XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
23.11.13 19:32

@IfkaDick Ivi, ani nevím, co bych na to měla říct, vůbec nechápu, že to bereš takto celkem dobře, já bych nebyla vůbec schopná ničeho, držím pěsti, aby se to brzy znovu povedlo… :hug: Drž se a hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.11.13 20:19
@ellis-izy píše:
@IfkaDick Ivi, ani nevím, co bych na to měla říct, vůbec nechápu, že to bereš takto celkem dobře, já bych nebyla vůbec schopná ničeho, držím pěsti, aby se to brzy znovu povedlo… :hug: Drž se a hodně štěstí :srdce:

a co amm dělat? bylo nemocný a stejně by nepřežilo. tak se rozhodlo samo umřít..jak to mam brát??? včera jsem řvala celej den v nemocnici, ale to ej k ničemu. stalo se.. bohužel moc mě to mrzí, ale doufam a doktorka řekla že je velká pravděpodobnost že po 3 měsících zaseotěhulim.. necháme se překvapit.. nemůžu se tomu poddávat… mam doma kluka kterej mě potřebuje fungující né trosku…:-) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
23.11.13 20:33

@IfkaDick To máš pravdu, moc se mi líbí tvoje statečnost a pohled na celou situaci, jsi super, tak moc moc přeji, aby se to znovu povedlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.11.13 20:38
@ellis-izy píše:
@IfkaDick To máš pravdu, moc se mi líbí tvoje statečnost a pohled na celou situaci, jsi super, tak moc moc přeji, aby se to znovu povedlo :kytka:

no bud se to povede nebo se rozejdeme a bude ;) po starostech…:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
24.11.13 17:04

@IfkaDick moc mě to mrzí :,( jsi statečná :hug: držím palce at se brzy zadaří znovu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.13 19:48
@Pekoni píše:
@IfkaDick moc mě to mrzí :,( jsi statečná :hug: držím palce at se brzy zadaří znovu :srdce:

děkuju moc… uvidíme co nás čeká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.11.13 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.13 14:37
@MALE píše:
@IfkaDick :hug:
:srdce: :srdce: :srdce: :* :* :* :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ggffrree
25.11.13 18:29

xxl mamča

Ahojky přidávám se k vám, ve čtvrtek jsem zjistila z krve že jsem těhotná, takže od poslední MS je to počátek 5 týdne. A taky mám obavy, zkoušela jsem už před těhu hubnout, něco šlo dolů ale i tak mám 131kg, je tu taky někdo takový? potřebuju rady, čekáme první a to po 3 letech snažení, díky :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
162
25.11.13 19:17

@IfkaDick jsi statecna. Obdivuju tvuj realistickej pohled na vec :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
25.11.13 19:24

IfkaDick - myslím na Tebe. Vím, že zprávy podpory a soucitu Tě musí spíš ničit. Mě to třeba ničilo a nenáviděla jsem všechny, co se mi snažili pomoct. Vypla jsem telefon, vypila půl flašky bechera a vykouřila hodně cigaret. Teď už jsem pochopila, jak se mi všichni snažili pomoct a to, že se musím změnit a nemyslet na to. Teď už jen doufám, že je vše špatné za mnou a že se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
25.11.13 19:30
@ggffrree píše:
Ahojky přidávám se k vám, ve čtvrtek jsem zjistila z krve že jsem těhotná, takže od poslední MS je to počátek 5 týdne. A taky mám obavy, zkoušela jsem už před těhu hubnout, něco šlo dolů ale i tak mám 131kg, je tu taky někdo takový? potřebuju rady, čekáme první a to po 3 letech snažení, díky :-) :lol:

Ahoj. Gratuluju. Ja mela pred tehu asi 120. Taky jsem mela ze zacatku strach, vlastne ho mam porad a to uz jsem v pulce tehu. Snaz se byt v klidu a uzivat si to ze jsi tehu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.13 19:56
@merlose píše:
IfkaDick - myslím na Tebe. Vím, že zprávy podpory a soucitu Tě musí spíš ničit. Mě to třeba ničilo a nenáviděla jsem všechny, co se mi snažili pomoct. Vypla jsem telefon, vypila půl flašky bechera a vykouřila hodně cigaret. Teď už jsem pochopila, jak se mi všichni snažili pomoct a to, že se musím změnit a nemyslet na to. Teď už jen doufám, že je vše špatné za mnou a že se brzy zadaří.

ahojky no mě to neubližuje.. jen to je za mnou a jede se dál..a to že mi každej říká jak jim to je líto.. mě to taky je líto ale stalo se stalo bylo nemocný a tak to stejně nemělo šanci.. lepšáí ted než bv 20 týdnu.. bolí to, ale je to v pohodě.. muj chlap to nese hůř a tim mi moc nepomáhá… to mě sere a ej to na rozchod.. tohle mi vadí víc než celá situace…:-)) :cert: :cert: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.13 19:58
@pepeng píše:
@IfkaDick jsi statecna. Obdivuju tvuj realistickej pohled na vec :hug: :*

děkuju…ano ej realistický pohled… nic se na tom nedá změnit.. stalo se a budeme doufat v lepší zítřky..:-) :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
25.11.13 20:28

@IfkaDick přeju ti at se tvůj chlap vzchopí a je ti oporou :hug: každý to hold nese jinak. A už se těším až nám sem napíšeš, že jsi zase těhu ;) A určitě máš pravdu, že lepší takto na začátku než pak v půlce těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí