Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pepeng svagrova ma Matěje, takze to se tatinkovi taky nezda ![]()
@jiso My jsme měli v seznamu na kluka Sebastiena, Šimona, Štěpán, Samuela, Adama, pěkné je taky Vítek, Gabriel, Alexandr, Kryštof… ![]()
Holky ono každé jméno je krásné a když se nelíbí třeba babičce, tak je to její problém. Jediné co se mi nelíbí je to pojmenování po rodičích
Mě už z těch jmen trošku hrabe. Už bych moc chtěla nějaké vybrat aby bylo to břicho jakoby konkrétnější, osobnější, rozumíte mi nebo je to blbost??
Na místě 843. je prý v čechách jméno Oliva
To je pak hodně blbý když se ve třídě sejdou dvě a mají příjmení Černá a Zelená ![]()
@pepeng to je strašná pravdepodobnost, že by se sešly dve Olivy v jedné tříde. Vidíš já už se zase hrozne teším až to břicho už opadne. Huř to snáším a zmeny pocasí to je opruz. Tuhle jsem si při žehlení dvakrát spálila břicho jak jsem už neohrabaná
co mi spadne a nedokažu to zvednout nohou musí počkat na manžela. Ale zase jak začne ten cinkot po narození, tak budu vzpomínat jak bylo dobře. Už jsem přibrala 8,5kg a to jsem mela limit 8 kg.
Tak se jdu naobedvat.
@pepeng tak to se fakt povedlo
![]()
taky si myslim, ze davat jmena po rodicich neni to prave, zavolas Martine a peribehnou v lepsim pripade oba v horsim ani jeden ![]()
@MALE Taky bych nedala jména po rodičích, už jen proto, že můj děd se jmenuje Petr i taťka můj je Petr a aby toho nebylo málo, tak babi (taťkova mamka) je Pavla a moje mamka Pavlína
Takže kdybych měla dát ještě tyto jména, tak by v rodině nebysl nikdo jiný než Petrové, Pavly, Zuzky, protože těch máme taky hodně a Michalové (můj manžel a strejda) ![]()
Tak kočky, ve čt velký uz ve 12 týdnu…
, bohužel bez akce, mimísek umřel už před 14 dni v 9 týdnu..a navíc měl otok kolem hlavičky, včera jsem byla na revizi…ráno tam večer domu.. všechna naděje uhasla. neviděla jsem akci a tak mi bylo hned jasný že to je v hajzlu..:-( snad se zase zadaří… čekala jsem dlouhých 6 let a teď tohle.. mělo vady tak je leoší že to šlo pryč..:-( je to hrůza ale držim se… holky vy to v pohodě donoste..:-) ať jste všichni zdravííí a máte krásné mimísky..papa Iv
, operaci jsme přežila. bylo to nic moc ale nebolí to, držte se papa
![]()
@IfkaDick
to je mi strašně moc líto, drž se, věřím, že se brzy dočkáš zdravého mimiča
Je dobře, že to bereš takhle racionálně, i když to určitě není jednoduché… DRŽ SE!!! ![]()
@IfkaDick píše:
Tak kočky, ve čt velký uz ve 12 týdnu…![]()
![]()
, bohužel bez akce, mimísek umřel už před 14 dni v 9 týdnu..a navíc měl otok kolem hlavičky, včera jsem byla na revizi…ráno tam večer domu.. všechna naděje uhasla. neviděla jsem akci a tak mi bylo hned jasný že to je v hajzlu..:-( snad se zase zadaří… čekala jsem dlouhých 6 let a teď tohle.. mělo vady tak je leoší že to šlo pryč..:-( je to hrůza ale držim se… holky vy to v pohodě donoste..:-) ať jste všichni zdravííí a máte krásné mimísky..papa Iv
![]()
, operaci jsme přežila. bylo to nic moc ale nebolí to, držte se papa
![]()
To mě mrzí, drž se!! Já byla po potratu taky v háji, ale říkám si, že to tak prostě mělo být. Věřím, že se dočkáme obě co nejdříve pěkného mimča. ![]()
@merlose píše:
To mě mrzí, drž se!! Já byla po potratu taky v háji, ale říkám si, že to tak prostě mělo být. Věřím, že se dočkáme obě co nejdříve pěkného mimča.
moc vám všem děkuju za podporu…:-) to bude dobrý.. snad se dočkáme papa ivka