XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8841
5.12.13 13:38

Holky, tak já asi moc problém s hadříkama nemám, jen teda přes prsa :roll: to jsem na nějaké 50 :?: ale jinak kalhoty 46-48, sukně v poho 46 :nevim: a těhu kalhoty mi koupil drahý v bonprixu, dá se tam vybrat ale nejdřív na jejich stránkách koukám na recenze. A v lednu jdu na ples, tak si pujčim šaty od mamky 50, jsou z bonprixu modré, ve stejné barvě mám lodičky tak budu perlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.12.13 13:41

@Kleofasek mám bandáž
Teda dneska mi bylo ouvej. Že me bolí záda, to už snad ani nevnímám. Dopo jsem šla s malou ven. Bydlíme na takovém návršíčku cca 30 m do kopce a me cca 20 m od toho kopečka chytly poslíčci a ty záda. Stála jsem tam jako jojo nemohla se hnout. Volala jsem mamine jestli mi muže jít pomoc. Trvalo mi pul hodiny než jsem to vylezla. Hlavne, že jsem si pak mohla jít lehnout, že se mamina postarala o malou :hug: co bych bez ní delala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.12.13 13:46

@JanduleD je také docela ráda nakupuji v bonprixu. Prsa 50 a kalhoty 48, v tescu 46. Chystám se na zmenšení prsou. Asi to bude hezký dárek ke 40. narozeninám za 2,5 roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.12.13 13:50

@MALE taky mám odsud docela dost věcí, hodně i z aukra. Co se jim vrátí zboží, tak ho prodávají na aukru od kačky, takže třeba mamině sáčko u nich prodávané za 999 jsem ulovila za 460 :mrgreen: a ty těhukalhoty drahý ulovil za 75kč a samozřejmě nové :mrgreen: A tesco je nejblíž ve zlíně, cca 50km takže to u mě nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
5.12.13 13:59

@jiso nejlepší jsou trhy v polsku, tam jsou veškeré velikosti… :-) a jinak ťamani, ale co se týká společenských šatů, tak většinou jen do vel.48, což ti moc nepomůže :-) Leda pak nějaký obchůdek XXXL, jako jsou třeba i tady v Ově :-) Nebo Tesco, tam je taky velký výběr třeba i halenek a kalhot i ve větších velikostech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.12.13 14:05

Holky, jen tak mimochodem, kdy vám vykouklo regulerní těhotenské bříško :?: V podstatě vypadám pořád stejně, až na ty mega prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.12.13 14:09

@MALE to máš dobré, že se ti má kdo postarat o malou. mě bohužel ne :|
a pomohlo ti to, ta bandaž? A máš teď normální postavu nebo je člověk pořád při těle? A musíš dodržovat nějaké diety nebo něco? Promiň, že se fakt blbě vyptávám, ale zajímá mě to. Nechci být po dětech tak tlustá, jak jsem teď :oops: :|
Sice vážím o kilo méně, než když jsem otěhotněla s malou, ale cítím se tada hůř.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.12.13 14:11

@JanduleD ty jsi ještě štíhlá XXL :mrgreen: to já mám mnohem větší potíž něco sehnat. A hlavně mám gigantické poprsí, což tomu moc nepřidá a vypadám ještě hůř :zed:
Těh. břicho mě šlo poznat až v sedmém měsíci, jinak mi přišlo, že vypadám furt stejně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.12.13 14:13

Ten bonprix je jen internetový obchod, že? není nějaká kamenná prodejna v nějakém městě? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8841
5.12.13 14:20

@Kleofasek bohužel žádnou prodejnu nemají :roll: taky bych ji uvítala :pankac: a prej štíhlá xxl :mrgreen: no to je masakr :mrgreen: ono u mě to bude asi i tím, že jsem poměrně vysoká, mám 178-179cm tak to trošku klame ;) jo a doufám, že na tom velkém utz se na váhu už neleze :jazyk: nebo dostanu infarkt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.12.13 14:29

@Kleofasek jsou i obchody. Jezdíme teda do Nemec a tam se mi po povedlo sehnat troje kalhoty každé za 1 euro. Tady si myslím, že tu prodejny jsou co mi pameť slouží tak v intersparu a ty podprsenky cok tam meli. Cena 5 - 7 euro, nebílé, široká ramínka, ale netroufla jsem si koupit. Jsem ulítá na kabelky a podprdy - teda za přijatelné ceny
Vdávala jsem se s váhou 89 kg a 165 cm, takže žadný chudák. Až touha po mimču a léčba prednisonem me dfohnala na váhu 124 kg. Tesne přefd tehu byla váha 98 kg, ale s tím že jsem zase zhubla ze 110 kg. Jsem slaboch a já tahle řeším problémy a to bylo po potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.12.13 14:39

@MALE to mi připomíná mě. Při svatbě jsem měla taky 86kg, pak dvě IVF, dlouhodobé přelečování BI prednisonem, pár těhu a následných potratů. tělo dostávalo dobrou dardu. Dotáhla jsem to na 113kg před těhu. Na konci těhu 119, po porodu 110.
No a teď jsem měla pořád 110. Včera jsem se zvážila a už 112 :zed:
Ale tak při malé to bylo ještě o kilo víc, tak se snažím byt v klidu.
Budu muset potom zabrat.
No a po té bandáži máš pořád 110? jak to máš dlouho?

• Citovat
  • Upravit
6909
5.12.13 14:59
@JanduleD píše:
Holky, jen tak mimochodem, kdy vám vykouklo regulerní těhotenské bříško :?: V podstatě vypadám pořád stejně, až na ty mega prsa :mrgreen:

Mě tak v 18tt, aspon myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.12.13 17:04

@Kleofasek standardne se drzím tak 100. 102 kg a už je to 5,5 let, ale přiznám když mám nejaký problém, tak čoko jím a po tom posledním potratu mi trvalo dva mesíce než jsem to pochopila.
Me bříško vylezlo kolem 3. mesíce, prý to je roztažené potratama a i relativne brzy po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.12.13 12:18

Ahoj holky, Tak já včera kontrola. vše v pořádku už máme 5cm. další kontrola až za měsíc 6.1. no ale ještě 16.12 mě čeká screening UTZ. tak snad budeme v pořádku. Přikládám včerejší fotečku, ale už mi dělala utz přez břícho a není to nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí