Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pekoni a všude tak nějak čtu. že když Ti není špatně, že to bude asi kluk:)) ![]()
@Pekoni zrovna dneska jsem byla na Letný v gennetu na krvi a 16.12 jdu na utz, tak se bojím at je vše ok.
@Bezinkaa jo vidíš a mě bylo v prvním těhu taky zle, každý ráno jsem
a mám chlapečka
Určitě to bude v pořádku ![]()
Dobré ráno, teda u nás pěkně mrazivé. Jste mě rozesmáli se zvracením. U obou jsem měla večerní nevolnosti a obě to jsou holky, takže ta vaše teorie funguje. Jenom u té první to bylo cca do 13.tt a teď to přešlo v 19.tt a ještě jak tlačí na žaludek tak je mi od 27.tt zase na zvracení, ale dá se to ustát.
A nám vyšel negativní screning, takže byla plodovka, ale vše v pořádku. Ani to nebolelo, jenom to šílené čekání.
Holky, neměla jste některá svědění nohou a prsou? Jsem se zapomněla včera zeptat. Si to musím už psát ![]()
@MALE
Ahoj, mě u předchozího těhu nebylo nic, mám kluka a teď mi bylo celé dny blivno i když bez zvracení, ale zase kluk, teorie fakt nefungujou ![]()
JInak prsa mě svědí pořád
Na začátku to byla spíš bolest, ale teď to fakt svědí a navíc mám šíleně citlivé bradavky… Mám velikost E ( za normálních okolností), na začátku těhu jsem si koupila prozřetelně F, ale i tak mě začínají škrtit, to je masakr a to jsem teprve 23.tt ![]()
@jiso jsem změnila sprcháč na mytí a svěděj bradavky jako prase. Mažu bepantenem a nic moc nepomáhá. Včera začaly i nohy, tak si říkám, že je už něco divné. Jo F je dobrá velikost, akorát už mi nestačí 90, ale potřebuji tak 100.
Máte kojící podprsenku?
@MALE
Kojící podprsenka ve velikosti 105F a větší??? Dobrá scifi
Ještě jsem nikde na žádnou nenarazila ![]()
DObré ranko všem… Mě taky svědí prsa a včera mě svědily stehna, ale myslím, že je to úplně normální, když mě svědí nebo bolí prsa taky je mažu bepanthenem… Jinak čím si mažete bříško a strie??? Kojící podprsenku jsem zatím nesehnala… Já jsem měla na začátku tak 85C/D (každé prso jinak, takže buď mi jedno trošku čouhalo nebo v jednom chybělo
) Teď mám už problém se vejít do Déček a to jsem teprve 26tt. Tak jsem zvědavá, kam to bude pokračovat
Čekám, kdy budou v lídlu těhu věci a kojící podprsenky ![]()
Ahoj holky
můžu se přidat? Taky jsem xxl, čekáme prvního prcka a moc se těšíme
@MALE jestli tě svědí rude i nohy, tak si zavolej nebo spíš zajeď k dr, bývá to často špatnýma jaterkama
@MALE jak píše @JanduleD zavolej k dr. Můžeš mít horší jaterky. A co dlaně nebo chodidla ty tě nesvědí? Uršitě si zavolej ![]()
Holky jenom lýtka a vyskočila mi mini mateřska znaménka na krku a začínají mi nedržet vlasy. Začínám plašit, že budu rodit. A s první jsem mela kyselinu močovou ta souvisí s játrama. To zase bude mít manžel ze me srandu.
Ahoj holky, tak to vypadá na pěknou skupinu
Můžu se přidat? Jsem 34+2, čekáme první holčičku Julii. Trvalo nám rok a půl než se zadařilo.
@Bambulcina vítej. Jsme tak nastejno + - TP mám 13. -15.1. Máme domluveného císaře ze zdravotních duvodu, na Tři krále, ale jak holky tuší, tak dneska plaším a ješte jsem byla u známé a ta mi řekla, že to nebude v roce 2014. Je trochu vedma. Ta mi ješte dodala. Asi to počasí.
Kojící prsenku jsem tna sebe nesehnala. Jsem myslela, že jenom nevím kde
a moje kamarádka mi ukazovala z lidlu opravdu peknou, ale ani kdybych si koupila dve, tak je na ty moje prsa nedostanu:-)
Ahoj těhulky, taky se ráda přídám, jestli můžu ![]()
jsem teprve 5+0tt ![]()