Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barenicka Jako já bych se moc nebála, já jsem taky docela dost obézní, při svých 160cm mám přes 100kg a všechno to šlo vidět v pohodě… ![]()
@merlose Já jsem brala prášky 7 let a po vysazení jsem otěhotněla do 3/4 roku
takže pohoda ![]()
@IfkaDick Jé, to jsme na tom úplně stejně, dneska jsem 10+3
A od zítra za 14 dní jdu na 1. screening..už jsem zvědavá..naposledy jsem na kontrole byla před 14 dny a ještě 14 dní, je to hrozný to čekání..Člověk se bojí, aby bylo vše v pořádku..
Je to krásný číst, gratuluju vám všem. Snad se už brzo budu moct přidat.
@merlose Nene, měřím 170 cm, vážím 96 kg a otěhotněla jsem ve 3. cyklu od začátku snažení
Ale možná tomu pomohlo i to, že jsem nikdy nebrala HA, nevím..
@MALE Mi je 22 let ![]()
@Terunka To čekání mě taky vždycky unavovalo, teď už Isabellku cítím, takže se nebojím a vím, že je v pořádku
Ale zase když kopne do močáku, když jsme někde venku a mi se chce čůrat, tak je to sranda ![]()
@ellis-izy Jo jo, já už se těším, až bude po té kontrole a doufám, že se pak bude brzy dát poslouchat srdíčko přes Angelsounds, abych se taky uklidnila
No a na ty kopance se těším, protože přesně jak píšeš, člověk aspoň ví, že je prcek v pořádku ![]()
Holky vy jste mlaďošky, ale chválím vás, protože kdybych věděla jak to nepůjde, bych začala ve 20.
Angel souns je úžasné co?
Jestli kope do močáku nebo žaludku vychází nastejno ![]()
37 prvni pokusy od 29 a mala se narodila v 35 a vaha sla od 89 az na 124kg diky hormonum a hlavne kortikoidama
Holky nesmutnite mě bude v lednu 40 dvě děti mám z předchozího vztahu, ale tědkom s partnerem nám to nejde a on děti nemá
Čeká mě tědka v listopadu ket, ale minulý týden jsem dobrala atb. a opět mě bolí v krku tak nevím co mi řeknou v Car mám obavu, že mi to nedovolí a já ztratím další měsíc no.. ![]()