Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bezinkaa tak to jses dobra,40kilo dolu, klobouk dolu!
a vyfoukl-a ti ji dr a nebo samovolne? a v kterym jsi mesici tehu?
Me ti vzycky neco do toho hubnutí vlezlo
první tehu, pak karpály, kýla - ale jenom výmluvy ze 124 jsem se dostala na jaře na 98 kg, ale zase naše problémy me před tehu zvedlo na 102. Doufám, že jsem pochopila ve strave a dáme to dolu. Manžel slibuje, že bude také strávníkem a čeká me plastika břicha. té převislé kuže.
holky a ted v tehu pribirate hodne a nebo se hodne hlidate? no ja se s muzem domluvila a slibili sme si, ze po porodu(po sestinedeli) zacnu hubnout bez operativy, ale jakmile to nepude, ze tu bandaz podstoupim
@reninka9 samo se to uvolniklo, ted v listopadu jsem měla jít na doplnění, ale protože jsem těhu, tak nic nedoplnoval a mám přijít po porodu:))jsem ve třetím měsíci.
@MALE taky jsem po karpálech:)).. jinak ten „špek“ mě taky sere. Nechám si ho taky uříznout po těhu…
@reninka9 já se musím teda hlídat, mám to prázdný..jinak jsem nabrala už 3 kg.
Dala jsem si limit 8 kg a nechápu. Pribrala jsem jako kamarádka bez bandáže, ale je to jenom ve me. Delalo se mi blbe z tmaveho pečiva, zeleninu jím, teda mužu az teď. Ale bvandáže nelituji. U me hrál proti vek k otehotneni. Spíš lituji, že jsem nba nešla dřív
Zdravím ![]()
Jste holky dobrý, že jste dokázali tolik zhubnout ![]()
A tu bandáž hradí pojištovna nebo si jí pacient hradí sám?
Já byla dnes v poradně. Vše v pořádku a vypadá to na holčičku
Já zatim nepřibrala nic mám o kilo mín. A už 14 dní držim dietu, mám těhu cukrovku.
@Pekoni jéé holčičku, gratuluju, taky bych chtěla, ale já to vidím na kluka:) Jinak bandáž platí pojištovna když máš BMI nad 35… ![]()
@Bezinkaa já si právě celou dobu byla taky jistá klukem
No tak to mám nad 35
![]()
@Pekoni tak budete mít páreček, to je supeer.. ![]()
Bylo Ti ted v těhu špatně?
@Bezinkaa bylo a snad ještě víc než v prvním. Do 11tt celý den na zvracení, ale nezvracela jsem a od toho 11tt do 16tt jsem tak jednou denně
v kteroukoliv denní dobu. Pak asi ještě 14 dní to občas přišlo a pak už byl klid. tobě je špatně?
@Pekoni nene mě právě není vubec nic, ale fakt nic. Neznám těhu nevolnosti. cejtím se uplně netěhotně..