Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MALE ahoj,v kterym si mesice? ja jela 400km tam a 400zpet v sedmem mesici po D1 a v pohode, ale to byla ma posledni cesta tak daleko, jinak100km zvladam zatim dobre a to budu koncit8mesic.pri prvnim tehu jsem taky cestovala naposled v 7mesici tech400km, ale to bylo z duvodu, ze syn byl KP. takze pokud se citis dobre a troufas si na takovou cestu, rikam, proc ne ![]()
@reninka9 dneska 33+4 a v plánu to máme od soboty za 14 dní a to bude cca 14 dní před plánovaným porodem. Uvidím v pondelí v poradne. A také naše vztahy nejsou ružové, takže asi se nebudu přemáhat, ale aby nechtela přijet ![]()
@reninka9 dneska 33+4 a v plánu to máme od soboty za 14 dní a to bude cca 14 dní před plánovaným porodem. Uvidím v pondelí v poradne. A také naše vztahy nejsou ružové, takže asi se nebudu přemáhat, ale aby nechtela přijet ![]()
@MALE uvidis,jak se budes cejtit.kdyz posles manzela, tak si nemyslim, ze by jeste prijela a prudila tesne pred porodem-pokud je aspon trochu normalni ![]()
Zdravím holky ![]()
chtěla jsme se zeptat tady v kolektivu jen tak „mimo mísu“. Asi to znáte, člověk je rád, že se někam dokulí a pupík roste a roste. Ani ve stavu „netěhoteném“ jsem nebyla žádný štíhlík (nijak mi to nikdy netrápilo). Při výšce 176, jsem začínala růst z 79 kg. Jsem doma na rizikáči a kromě vánočních příprav jsem si všimla, že si mne partner nějak více prohlíží. Něžně mi naznačil, že volná trička jsou sice fajne, ale za kulatý pupík se stydět nemusím já a ani on. A že by si přál, abych si koupila k ježíšku něco hezkého pro něj.. No.. přizávám, že mé kostkované kraťásky s volným tričkem asi moc erotické nejsou a v poslední době jsem žádné erotické smýšlení neměla.. ale došlo mi, že partnera asi tímhle směrem zanedbávám. Chtěla bych mu udělat radost a koupit si teda něco hezkého.. na čem by se mohl pást
… neznáte nějaké osvědčené krámky, kde by se dalo něco lechtivého sehnat? V tomhle jsem absolutní amatér… díky všem!
) a hezký den ![]()
@Proužek Ahoj myslíš lechtivýho jako třeba nějakou pěknou košilku?
Jojo, něco takového pěkného pod stromeček pro něj na mě
… asi by to mělo být něco na způsob kabátku, kde by pupík mohl být venku..
@Proužek no já jako bacule si občas taky ráda něco koupím. a tady mají fakt pěkný věcičky www.sosexy.cz ale ty ceny!!
no ale i žena chce být krásná i jako bacule..
Koukám jaké jsou to pěkné ceny
.. ale co člověk nadělá??? Když si o to chlap napíše Ježíškovi.. vzpírej se
![]()
Ahojky, tak jsem po kontrole. Akorát je mi špatně. Váha ukázala, že mám 12kg nahoře
. Jíst jím normálně (bandáž nedovolí), ale chybí mi pohyb. Ono teda pohybu doma je dost, ale nechodíme ven na tak dlouho a často a do bazénu už nejdu, protože si nemůžu zaplavčit.
S dr. máme domluvený termín a ještě 35 dní. To bude dloooouhý prosinec.
@Proužek maj holky přehled jenom koukám.
@MALE taky mám bandáž a mě teda povolíí… mužu cokoli a jakoukoli porci. mrzí mě to:(
Holky, muzu se zeptat, kolik jste mely kilo pred bandazi? a kolik jste daly dolu pred otehotnenim? ja uz chodila na vysetreni a mela dostat termin na operaci a zbabele jsem to pak ukoncila ![]()
@reninka9 jééé ty zbabělče, hihihi
já nikdy nelitovala že jsem do bandáže šla.. ba naopak nikdy bych tolik neschodila.. a po dětech si to opět nechám nafouknout.. Ted jí mám prázdnou ![]()
Jinak já měla před bandáží 156 kg. zhubla jsem 40kg a takže když jsem otěhotněla měla jsem 116kg..
Klidně se ptej na cokoli:)