XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
18.11.13 21:04
@Bezinkaa píše:
Tak jo díky holky. @IfkaDick Nooo já se právě do gennetu do Prahy objednala, tak jdu tam. :think:

no právě mě při prvním těhu neblo nic vidět tak ve 20 a pak ve 30 týdnu jsem jela tam a dobrý, a fotky byli jen z toho 12 týdne spodem.. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
19.11.13 08:38

Dobré ráno, nejste některá náhodou psycholog?
Mám sny, v neděli mě honili upíři a dneska jsem celou noc rodila.
@IfkaDick myslíš, že ten termín na císaře výjde? Včera jsem byla na kontrole a vše OK i s tlakem je docela spokojená, ikdyž se začíná pomalu zvyšovat. Za 14 dní se máme domluvit na termínu a jsem plašan, protože se bojím co když to příjde dřív a bude to akutní císař. Mám totiž kamarádku, která rodila v březnu a mocí mermo chtěla přirozeně a pak to byl akutní císař a 10 dní ležela na aru a teď se vzteká, že nekojí. A v neděli mě dorazila další kamarádka, že nemám ještě tašku do porodnice. Že od 32 tt bych jí měla 100% mít.
Přeji pohodový den - co nejméně bez hormonů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.11.13 10:18

@MALE Ahoj, takovéhle sny můžou znamenat klidně jen to, že jsi unavená, respektive mozek je unavený a snaží se co nejvíc odpočívat, přičemž ale vymýšlí kraviny které se ti odrazí ve snu. Jinak podle snáře znamenají „upíři“, že tě někdo využívá nebo vysává emocionálně, což by se v těhotenství dalo vyložit i kladně s ohledem na mimi, které je na tebe napojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.11.13 10:19

Ahoj holky, prosímvás myslíte si, že když ještě nevím pohlaví, ale už to nemůžu vydržet (na gyndu jsem objednaná až na 5.12.), že se můžu sebrat a jít si někam zaplatit ultrazvuk aby mi to řekli? Vím, že to zní pitomě, ale vy mě chápete ne? Jsem 19+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.11.13 10:22

@MALE Já už jsem rodila ve snu minimálně 3× :-) a to jsem teprve 24tt… Tašku do porodnice už mám nachystanou teď, i když se má chystaat cca po tom 32tt, abys měla jistotu, žes nic nezapomněla, protože když to přijde, tak polovinu věcí zapomeneš doma, proto se má chystat dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.11.13 10:23

@pepeng nevím, jestli ti ho někde udělají, ale můžeš to zkusit, já jsem pohlaví vědět nechtěla a nebýt manžela, který to nemohl vydržet a chtěl to vědět, tak bych dosud čekala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.11.13 14:29
@MALE píše:
Dobré ráno, nejste některá náhodou psycholog?
Mám sny, v neděli mě honili upíři a dneska jsem celou noc rodila.
@IfkaDick myslíš, že ten termín na císaře výjde? Včera jsem byla na kontrole a vše OK i s tlakem je docela spokojená, ikdyž se začíná pomalu zvyšovat. Za 14 dní se máme domluvit na termínu a jsem plašan, protože se bojím co když to příjde dřív a bude to akutní císař. Mám totiž kamarádku, která rodila v březnu a mocí mermo chtěla přirozeně a pak to byl akutní císař a 10 dní ležela na aru a teď se vzteká, že nekojí. A v neděli mě dorazila další kamarádka, že nemám ještě tašku do porodnice. Že od 32 tt bych jí měla 100% mít.
Přeji pohodový den - co nejméně bez hormonů :lol:

ahojky no já doufám že to tak daleko donosim.. mě by stačil do toho 34 týdne a ven, jak mám díru v té děloze tak se obávám aby to do toho 38 týdne vydrželo a neprasklo.. takež bude císař a je mi jendo kdy. hlavně aby to bylo v pořádku, no já tak v unoru začnu chystat věci do porodnice, dneska mi přišli mimi oblečky a ty budou asi do porodnice..krásnýýýý, tak uvidíme no jak to vše dopadne :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.11.13 14:38

tohle je ono

:srdce: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.11.13 15:07

Moc pěkné @IfkaDick Já už mám taky výbavičku :-) Pořád se na věci koukám a už se nemůžu dočkat, až je budu malé v březnu oblékat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.11.13 15:31
@ellis-izy píše:
Moc pěkné @IfkaDick Já už mám taky výbavičku :-) Pořád se na věci koukám a už se nemůžu dočkat, až je budu malé v březnu oblékat :-)

no já už toho taky mám dost, ale mamka šílí že je to moc brzo.. ale kupuju s rozumem a postupně pak toho bude stejně ještě dost koupit, tak ať něco máme..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
19.11.13 15:50

My jsme zatím koupili jen pár věcí, protože hodně jsme toho dostali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
19.11.13 16:45

@IfkaDick krásný věcičky :palec: my máme vše po prvním. jen tedy oblečení na to miminko do velikosti 62 si kupuji, protože to jsem většinu měla půjšené od švagrové a to jsem už vrátila. A pokuid bude holšiška tak dokoupit holšiší věci :D

Dnes jsem byla na cukru a zítra budou výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.11.13 17:01
@Pekoni píše:
@IfkaDick krásný věcičky :palec: my máme vše po prvním. jen tedy oblečení na to miminko do velikosti 62 si kupuji, protože to jsem většinu měla půjšené od švagrové a to jsem už vrátila. A pokuid bude holšiška tak dokoupit holšiší věci :DDnes jsem byla na cukru a zítra budou výsledky

ty se máš no ten cukr to bude zase blivajs haha taky už to chci mít za sebou, no já byla na krvy a vše v pořádku, a jen genetika bude až za týden, a ve čt jdu na velkej Uz tak se moc těšim ve 12 týdnu snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.11.13 17:01
@Pekoni píše:
@IfkaDick krásný věcičky :palec: my máme vše po prvním. jen tedy oblečení na to miminko do velikosti 62 si kupuji, protože to jsem většinu měla půjšené od švagrové a to jsem už vrátila. A pokuid bude holšiška tak dokoupit holšiší věci :DDnes jsem byla na cukru a zítra budou výsledky

no a já jelikož je malýmu 9 let tak sem vše během těch let prodala, a už i autosedačku asi před půl rokem haha takež vše znova a líp hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
19.11.13 18:38

Pak uděláme někde sraz a vyberet si co potřebujete. Totiž jsem rozdala ještě letošní zimní věci, protože jsem nepočítala, že bychom fakt neměli toho jedináčka :-) a co se známe s jednou holčinou tady odsud, tak má dvojčátka v únoru narozená, tak mě zásobila, rááááda předam dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí