XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
27.11.13 15:15

@pepeng to bude to převalování ;) Kopanečky teprve přídou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 15:16

@MALE 8o Jakej císař proboha?! 8o neděs mě. S prací nevím, myslela jsem, že co nejdéle to půjde. Nebo to je blbej nápad??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
27.11.13 15:17

@pepeng Taky jsem si ze začátku nebyla jistá jestli to co cítím jsou pohyby nebo ne, ale časem přijdeš na to, jestli jo nebo ne, jakmile se to začalo stupňovat, tak mi to došlo, že to jsou pohyby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 16:34

Prosímvás holky ještě na jednu věc jsem se chtěla zeptat. Kde kupujete věci na sebe? Je nějaká možnost kde koupit těhotenský věci velkých rozměrů jinak než přes internet? A existuje nějaká značka (třeba Levi´s nebo něco takového) která dělá těhotenské věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
27.11.13 18:03

S tou placentou to byl jenom nástřel, co si myslím.
Ptala jsem se na práci, protože jsem u 1. dojížděla busem do Prahy z KV popřípadě jezdila autem a teď jsem na rodičáku a nebyla bych toho schopná. To máte můj obdiv :potlesk:
A oblečení. Tak nějak jsem měla 1 kalhoty z 1. těhu (vel 52) a asi dvoje před bandáží (vel 50) a ty jsem rychle nezapla. Takže mám 2 sukně - bon prix a pod ně takové ty kamaše hladké bez chodidel a doma tepláky. Vršek mi zbyl po 1. těhu a také to byl bon prix. Největší problém mám s kalhotkama. Jak mi visí to břicho a pak ten zbytek, tak jsem byla nucená nakoupit u Vietnamců. Tam jsem i teď sehnala zimní boty. Nejsem zase takový skrblík, ale mám nateklé nohy a bylo mi na měsíc líto dát 1500 za boty, které bych pak nenosila :roll: a ponožky nosím pletené, protože ty mě neškrtí.
Myslíte, že můžu umýt okna? Někde psali nebo někdo říkal, že by se nemělo kvůli pupečníku aby se neomotal mimču a to se neudusilo a ještě cca 14.12. máme v plánu jet 120km ke tchyni dovézt dárky k Vánocům na otočku, nemá jet jenom manžel? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.11.13 21:02

@MALE
ja teda nevim, ale taky mi na Utz rikali, ze mam placentu na predni stene a nenaznacili zadny problem. K mudr jdu az 10.12., tak se poptam. Jinak boty jsem taky koupila u congu, protoze jsem chtela vysoky kozacky a bohuzel z normalniho kramu jsem je nedopla…
Okna bych moc neriskovala, kor kdyz uz to ma za par, v nasi rodine to funguje jako bezva spoustec porodu. A jestli 120km je jen cesta tam, tak bych poslala manzela samotnyho, pokud celkem, tak bych klidne jela. Ja jsem v 15. tydnu absolvovala 5-ti denni zajezd do Londyna busem. Poslednich par hodin byl fakt mazec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 21:10

@MALE na okna bych se vykaslala. U te cesty jde o to jak auto snasis, me treba jizda autem uklidnuje, takze bych klidne jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.11.13 21:13

Holky, omluva že vám lezu do debatě o oknech :) ale mohla bych poprosit o napsání toho, co přes den sníte? Teď to hodně řeším, jsem v 6. tádnu a můj jídelníček:

S - bílý jogurt + banán
Sv - 1 ks ovoce
O - vařená zelenina + vařené kuřecí maso
Sv - 1 ks ovoce
V - syrová zelenina + 2 plátky kuřecí šunky + 3 křehké plátky Bonavita

Je to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 21:16

@jsem.to.ja jde o to kolik vazis. Me to prijde energeticky dost malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.11.13 21:17

@pepeng Za poslední 3 měsíce jsem zhubla 25 kg, teď mám 115 a jsem trochu zoufalá z toho, jak se mám stravovat, abych po té redukci rapidně nešla nahoru :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
27.11.13 21:21

@jsem.to.ja ahoj podle mě to je málo:)i kdyby jsi měla dietu, tak je to málo. Chodila jsem k nutričnímu terapeutovi a tak mi poradil… S-dobrá, ale místo banánu bych dala třeba musli, Sv-ovoce ok, OB- chybíti tam příloha- je duležitá i malinkým množství… Odpolední Svačina… nemělo by být ovoce, ale zelenina třeba jesi máš ráda balkán, tak udělat šopák.. a k večeři rybu, maso. ale už né s přílohou pouze zelenina… a podle toho v kolik chodíš spát tak si klidně dát ještě druhou večeři…pouze sýr gotage.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 21:21

@jsem.to.ja no tak ty mi pripominas me!!! A to rozhodne neni kompliment, ja jsem za 7 mesicu zhubla 39kg a byl to hooooooodne blbej napad. Hodne jsem ai toho podelala, zdravotne a potazmo i psychicky. Ty jsi tehotna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.11.13 21:23

@pepeng Jsem v 6. týdnu…já vím, že tohle hubnutí není (nebylo) ideální :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.11.13 21:32

@jsem.to.ja ja ti ale uplne rozumim, ja si taky nedala rict a ty chytry kecy od vsech me dost stvaly. Ale narovinu, ja zhubla z 98kg na 59kg a rok nato jsem mela 120kg, disfunkcni nadledvinky, podelanou stitnou zlazu a vredy v zaludku. Ted je dulezity aby bylo v poradku mimi ale je mi jasny ze je taky pro tebe dulezity abys to cely zase nenabrala. Ale to cos napsala je fakt malo. To co pise bezinkaa zni rozumne. Jestli chces tak ti zitra vystracham jidelnicek od svyho dokrora kterej mam od zacatku tehu abych nenabrala ani deko navic nez je nezbytne nutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.11.13 21:34

@pepeng Za to bych tě milovala! :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí