Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bezinkaa píše:
Tak jo díky holky. @IfkaDick Nooo já se právě do gennetu do Prahy objednala, tak jdu tam.
no právě mě při prvním těhu neblo nic vidět tak ve 20 a pak ve 30 týdnu jsem jela tam a dobrý, a fotky byli jen z toho 12 týdne spodem..
![]()
Dobré ráno, nejste některá náhodou psycholog?
Mám sny, v neděli mě honili upíři a dneska jsem celou noc rodila.
@IfkaDick myslíš, že ten termín na císaře výjde? Včera jsem byla na kontrole a vše OK i s tlakem je docela spokojená, ikdyž se začíná pomalu zvyšovat. Za 14 dní se máme domluvit na termínu a jsem plašan, protože se bojím co když to příjde dřív a bude to akutní císař. Mám totiž kamarádku, která rodila v březnu a mocí mermo chtěla přirozeně a pak to byl akutní císař a 10 dní ležela na aru a teď se vzteká, že nekojí. A v neděli mě dorazila další kamarádka, že nemám ještě tašku do porodnice. Že od 32 tt bych jí měla 100% mít.
Přeji pohodový den - co nejméně bez hormonů ![]()
@MALE Ahoj, takovéhle sny můžou znamenat klidně jen to, že jsi unavená, respektive mozek je unavený a snaží se co nejvíc odpočívat, přičemž ale vymýšlí kraviny které se ti odrazí ve snu. Jinak podle snáře znamenají „upíři“, že tě někdo využívá nebo vysává emocionálně, což by se v těhotenství dalo vyložit i kladně s ohledem na mimi, které je na tebe napojené.
Ahoj holky, prosímvás myslíte si, že když ještě nevím pohlaví, ale už to nemůžu vydržet (na gyndu jsem objednaná až na 5.12.), že se můžu sebrat a jít si někam zaplatit ultrazvuk aby mi to řekli? Vím, že to zní pitomě, ale vy mě chápete ne? Jsem 19+3
@MALE Já už jsem rodila ve snu minimálně 3×
a to jsem teprve 24tt… Tašku do porodnice už mám nachystanou teď, i když se má chystaat cca po tom 32tt, abys měla jistotu, žes nic nezapomněla, protože když to přijde, tak polovinu věcí zapomeneš doma, proto se má chystat dopředu ![]()
@pepeng nevím, jestli ti ho někde udělají, ale můžeš to zkusit, já jsem pohlaví vědět nechtěla a nebýt manžela, který to nemohl vydržet a chtěl to vědět, tak bych dosud čekala ![]()
@MALE píše:
Dobré ráno, nejste některá náhodou psycholog?
Mám sny, v neděli mě honili upíři a dneska jsem celou noc rodila.
@IfkaDick myslíš, že ten termín na císaře výjde? Včera jsem byla na kontrole a vše OK i s tlakem je docela spokojená, ikdyž se začíná pomalu zvyšovat. Za 14 dní se máme domluvit na termínu a jsem plašan, protože se bojím co když to příjde dřív a bude to akutní císař. Mám totiž kamarádku, která rodila v březnu a mocí mermo chtěla přirozeně a pak to byl akutní císař a 10 dní ležela na aru a teď se vzteká, že nekojí. A v neděli mě dorazila další kamarádka, že nemám ještě tašku do porodnice. Že od 32 tt bych jí měla 100% mít.
Přeji pohodový den - co nejméně bez hormonů
ahojky no já doufám že to tak daleko donosim.. mě by stačil do toho 34 týdne a ven, jak mám díru v té děloze tak se obávám aby to do toho 38 týdne vydrželo a neprasklo.. takež bude císař a je mi jendo kdy. hlavně aby to bylo v pořádku, no já tak v unoru začnu chystat věci do porodnice, dneska mi přišli mimi oblečky a ty budou asi do porodnice..krásnýýýý, tak uvidíme no jak to vše dopadne
![]()
Moc pěkné @IfkaDick Já už mám taky výbavičku
Pořád se na věci koukám a už se nemůžu dočkat, až je budu malé v březnu oblékat ![]()
@ellis-izy píše:
Moc pěkné @IfkaDick Já už mám taky výbavičkuPořád se na věci koukám a už se nemůžu dočkat, až je budu malé v březnu oblékat
no já už toho taky mám dost, ale mamka šílí že je to moc brzo.. ale kupuju s rozumem a postupně pak toho bude stejně ještě dost koupit, tak ať něco máme..:-)
My jsme zatím koupili jen pár věcí, protože hodně jsme toho dostali ![]()
@IfkaDick krásný věcičky
my máme vše po prvním. jen tedy oblečení na to miminko do velikosti 62 si kupuji, protože to jsem většinu měla půjšené od švagrové a to jsem už vrátila. A pokuid bude holšiška tak dokoupit holšiší věci ![]()
Dnes jsem byla na cukru a zítra budou výsledky
@Pekoni píše:
@IfkaDick krásný věcičkymy máme vše po prvním. jen tedy oblečení na to miminko do velikosti 62 si kupuji, protože to jsem většinu měla půjšené od švagrové a to jsem už vrátila. A pokuid bude holšiška tak dokoupit holšiší věci
ty se máš no ten cukr to bude zase blivajs haha taky už to chci mít za sebou, no já byla na krvy a vše v pořádku, a jen genetika bude až za týden, a ve čt jdu na velkej Uz tak se moc těšim ve 12 týdnu snad to bude dobrý
@Pekoni píše:
@IfkaDick krásný věcičkymy máme vše po prvním. jen tedy oblečení na to miminko do velikosti 62 si kupuji, protože to jsem většinu měla půjšené od švagrové a to jsem už vrátila. A pokuid bude holšiška tak dokoupit holšiší věci
no a já jelikož je malýmu 9 let tak sem vše během těch let prodala, a už i autosedačku asi před půl rokem haha takež vše znova a líp hahaha
Pak uděláme někde sraz a vyberet si co potřebujete. Totiž jsem rozdala ještě letošní zimní věci, protože jsem nepočítala, že bychom fakt neměli toho jedináčka
a co se známe s jednou holčinou tady odsud, tak má dvojčátka v únoru narozená, tak mě zásobila, rááááda předam dál