Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MALE Já právě po vánocích mít ještě nechci, mám ráda, jak je taková ta vánoční nálada, vždude blikačky a tak, já jsem až takový závislák, že buď první adventní neděli nebo nejpozději 1.12. už stavím svůj malý umělý stromeček a na všechno oknech mám světýlka a každý den si je pouštím a mám je zapnuté celou noc… Miluji, jak se sejde rodina a mají radost i z maličkostí, které dostanou a tak ![]()
@rosolina @MALE Jinak já na sanitku nekoukala, ale dívali jsme se s miláčkem na nádherný rodinny film a na konci jsme oba buleli, jak to bylo dojemné… Nádherný i pro malé děti, podívejte na něj:-)
http://uloz.to/…-komedie-avi
@ellis-izy nic proti Vánocím nemám, miluji smaženého kapra se salátem, pohádky, ale ten poslední mesíc se táhne a ty Vanoce jsou v tom nevinne
osobne zase mám ráda svetýlka a teď me uklidňuje i koukání na krmítko na ptáčky no hormony. A ty svetýlka u nás v meste je vánoční dum a už je ozdobený a svítí a malá je po me musíme vždy zastavit a koukáme jak je to krásné
Holky kdo byl už na Screningu? na tom UTZ? co tam vše se dělá?
a pujde vubec něco vidět přes břicho přes špeky??
nebo to bude vnitřím,???
@Bezinkaa já byla ve 13. i 20. týdnu a oboje přes břicho, bylo vše vidět v pohodě ![]()
@Bezinkaa Já jsem byla taky ve 13. a 21. týdnu a taky bylo všechno pěkně vidět, pan doktor všechno pěkně změřil a tak
Vůbec se toho nemusíš bát ![]()
Já jdu ve čt na velkej Uz ve 12 týdnu a bude to vitřně jako u prvního a budou fiotečky jupííí už se těšim, doufam že to budev pohodě… jen mimi změří a jelsi vše souhlasí.. jako stáří plodu s velikostí a tak.. neboj nic..:-
)
@Bezinkaa píše:
Holky kdo byl už na Screningu? na tom UTZ? co tam vše se dělá?
a pujde vubec něco vidět přes břicho přes špeky??nebo to bude vnitřím,???
jinak mě přes břichi nebylo vidět nic musela jsme jet do Genetu do Prahy tam mají hlubší Uz a tak to vidět bylo… tak uvidíš no… ale myslim ež by to mělo být vnitřně.. ![]()
Tak jo díky holky. @IfkaDick Nooo já se právě do gennetu do Prahy objednala, tak jdu tam. ![]()
@IfkaDick @Bezinkaa držím palce ![]()
@Bezinkaa neboj uvidí to i přes břicho. Měří se šíjové projasnění, koukne zdali je nosní kůstka a vše přeměčí zda to souhlasí ![]()
@Bezinkaa přes břicho nic nevidel, tal šel spodem, tak alespoň máme nejakou fotečku.
A jinak už máme svetýlka v okne, jenom jsme kontrolovali co máme a tak svítíme ![]()