu pořádně na cvičení a pohlídám si stravu, tak něco shodím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
4.12.13 20:29

@Jitmik Tak s tím s tebou souhlasím, po porodu to přece musí jít, když se bude člověk hlídat a hodně cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.12.13 20:34

Jo, jo, první rok jsem chodila spát, když to šlo přes den, kojení, praní, žehlení a v půl roce vaření pro nás a zvlášť pro malou :P, takže u mě to šlo, tak v roce a půl. Jsem zvědavá teď se dvěmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.12.13 21:08

Je tu nekdo s Prahy jako partak po porodu na hubnuti, nejdriv virtualni s ohledem na cas a pak treba i na cviceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.12.13 21:09

@MALE jéé já taky byla v Praze v Iscare:)) přesně jak píšeš psycholog tě nemusí na operaci vubec pustit… ale já to měla v poho. muj cíl byl taky otěhotnět.. akorád mě sejří, že těd mám bandáž povolenou a fakt mužu sežrat cokoli a v jakým koli množství..prej po porodu se mám přihlásit a že mi jí doplní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.12.13 21:14

@Bezinkaa toho jsem se bála a při 1. těhu jsem to zvládla s ní a při tom 2. jsem ani nebyla na kontrole aby je náhodou nenapadlo to vypustit. A kdo tě operoval? Mě prim. Svoboda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
4.12.13 21:16

@pepeng z ktery casti jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie