Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eiculinka já jdu na cukr za týden a kousek
v prvním těhu jsem jí měla takže počítám, že jí budu mít znovu. Jsem na diabetologii běžela hned v 8 týdnu s tim, že mi hned budou dělat testy a oni, že když jsem to po porodu měla v pořádku tak stačí až ve 22tt
Mimi velikostně odpovídá takže zatim dobrý, ale stejně s ní počítám
Vysoký tlak mám u dr taky nebo hraniční a doma v pohodě. Beru magnesium takže ho mám i spíš nízkej ![]()
@Pekoni píše:
@Eiculinka já jdu na cukr za týden a kousekv prvním těhu jsem jí měla takže počítám, že jí budu mít znovu. Jsem na diabetologii běžela hned v 8 týdnu s tim, že mi hned budou dělat testy a oni, že když jsem to po porodu měla v pořádku tak stačí až ve 22tt
Mimi velikostně odpovídá takže zatim dobrý, ale stejně s ní počítám
Vysoký tlak mám u dr taky nebo hraniční a doma v pohodě. Beru magnesium takže ho mám i spíš nízkej
Ahojky. Já už jsem ten cukr měla trcohu vyšší při prvních odběrech v poradně a pak se jen potvdila. Měla jsem ji i ve druhém těhu. Ale teď na první kontrole na DIA jsem měla vše v pořádku, tak držím dietu (ne vždy), tak uvidíme. Zatím mi to nějak nevadí… A na tlak mi zatím nic nedali, tak uvidíme, zas půjdu na KO k obvodní v pondělí nebo v úterý…
Ať Ti test dobře dopadnou, nemusíš ji mít i když jsi ji už měla!!!Pěkný den ![]()
@Pekoni chodíme od ledna 2013 3× inseminace 2 ivf nevydařené. A to dvě děti mám přirozeně a ani nevím jak. Těd s novým partnerem se nedaří. Vše máme o. k genetiku, imunologii, hormo profil, a tědka jsem byla na laparce odstranovali mi jeden vejcovod nebyl půchodný(sactosalpinx)tak prý nic nebrání v cestě no… ![]()
@Eiculinka holky kdy se chodí na ten cukr si pamatuju že sem musela asi hodinu čekat po vypití a bylo mi dovně blééééé
@IfkaDick cca 22. -24.tt a teda čekala jsem 2 hodinky a myslela jsem si, že když jsem ve městě, že zajedu nakoupit a byla jsem mooooc ráda, že jsem dojela autem domů a lehla jsem si ![]()
P. S. tu pneumatiku co jste některá psala, že má kolem břicha, tak už jí nemám kolem břicha. Manžel říká že mi chybí 10 cm od kolen
a dovedete se mi představit takhle minulý týden ještě v bazénu? To musí být pohled
@MALE píše:
@IfkaDick cca 22. -24.tt a teda čekala jsem 2 hodinky a myslela jsem si, že když jsem ve městě, že zajedu nakoupit a byla jsem mooooc ráda, že jsem dojela autem domů a lehla jsem si
P. S. tu pneumatiku co jste některá psala, že má kolem břicha, tak už jí nemám kolem břicha. Manžel říká že mi chybí 10 cm od kolena dovedete se mi představit takhle minulý týden ještě v bazénu? To musí být pohled
no jelsi takhle vypadáš jen v Těhu tak gratulace..já celý život..:-))) ty u kolen hahahahhaa já mam slušnej kuh a dneska mi Vláďa říká,,Mili ty máš nějakej menší zadek. a já na to, no jasně se mi to vrazilo do břicha hahahahahahahahahaa jsme pomalu ve 3 měsíci a moc to břicho nezatáhnu ale stále stejné hadry i když tepláky jsou tepláky hahahahahaha
![]()
@emma38 a půjdete do dalšího? Ted už podle těch nových zákonů budete mít na transfer 2 embryja, když zž by to bylo 3ivf vid.
@IfkaDick tepláky jsou tepláky, ale už ani ty pomalu neoblékám. Škrtí mě. Mám jediné slušnější kalhoty do porodu
a to při 1.těhu jsem nosila věci před bandáží. Váhově jsem na tom stejně, jenom je to prostě víc roztažené ![]()
@Pekoni mě dvě ze zdrav důvodů nedoporučili a navíc já bych asi dvojčata ani nedala…Takže u těch prvních dvou pokusů jsem si nechala zavést vždy po jednom a no tědka jdu na ket tak si nechám dát taky jen jedno i když jeden mudr mi řekl, že mi dá dvě, ale z toho já mám strach no.
Jiná mudr mi dve nedoporučila. Tak si pak vyber.
Ahoj holky, mohla bych se k vám také přidat? Vážím 102 kg a jsem 23tt:-) Od začátku těhu jsem 3 kg zhubla, tak jsem zvědavá, kam to bude pokračovat, zatím také nosím pořád své oblečení, jenom břicho se trochu zvedlo a zpevnilo, takže už mám problém dopnout zimní bundu, což nevím v čem budu chodit v zimě ![]()
Ahoj holky:)) jak je? mě bolí nějak hlava.. ale jinak mi je fájn, nic mi není:)) @ellis-izy Vítám tě
![]()
@Bezinkaa Děkuji za přivítání, mi bylo v pátek nějak divně, nevím, jestli se neměnil tlak nebo něco, protože jsem v pátek prospala skoro celý den, bolela mě hlava a byla jsem celáá zesláblá, že jsem si skoro nedošla na WC, až odpoledne, skoro k večeru mi začalo být odbře:-) Tak snad to bude jenom taková nějaká chvilková záležitost:-)Přinejhorším si dej Panadol nebo Paralen, to mi paní doktorka v těhu dovolila, když je nejhůř:-)
@ellis-izy jojo paralen si asi dám a zalezu do pelíšku… No jinak já jsem teprve v začátku 9tt. ![]()