XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
8.11.13 18:37

@Eiculinka já jdu na cukr za týden a kousek :D v prvním těhu jsem jí měla takže počítám, že jí budu mít znovu. Jsem na diabetologii běžela hned v 8 týdnu s tim, že mi hned budou dělat testy a oni, že když jsem to po porodu měla v pořádku tak stačí až ve 22tt 8o Mimi velikostně odpovídá takže zatim dobrý, ale stejně s ní počítám :? Vysoký tlak mám u dr taky nebo hraniční a doma v pohodě. Beru magnesium takže ho mám i spíš nízkej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
9.11.13 05:39
@Pekoni píše:
@Eiculinka já jdu na cukr za týden a kousek :D v prvním těhu jsem jí měla takže počítám, že jí budu mít znovu. Jsem na diabetologii běžela hned v 8 týdnu s tim, že mi hned budou dělat testy a oni, že když jsem to po porodu měla v pořádku tak stačí až ve 22tt 8o Mimi velikostně odpovídá takže zatim dobrý, ale stejně s ní počítám :? Vysoký tlak mám u dr taky nebo hraniční a doma v pohodě. Beru magnesium takže ho mám i spíš nízkej :D

Ahojky. Já už jsem ten cukr měla trcohu vyšší při prvních odběrech v poradně a pak se jen potvdila. Měla jsem ji i ve druhém těhu. Ale teď na první kontrole na DIA jsem měla vše v pořádku, tak držím dietu (ne vždy), tak uvidíme. Zatím mi to nějak nevadí… A na tlak mi zatím nic nedali, tak uvidíme, zas půjdu na KO k obvodní v pondělí nebo v úterý…
Ať Ti test dobře dopadnou, nemusíš ji mít i když jsi ji už měla!!!Pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
9.11.13 06:03

@Pekoni chodíme od ledna 2013 3× inseminace 2 ivf nevydařené. A to dvě děti mám přirozeně a ani nevím jak. Těd s novým partnerem se nedaří. Vše máme o. k genetiku, imunologii, hormo profil, a tědka jsem byla na laparce odstranovali mi jeden vejcovod nebyl půchodný(sactosalpinx)tak prý nic nebrání v cestě no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.11.13 18:48

@Eiculinka holky kdy se chodí na ten cukr si pamatuju že sem musela asi hodinu čekat po vypití a bylo mi dovně blééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.11.13 20:06

@IfkaDick cca 22. -24.tt a teda čekala jsem 2 hodinky a myslela jsem si, že když jsem ve městě, že zajedu nakoupit a byla jsem mooooc ráda, že jsem dojela autem domů a lehla jsem si :poblion:
P. S. tu pneumatiku co jste některá psala, že má kolem břicha, tak už jí nemám kolem břicha. Manžel říká že mi chybí 10 cm od kolen :lol: a dovedete se mi představit takhle minulý týden ještě v bazénu? To musí být pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.11.13 20:21
@MALE píše:
@IfkaDick cca 22. -24.tt a teda čekala jsem 2 hodinky a myslela jsem si, že když jsem ve městě, že zajedu nakoupit a byla jsem mooooc ráda, že jsem dojela autem domů a lehla jsem si :poblion:
P. S. tu pneumatiku co jste některá psala, že má kolem břicha, tak už jí nemám kolem břicha. Manžel říká že mi chybí 10 cm od kolen :lol: a dovedete se mi představit takhle minulý týden ještě v bazénu? To musí být pohled

no jelsi takhle vypadáš jen v Těhu tak gratulace..já celý život..:-))) ty u kolen hahahahhaa já mam slušnej kuh a dneska mi Vláďa říká,,Mili ty máš nějakej menší zadek. a já na to, no jasně se mi to vrazilo do břicha hahahahahahahahahaa jsme pomalu ve 3 měsíci a moc to břicho nezatáhnu ale stále stejné hadry i když tepláky jsou tepláky hahahahahaha :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.11.13 22:43

@emma38 a půjdete do dalšího? Ted už podle těch nových zákonů budete mít na transfer 2 embryja, když zž by to bylo 3ivf vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.11.13 22:44

@IfkaDick na cukr se chodí 24-28tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.11.13 22:50

@IfkaDick

Ty mas hodne vtipnou prezdivku. :-) Jak te to napadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
10.11.13 10:06

@IfkaDick tepláky jsou tepláky, ale už ani ty pomalu neoblékám. Škrtí mě. Mám jediné slušnější kalhoty do porodu :nevim: a to při 1.těhu jsem nosila věci před bandáží. Váhově jsem na tom stejně, jenom je to prostě víc roztažené :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
10.11.13 10:29

@Pekoni mě dvě ze zdrav důvodů nedoporučili a navíc já bych asi dvojčata ani nedala…Takže u těch prvních dvou pokusů jsem si nechala zavést vždy po jednom a no tědka jdu na ket tak si nechám dát taky jen jedno i když jeden mudr mi řekl, že mi dá dvě, ale z toho já mám strach no. :roll: Jiná mudr mi dve nedoporučila. Tak si pak vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.11.13 10:55

Ahoj holky, mohla bych se k vám také přidat? Vážím 102 kg a jsem 23tt:-) Od začátku těhu jsem 3 kg zhubla, tak jsem zvědavá, kam to bude pokračovat, zatím také nosím pořád své oblečení, jenom břicho se trochu zvedlo a zpevnilo, takže už mám problém dopnout zimní bundu, což nevím v čem budu chodit v zimě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.11.13 11:01

Ahoj holky:)) jak je? mě bolí nějak hlava.. ale jinak mi je fájn, nic mi není:)) @ellis-izy Vítám tě :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.11.13 11:05

@Bezinkaa Děkuji za přivítání, mi bylo v pátek nějak divně, nevím, jestli se neměnil tlak nebo něco, protože jsem v pátek prospala skoro celý den, bolela mě hlava a byla jsem celáá zesláblá, že jsem si skoro nedošla na WC, až odpoledne, skoro k večeru mi začalo být odbře:-) Tak snad to bude jenom taková nějaká chvilková záležitost:-)Přinejhorším si dej Panadol nebo Paralen, to mi paní doktorka v těhu dovolila, když je nejhůř:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.11.13 11:07

@ellis-izy jojo paralen si asi dám a zalezu do pelíšku… No jinak já jsem teprve v začátku 9tt. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí