XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
21.11.13 15:20

@jiso co Matyáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.11.13 16:00

@pepeng svagrova ma Matěje, takze to se tatinkovi taky nezda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
21.11.13 20:40

@jiso My jsme měli v seznamu na kluka Sebastiena, Šimona, Štěpán, Samuela, Adama, pěkné je taky Vítek, Gabriel, Alexandr, Kryštof… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
22.11.13 12:02

Holky ono každé jméno je krásné a když se nelíbí třeba babičce, tak je to její problém. Jediné co se mi nelíbí je to pojmenování po rodičích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.11.13 12:12

Mě už z těch jmen trošku hrabe. Už bych moc chtěla nějaké vybrat aby bylo to břicho jakoby konkrétnější, osobnější, rozumíte mi nebo je to blbost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.11.13 12:13

Na místě 843. je prý v čechách jméno Oliva 8o To je pak hodně blbý když se ve třídě sejdou dvě a mají příjmení Černá a Zelená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
22.11.13 12:34

@pepeng to je strašná pravdepodobnost, že by se sešly dve Olivy v jedné tříde. Vidíš já už se zase hrozne teším až to břicho už opadne. Huř to snáším a zmeny pocasí to je opruz. Tuhle jsem si při žehlení dvakrát spálila břicho jak jsem už neohrabaná :-) co mi spadne a nedokažu to zvednout nohou musí počkat na manžela. Ale zase jak začne ten cinkot po narození, tak budu vzpomínat jak bylo dobře. Už jsem přibrala 8,5kg a to jsem mela limit 8 kg.
Tak se jdu naobedvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
22.11.13 15:00

@pepeng :palec: černá a zelená :mrgreen: :mrgreen: @MALE taky se mi nelíbí jména po rodičích i když je mají pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.11.13 17:20

@pepeng tak to se fakt povedlo :-D :-D :-D
taky si myslim, ze davat jmena po rodicich neni to prave, zavolas Martine a peribehnou v lepsim pripade oba v horsim ani jeden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
22.11.13 18:57

@MALE Taky bych nedala jména po rodičích, už jen proto, že můj děd se jmenuje Petr i taťka můj je Petr a aby toho nebylo málo, tak babi (taťkova mamka) je Pavla a moje mamka Pavlína :-D Takže kdybych měla dát ještě tyto jména, tak by v rodině nebysl nikdo jiný než Petrové, Pavly, Zuzky, protože těch máme taky hodně a Michalové (můj manžel a strejda) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.11.13 11:18

tak konec :-(

Tak kočky, ve čt velký uz ve 12 týdnu… :,( :,( :,(, bohužel bez akce, mimísek umřel už před 14 dni v 9 týdnu..a navíc měl otok kolem hlavičky, včera jsem byla na revizi…ráno tam večer domu.. všechna naděje uhasla. neviděla jsem akci a tak mi bylo hned jasný že to je v hajzlu..:-( snad se zase zadaří… čekala jsem dlouhých 6 let a teď tohle.. mělo vady tak je leoší že to šlo pryč..:-( je to hrůza ale držim se… holky vy to v pohodě donoste..:-) ať jste všichni zdravííí a máte krásné mimísky..papa Iv :srdce: :srdce:, operaci jsme přežila. bylo to nic moc ale nebolí to, držte se papa :mavam: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.11.13 11:27

@IfkaDick
to je mi strašně moc líto, drž se, věřím, že se brzy dočkáš zdravého mimiča :hug: Je dobře, že to bereš takhle racionálně, i když to určitě není jednoduché… DRŽ SE!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
23.11.13 11:55

@IfkaDick To mě strašně mrzí, holka drž se:) achjo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
23.11.13 13:07
@IfkaDick píše:
Tak kočky, ve čt velký uz ve 12 týdnu… :,( :,( :,(, bohužel bez akce, mimísek umřel už před 14 dni v 9 týdnu..a navíc měl otok kolem hlavičky, včera jsem byla na revizi…ráno tam večer domu.. všechna naděje uhasla. neviděla jsem akci a tak mi bylo hned jasný že to je v hajzlu..:-( snad se zase zadaří… čekala jsem dlouhých 6 let a teď tohle.. mělo vady tak je leoší že to šlo pryč..:-( je to hrůza ale držim se… holky vy to v pohodě donoste..:-) ať jste všichni zdravííí a máte krásné mimísky..papa Iv :srdce: :srdce:, operaci jsme přežila. bylo to nic moc ale nebolí to, držte se papa :mavam: :,(

To mě mrzí, drž se!! Já byla po potratu taky v háji, ale říkám si, že to tak prostě mělo být. Věřím, že se dočkáme obě co nejdříve pěkného mimča. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.11.13 14:00
@merlose píše:
To mě mrzí, drž se!! Já byla po potratu taky v háji, ale říkám si, že to tak prostě mělo být. Věřím, že se dočkáme obě co nejdříve pěkného mimča. :)

moc vám všem děkuju za podporu…:-) to bude dobrý.. snad se dočkáme papa ivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky