Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já jsem 5+4 takže jsme na tom podobně
Každopádně gratuluju
![]()
Zítra jdu na kontrolu tak snad už mi udělá i ULZ, říkal mi že jak budu mít více jak 1000 jednotek tak už to cenu má, minulý týden v pondělí jsem měla hodnotu 300 takže teď už přes 1000 být přeci musí ![]()
Já byla dneska u mamky a začly jsme s mamkou a sestrou péct cukrový:) 4 druhy dnes zvládnutý, no ale musela jsem si odpoledne zdřímnout jsem byla unavená… ![]()
@Bezinkaa já chci tento týden taky začít. letos mám premiéru. Zatim jsem zkoušela jen pracny a romový kuličky a ted chci dělat ještě nějaký další. Jen mě od včera hrozně chytli záda a nemůžu se skoro hnout. Tak snad to přejde
Holky dekuju za privitani, moc mi bodne pokecat se spriznenyma dusickama
Kleofasku, docela je mi fajn, teda vecer furt zle, ale resim objednani na utz do batovky. Sestra mi tam rekla at se objednam na 20tt a moje gyndr me chce objednat az na 22-23, pry nic nebude videt. Holky, jak jte mely utz na organy a srdicko, slo to videt i pres ten spek?
@JanduleD Ahojj, no naše gyndr viděla srdíčko a dala nám ho poslouchat už ve 12tt na screeningu a jinak zbytek orgánů šel vidět už o měsíc později na kontrole, takže 16tt a to jsem měla velký špek a všechno lo krásně vidět, ale je pravda, že na naší gyndě ve F-M, tzv. „U lvů“, mají snad ty nejmodernější ultrazvuky, takže možná pokud má tvůj gyndr nějaký starší ultrazvuk, tak má strach, aby to šlo vidět
ale říkám, u mě to po tom 16tt krásně viděla a to jsem měla 105kg a míru přes 125cm přes břicho, takže velký špek ![]()
@MALE No já mám termín podle MS 11.1. podle ovulace 13.1. a podle prvního ultrazvuku 18.1. a tím se řídí, ale dotor mi řekl, že pokud by malá byla kolem 38tt odhadem čtyřkilová, tak mi porod vyvolají dřív. Tak uvidíme.
Podprdu shánět ani nebudu, i když nemám zas tak velký přednosti, tak mi to přijde zbytečný
Ale třeba pak budu mluvit jinak, až se prsa nalejou mlékem.
@JanduleD No tak já mám taky hodně velký špek a bylo to vidět. Srdíčko i orgány byly vidět ve 13tt. Sice všude psali špatnou viditelnost a doktor, když mi později dělal fotku, tak říkal, jak tam nic není vidět a my to celá rodina viděli nádherně.
@JanduleD ono to jde videt i s normálním utz, ale záleží hodne na dr. Jak moc se chce namáhat. Je pro nej jednodušší napsat špatné echogenní podmínky, ale jsou i jiní. Takže my za ním jeli 90 km a jsem za to ráda
Ta mala dneska řádí asi se sune víc dolu a tlačí
Jste me holky docela uklidnily, na velky utz jdu do krajske nemocnice ve Zline, tak tam snad bude slusne vybaveni
svoje miry radsi ani nechci vedet, by me mohlo omyt, zjistila jsem ze podprdu 85F oblecu jen tak tak, kde budu shanet vetsi kosiky teda netusim ![]()
Já jsem podprsenku kupovala 95F a je mi teda taktak, ale není nepříjemná.
Holky mě asi jebne, už týden mám zánět dutin, nemůžu dýchat a hrozně mě bolí hlava a samozřejmě nic nemůžu brát!!! Jsem nevyspalá a hrozně vzteklá, i naši psi se mi vyhýbaj ![]()
@JanduleD nevím čím to je, ale dneska jsem si chtela vžit podprdu z pocátku tehu a neveřila jsem jak je mi malá to v 1. tehu nebyla žadná zmena
@pepeng ve 27. tt jsem mela přes 4 týdny kašel hnusnej s rýmou. Až antibiotika jsem dostala a ta zabrala. Akorát zase vyvolaly kvasinky, takže jsem vyfásla dalši na spodek
@MALE mohu se tě zeptat jak jsi to měla s tím jak se chodí v těhu na cukrovku, jak se pije ta sladká voda, nebo co to je.. Mi prej s bandáží to máme nějaký jiný:))