XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
25.11.13 20:58

Chlapi jsou prevíti a hlavně srabi, ale bez nich bychom ten život měli moc jednoduchý.
@pepeng jsi v polovině a kolik jsi přibrala, není -li to tajemství?
Vždycky na začátku se rozjedu a pak to horkotěžko zastavuji :roll:
K večeru začínám mít poslíčky. To jsem u 1. neměla. Včera večer jsem manžela prosila ať to chvíli vezme za mě, že fakt nemůžu. Reakce na to počasí. JAk se má ochladit nevím co mě nebolí. A ještě jednu srandu. Ráno zapnu jednu zimní bundu a kolem 16 hodiny jí už nezapnu jak je to břicho roztažené.
Tak jdu do postele. Přeji dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.11.13 21:36
@ggffrree píše:
Ahojky přidávám se k vám, ve čtvrtek jsem zjistila z krve že jsem těhotná, takže od poslední MS je to počátek 5 týdne. A taky mám obavy, zkoušela jsem už před těhu hubnout, něco šlo dolů ale i tak mám 131kg, je tu taky někdo takový? potřebuju rady, čekáme první a to po 3 letech snažení, díky :-) :lol:

ahoj, já jsem na začátku měla 116 a váhu si držím furt na stejno, teď už váha ukazuje o půl kila víc, ale na to, že jsem 21+3, tak to je super, vše ok. Mám kamarádku, která má roční holčičku a nevím teda, kolik přesně vážila, ale když ji srovnám se mnou, tak bych řekla, že měla tak 20-30kg víc a taky bylo vše naprosto ok. Takže neboj a užívej si ten pocit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.11.13 21:39
@ggffrree píše:
Ahojky přidávám se k vám, ve čtvrtek jsem zjistila z krve že jsem těhotná, takže od poslední MS je to počátek 5 týdne. A taky mám obavy, zkoušela jsem už před těhu hubnout, něco šlo dolů ale i tak mám 131kg, je tu taky někdo takový? potřebuju rady, čekáme první a to po 3 letech snažení, díky :-) :lol:

Ahoj… blahopřeju že se to povedlo. Já měla ještě loni 156 kg… zhubla jsem pomocí bandáže žaludku 40 kg.. nám to nešlo dlouho, snažili se o mimi 8 let, chodili jsme do car- no ale nakonec se povedlo přirozeně těsně před IVF.. Takže jsem otěhotněla při 116 kg- ted mám 118..
nic si s toho nedělej, je mi jasný že doktoři nám budou hubovat-ale budem si to užívat a žádnej stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
26.11.13 12:20

Tak moc blahopřeji k váhám. Na to, že jsem blila jak Alík, tak nejvíc přiberu ten 1. trimestr tak 5 kg a pak si ty 4 kg hezky rozložim do zbytku. Mám teď výhodu, že nemám chuť na sladké. Jedine jogurty jím echt smetanové jako je pierot a pečivo tmavé mi také vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
26.11.13 14:38
@ggffrree píše:

Ahoj :mavam: vítej mezi námi, já jsem měla na začátku 105kg, teď ve 25tt mám zpět 105, protože mi šla váha na začátku dolů… Zatím jsme obě v pořádku, ani cukrovku nemáme (na testu jsem byla dnes), myslím, že to bude ok až do konce, už mám sice problém vyjít k nám do bytu do 4. patra, ale dáse to, v polovině odpočívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
26.11.13 16:29

Ggffrree vítej :mavam:
@ellis-izy teda vyjít do 4. patra, bych umřela :-) mám problém vyjít do druhého a to většinou mám mezipřistání v 1. u maminy. Onehdá jsem potřebovala jet autem a klíče máme u vchodových dvěří a dole jsem zjistila, že je mám omylem nahoře. Jsem nikam nejela. Už se fakt táhnu jako štrůdl. V pondělí kontrola, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
26.11.13 19:01

@MALE Já mám kontrolu až 10.12. :-( chtěla bych mít kontrolu tak nejlépe každý týden, abych ji mohla vidět jak roste :-) Ale jinak v pohodě, to je tak, když ve starších domech není výtah, alespoň budu aktivní a snad se ude trochu líp rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ggffrree
26.11.13 19:09

xxl mamča

Díky vám všem moc za podporu :-) nebudu se nad tím stresovat, stejně mám od posledních měsíčků teprv 5 týden, tak uvidíme, máte pro mě třeba ještě nějaké rady nebo tak? díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
16548
26.11.13 19:17

Já začínám hubnout holky. Prý bude pak všechno snažší. Aspoň 10kg. Hubneme oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
26.11.13 19:22

To jsem se snažila před těhu taky, ale štítná žláza mi to nechhtěla dovolit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.11.13 19:25

Tu já mám v pořádku. Teď mám 95kg. Jsme oba naprosto v pořádku. Mě jen teď trápí zánět, který jsem dostala po operaci, ale to prý je banalita. Nechápu, proč se nevede. Možná, že se vnitřně bojím dalšího potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
26.11.13 19:25

@ellis-izy To máme stejně, taky bych nejraději chodila na kontroly každý týden, abych věděla že je vše ok:)) ted jdu až po 3 týdnech a to 6.12. už ted se bojím aby bylo vše ok. Přece jen jsem v začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ggffrree
26.11.13 21:41

xxl mamča

Tu štítnou žlázu mám taky blbou proto nešlo moc zhubnout, každé kilo dvakrát hůř než normálně, je to svinstvo ikdyž se o tom moc nemluví

• Citovat
  • Upravit
1206
26.11.13 21:57

Ahoj dámy, gratuluju všem, kterým se zadařilo a těm, kterým zatím ne, přeju pevné nervy :) Já jsem nedávno zjistila, že jsem v 6. týdnu, povedlo se úplně na první pokus a to momentálně vážím 115 kg, takže holky baculky, které se bojí, že se to kvůli špíčkům nemusí povést - nezoufejte! Za poslední 3 měsíce jsem zhubla 25 kg a teď se bojím, že hodně naberu, musím úplně překopat stravování, na které jsem teď byla zvyklá :/ taky se trochu bojím komentářů doktorů, ale s tím těžko něco naděláme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.11.13 22:05
@jsem.to.ja píše:
Ahoj dámy, gratuluju všem, kterým se zadařilo a těm, kterým zatím ne, přeju pevné nervy :) Já jsem nedávno zjistila, že jsem v 6. týdnu, povedlo se úplně na první pokus a to momentálně vážím 115 kg, takže holky baculky, které se bojí, že se to kvůli špíčkům nemusí povést - nezoufejte! Za poslední 3 měsíce jsem zhubla 25 kg a teď se bojím, že hodně naberu, musím úplně překopat stravování, na které jsem teď byla zvyklá :/ taky se trochu bojím komentářů doktorů, ale s tím těžko něco naděláme… :)

Gratuluju a moc Ti to přeju. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky