XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
3.12.13 15:18

@Kleofasek @Bambulcina :mavam: Ahoj, holky, vítejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.12.13 15:30

@ellis-izy :mavam: děkuji za přivítání :) @JanduleD :mavam: ahoj, jak se daří?

• Citovat
  • Upravit
ggffrree
3.12.13 16:27

Ahoj já jsem 5+4 takže jsme na tom podobně :-) Každopádně gratuluju :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
ggffrree
3.12.13 16:29

Zítra jdu na kontrolu tak snad už mi udělá i ULZ, říkal mi že jak budu mít více jak 1000 jednotek tak už to cenu má, minulý týden v pondělí jsem měla hodnotu 300 takže teď už přes 1000 být přeci musí :lol:

• Citovat
  • Upravit
1523
3.12.13 17:05

@Pekoni jojo čekám první:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
3.12.13 17:10

Já byla dneska u mamky a začly jsme s mamkou a sestrou péct cukrový:) 4 druhy dnes zvládnutý, no ale musela jsem si odpoledne zdřímnout jsem byla unavená… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
3.12.13 18:19

@Bezinkaa já chci tento týden taky začít. letos mám premiéru. Zatim jsem zkoušela jen pracny a romový kuličky a ted chci dělat ještě nějaký další. Jen mě od včera hrozně chytli záda a nemůžu se skoro hnout. Tak snad to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
3.12.13 18:45

Holky dekuju za privitani, moc mi bodne pokecat se spriznenyma dusickama :D Kleofasku, docela je mi fajn, teda vecer furt zle, ale resim objednani na utz do batovky. Sestra mi tam rekla at se objednam na 20tt a moje gyndr me chce objednat az na 22-23, pry nic nebude videt. Holky, jak jte mely utz na organy a srdicko, slo to videt i pres ten spek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
3.12.13 19:03

@JanduleD Ahojj, no naše gyndr viděla srdíčko a dala nám ho poslouchat už ve 12tt na screeningu a jinak zbytek orgánů šel vidět už o měsíc později na kontrole, takže 16tt a to jsem měla velký špek a všechno lo krásně vidět, ale je pravda, že na naší gyndě ve F-M, tzv. „U lvů“, mají snad ty nejmodernější ultrazvuky, takže možná pokud má tvůj gyndr nějaký starší ultrazvuk, tak má strach, aby to šlo vidět :-) ale říkám, u mě to po tom 16tt krásně viděla a to jsem měla 105kg a míru přes 125cm přes břicho, takže velký špek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
3.12.13 22:14

@MALE No já mám termín podle MS 11.1. podle ovulace 13.1. a podle prvního ultrazvuku 18.1. a tím se řídí, ale dotor mi řekl, že pokud by malá byla kolem 38tt odhadem čtyřkilová, tak mi porod vyvolají dřív. Tak uvidíme.
Podprdu shánět ani nebudu, i když nemám zas tak velký přednosti, tak mi to přijde zbytečný :D Ale třeba pak budu mluvit jinak, až se prsa nalejou mlékem.
@JanduleD No tak já mám taky hodně velký špek a bylo to vidět. Srdíčko i orgány byly vidět ve 13tt. Sice všude psali špatnou viditelnost a doktor, když mi později dělal fotku, tak říkal, jak tam nic není vidět a my to celá rodina viděli nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
3.12.13 22:22

@JanduleD ono to jde videt i s normálním utz, ale záleží hodne na dr. Jak moc se chce namáhat. Je pro nej jednodušší napsat špatné echogenní podmínky, ale jsou i jiní. Takže my za ním jeli 90 km a jsem za to ráda
Ta mala dneska řádí asi se sune víc dolu a tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
4.12.13 13:40

Jste me holky docela uklidnily, na velky utz jdu do krajske nemocnice ve Zline, tak tam snad bude slusne vybaveni :D svoje miry radsi ani nechci vedet, by me mohlo omyt, zjistila jsem ze podprdu 85F oblecu jen tak tak, kde budu shanet vetsi kosiky teda netusim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.12.13 14:38

Já jsem podprsenku kupovala 95F a je mi teda taktak, ale není nepříjemná.
Holky mě asi jebne, už týden mám zánět dutin, nemůžu dýchat a hrozně mě bolí hlava a samozřejmě nic nemůžu brát!!! Jsem nevyspalá a hrozně vzteklá, i naši psi se mi vyhýbaj :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
4.12.13 16:37

@JanduleD nevím čím to je, ale dneska jsem si chtela vžit podprdu z pocátku tehu a neveřila jsem jak je mi malá to v 1. tehu nebyla žadná zmena
@pepeng ve 27. tt jsem mela přes 4 týdny kašel hnusnej s rýmou. Až antibiotika jsem dostala a ta zabrala. Akorát zase vyvolaly kvasinky, takže jsem vyfásla dalši na spodek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.12.13 17:10

@MALE mohu se tě zeptat jak jsi to měla s tím jak se chodí v těhu na cukrovku, jak se pije ta sladká voda, nebo co to je.. Mi prej s bandáží to máme nějaký jiný:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí